Η Βιέννη γίνεται επίσης πεδίο δοκιμών για ένα σύστημα κοινωνικής πίστης σοβιετικού ή  κινεζικού  τύπου

Η σοβιετοποίηση της Ευρώπης εξαπλώνεται σαν ιός καθώς η μια ευρωπαϊκή πόλη μετά την άλλη φαίνεται να πέφτει στο πλήρη έλεγχο κομμουνιστών και ξανα εφαρμόζουν συστήματος κοινωνικής πίστης όπως στην σοβιετική ένωση με ψηφιακό έλεγχο, όσο οι μάζες εν χορδω νομιζουν το ακριβώς αντίθετο,δηλαδή μιλάνε για κακούς φασίστες και τα σχετικά ενώ τα πάντα γύρω τους ειναι κομμουνιστικά από τα σχολεια έως την ψευδό-δημοκρατία που νομίζουν πως έχουν, έφυγε απο την Ρωσία ο κομμουνισμός και εξαπλώθηκε σαν πανούκλα στην Ευρώπη αλλα ο Φυρερ ηταν ο κακός που έλεγε ότι ο κομμουνισμός ειναι μια απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν παρόμοια κομμουνιστικα προγράμματα στη Βαυαρία και στο Βέλγιο, αλλά δεν έχουν προχωρήσει όσο στη Μπολόνια (Ιταλία). Και τώρα, το λεγόμενο «Vienna Token» θα δοκιμαστεί στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, το φθινόπωρο.

Σε όλους τους πολίτες της Βιέννης θα προσφερθεί μια εφαρμογή που ανταμείβει τη συμπεριφορά τους με "Vienna Tokens". Όσοι εξοικονομήσουν CO2 θα πάρουν πόντους. Το πιλοτικό έργο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει το 2020, αλλά τώρα θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2022.

Δεν είναι η πρώτη, αλλά σίγουρα είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση μέχρι σήμερα από συμμορίτες στον τρόπο ζωής των πολιτών, έγραψε ο Wochenblick, η «καλή συμπεριφορά» θα ανταμειφθεί, αλλά πόσο καιρό θα περάσει μέχρι να τιμωρηθεί η «κακή συμπεριφορά» απο αντιφρονούντες ;

Όπως και στη Βαυαρία, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα θα είναι το κάλυμμα για τους περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους καπιταλιστές. Το ιστολόγιο TKP ανέφερε ότι η πόλη της Βιέννης σχεδιάζει ένα «ψηφιακό σύστημα μπόνους που επιβραβεύει την περιβαλλοντικά συνειδητή συμπεριφορά με δωρεάν πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσω μιας εφαρμογής».

Η εφαρμογή αναγνωρίζει πότε ταξιδεύετε με τα πόδια, με ποδήλατο ή με μέσα μαζικής μεταφοράς. Η εξοικονόμηση CO2 σε σύγκριση με το ταξίδι με αυτοκίνητο στη συνέχεια μετατρέπεται σε μάρκες, τα οποία μπορούν να ανταλλάσσονται με έναν κωδικό QR που παρέχει φθηνή είσοδο σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης, οι μάρκες θα ονομάζονται "Culture Tokens". Μόλις η εφαρμογή δοκιμαστεί και είναι "διαθέσιμη στο διαδίκτυο" για ολόκληρο τον πληθυσμό της Βιέννης, θα είναι γνωστή ως "Vienna Tokens".

Σύμφωνα με το TKP, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης διεξάγει έρευνα για το σύστημα κοινωνικής πίστωσης στην Κίνα. Το έργο, με τον δυσοίωνο τίτλο «Μηχανική μιας αξιόπιστης κοινωνίας», χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας («ERC»), για 5 χρόνια, με περισσότερα από 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο διευθυντής του ερευνητικού προγράμματος, Heinz Christoph Steinhardt, είπε ότι, φυσικά, είναι ένα σύστημα ανταμοιβής, αλλά «εδώ επιλέγετε αν θα συμμετάσχετε, στην Κίνα δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε». Το γεγονός ότι είναι εθελοντικό είναι μια κρίσιμη διαφορά μεταξύ της Κίνας και των ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Το ERC είναι στην παγκοσμιοποιημένη ατζέντα. Το ERC προσκλήθηκε στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF») το 2019. Και το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ο George Soros («CEU»), το οποίο μετακόμισε στη Βιέννη το 2018, υπερηφανεύεται για τη στενή του συνεργασία με το ERC.

Οι Βιεννέζοι αξιωματούχοι θέλουν να επωφεληθούν από το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή πρωτεύουσα είναι ένα από τα τέσσερα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ. Αυτό την καθιστά περισσότερο αφοσιωμένη στην εφαρμογή των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ της Ατζέντας 2030.

Ο Michael Ludwig, Δήμαρχος και Κυβερνήτης της Βιέννης, υποστηρίζει πλήρως τη μετατροπή της Βιέννης σε μια πλήρως δικτυωμένη «έξυπνη πόλη». Με αυτό το μοντέλο έξυπνης πόλης, ελπίζουν ότι η ανάλυση συμπεριφοράς των καταναλωτών θα μπορούσε να αντικαταστήσει ακόμη και τις δημοκρατικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον Mokka, δεν είναι μόνο νοητό ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από την τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον. Πιστεύει επίσης ότι «η ιδιωτική περιουσία θα μπορούσε πράγματι να είναι πολυτέλεια». Τα δεδομένα θα μπορούσαν να συμπληρώσουν ή να αντικαταστήσουν τα χρήματα ως νόμισμα.

Το ότι όλες αυτές οι ορδές που συμμετέχουν σε κάτι τέτοια ειναι σαν παραδέχονται ότι ειναι δίποδα ζώα αφου στα ζωα αρμόζουν τέτοιες πρακτικές προφανώς δεν μπορούν να το καταλάβουν , και στο τέλος μαζί με αυτούς την πληρώνουν όλοι ως συνήθως καθώς τα goim ειναι πολύ περισσότερα απο τους ανθρώπους ...

ΥΓ: το ευχάριστο ειναι ότι δεν μπορουν να φτιάξουν Γκουλαγκ πάλι, διότι έτσι θα πάψουν να εμφανίζονται ως άγγελοι ενώ ειναι διάβολοι, και το ζήτημα για τους συμμορίτες ειναι να κάνουν τις μάζες με την πλύση εγκεφάλου να δέχονται οικειοθελώς ακόμα και πηδήξουν από τον γκρεμό νομίζοντας ότι ειναι για κάλο τους διπλή ευχαρίστηση για αυτούς: και εξαπατούν και κανουν τις μάζες να πηγαίνουν μόνες τους στο γκρεμό αφού πρώτα πατήσουν Like σε έγκυρες πήγες τους! ένα πράγμα που φαίνεται πολύ έντονα στο ίντερνετ ειναι το γεγονός του πόσο εύκολα ελέγχεται ο πληθυσμός στην πλειοψηφία του, και ίδιος αυτός πληθυσμός υποστηρίζει τους ίδιους τους δυνάστες του ακόμα και στο ίντερνετ , για παράδειγμα δεν τους έβαλε κανένας με το ζόρι σε έγκυρες πήγες συμμοριτών , οι ίδιες οι μάζες πάνε σε αυτές σαν ναρκομανείς αν δεν πάρουν την δόση προπαγάνδας μοχθηρότητας και υποκρισίας δεν μπορούν, έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν αγενή και ότι δεν εχει τρόπους οποιος του μιλάει φυσιολογικά χωρίς υποκρισία και μοχθηρότητα(!) επίσης οι περισσότεροι που εκαναν το μπόλιασμα και μετα ειδαν τα ραδικια αναποδα δεν τους έπιασε κανένας στο δρόμο με μια βελόνα μονοί τους πήγαν ως κοπάδι και τσιμπήθηκαν οικειοθελώς,να τα λέμε και αυτά οπως και το γεγονός πως όλες οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών ακόμα και μετά από όλα αυτά που έχουν κάνει ,συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση δείγμα οτι οι μάζες δεν βάζουν μυαλό ...

Τι θα πουν στην Λάχεση? ότι θα μας εξαπάτησε το κακό? ξανα πίσω μέχρι να μάθουν να ξεχωρίζουν το κάλο από κακό ! στο μεταξύ θα ξανα γεννηθούν σε ακόμα χειρότερο κόσμο , ή για τους χριστιανούς: τι θα πουν στον Άγιο Πέτρο? δεν ξέραμε ? πως δεν ξέρατε αφού σας έβλεπα να πατάτε like στους σατανάδες θα πει , να πάτε παρέα με αυτούς εις κόλαση ελεύθερη βούληση ηταν να πάτε με το μέρος του κακού ! κανένας θεός δεν συγχωρεί προ μονοθεϊστικών θρησκειών, η συγχώρεση και άφεση αμαρτιών ειναι χριστιανική επινόηση για να κονομάνε απο τα συγχωρο-χαρτιά .... σαν λέμε παίρνει ένας ενα όπλο σκοτώνει κάποιον και επειδή ζήτησε συγχώρεση και άφεση αμαρτιών θα αλλάξει το αποτέλεσμα και θα ξανα ζωντανέψει ο νεκρός!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications