Κινηματογράφησε Κατά Λάθος  παράξενο πλάσμα σε καταρράκτη στην Ισλανδία (βίντεο)

Τον Άυγουστο του 2021 ο Vigdís Howser Harðardóttir δημοσίευσε ένα μυστηριώδες βίντεο στο Instagram που δείχνει ένα μικρό σκοτεινό πλάσμα να εμφανίζεται ξαφνικά και να σκαρφαλώνει πάνω από την άκρη ενός γκρεμού στον καταρράκτη Dettifoss στην Ισλανδία το βίντεο πρόσφατα έγινε γνωστό εκτός Ισλανδίας.

Στη δημοσίευση ο Vigdis λέει: Βίντεο που τραβήχτηκε στον βράχο του Dettifoss, στην Ισλανδία. Κοντά στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Ásbyrgi. Δεν υπήρχε κόσμος μπροστά μας και απλώς ένας απότομος γκρεμός τόσο απότομος που δεν μπορούσε βρίσκεται κανένας εκεί .

"Τραβούσα έναν καταρράκτη, μπροστά σε έναν απότομο γκρεμό, πολύ απότομο, ολισθηρό και επικίνδυνο. Δεν πλησίασα στην άκρη, τράβηξα τον καταρράκτη και όταν αργότερα παρακολούθησα το βίντεό μου, είδα ένα μικρό πλάσμα να κρυφοκοιτάζει στην άκρη του γκρεμού που οδηγεί στην άβυσσο. Δεν είμαι τρελός, αλλά τι διάολο είναι αυτό; "

Ο καταρράκτης Dettifoss θεωρείται ένα από τα κύρια αξιοθέατα της Ισλανδίας. Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Vatnaekull, στη βορειοανατολική Ισλανδία.

Μπορεί να φανεί ότι το πλάσμα ανέβηκε στον απότομο και υγρό βράχο, χρησιμοποιώντας κάποιου είδους πλοκάμια

Λαμβάνοντας υπόψη ότι εξωγήινοι από άλλους πλανήτες έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας σχεδόν σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, τότε οι ισλανδικοί θρύλοι για τα «ξωτικά» αποκτούν ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications