Πανικός στη Γαλλία λόγω μυστηριωδών επιθέσεων σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης

Στις 14 Απριλίου, όπως κάθε Πέμπτη, ήταν η βραδιά των φοιτητών στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ. Η Zoë Stoppaglia συναντήθηκε με μερικούς φίλους σε ένα μπαρ, στις 10 το βράδυ, ήπιε ένα ποτό και διασκέδασε χορεύοντας. Μια τυπική βραδιά για μια 20χρονη γυναίκα. Αλλά γύρω στη 01:00 το βράδυ ένιωσε ξαφνικά πολύ άσχημα.

Βγήκε να καπνίσει ένα τσιγάρο. Τότε ήταν που ένα «μαύρο πέπλο» θόλωσε ξαφνικά την όρασή της και τα πόδια της υποχώρησαν, τόσο που κατέληξε να κάθεται στο πεζοδρόμιο. Δεν θα μπορούσε να ήταν απο το αλκοόλ: είχε πιει μόνο ένα ποτό.

Δίπλα της, στο έδαφος, ένας νεαρός άνδρας ανέφερε ότι είχε τα ίδια συμπτώματα. Αμέσως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν ότι τους είχαν ναρκώσει. Γρήγορα οι φίλοι τους αποφάσισαν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου : Και οι δύο ήταν αρνητικοί για GHB.

Εκείνο το βράδυ, ένιωθε πόνο στο δεξί πόδι της. Την επόμενη μέρα, ο γιατρός της ανακάλυψε ένα σημάδι από δάγκωμα που μοιάζει με ένεση στον δεξιό γλουτό της. Υπέβαλε καταγγελία και επέστρεψε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, έδωσαν επίσης μια θεραπεία για πιθανή έκθεση σε HIV «για την περίπτωση» που ο οργανισμός είχε μολυνθει και αποφάσισε να σταματήσει να τη παίρνει λίγες μέρες αργότερα, με ιατρική άδεια.

«Μου είπαν ότι ο κίνδυνος μόλυνσης ήταν πολύ χαμηλός και οι παρενέργειες του φάρμακου ήταν πάρα πολλές για μένα», δήλωσε η Zoë στη γαλλική εφημερίδα Le Monde .

Ακόμη περιμένει τα αποτελέσματα περισσότερων τοξικολογικών εξετάσεων .«Ακόμα κι αν όλα επανέλθουν αρνητικά, πάντα θα αναρωτιέμαι αν έγινε κάτι με ένεση στο σώμα μου. Και αν είναι έτσι, τι ακριβώς ήταν;», καταλήγει το θύμα.

Η Zoë δεν είναι η μόνη που μίλησε δημόσια για ένα παρόμοιο περιστατικό. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κατατεθεί ένας αυξανόμενος αριθμός καταγγελιών, τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Όλοι λένε την ίδια ιστορία και όλοι ήταν θύματα κάτι παρόμοιο με μια ένεση σε ένα μπαρ, μια ντίσκο ή μια συναυλία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι, ούτε αποδεικτικά στοιχεία έχουν δείξει ίχνη δυνητικά εγχυόμενης χημικής ουσίας.

Μόνο στη Γκρενόμπλ, 12 άτομα έχουν καταγγείλει, ισχυριζόμενοι ότι υπέστησαν επεισόδια λιποθυμίας μετά από τρύπημα ή δάγκωμα κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργανώνονταν στην πόλη και τα περίχωρά της. Δεκαπέντε ακόμη κρούσματα έχουν καταγραφεί στη Ρεν, στη βορειοδυτική Γαλλία, από τον Δεκέμβριο του 2021. Τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση στην Τουλούζη για εγκλήματα που φέρονται να διαπράχθηκαν τις νύχτες της 15ης και της 22ης Απριλίου.

Έχουν αναφερθεί εννέα περιπτώσεις και τέσσερις καταγγελίες έχουν υποβληθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Printemps de Bourges (ετήσιο μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην πόλη Bourges στην κεντρική Γαλλία). Και τέσσερις εισαγγελείς άνοιξαν έρευνα, χωρίς ακόμη αποτελέσματα.

Γάλλοι βρικόλακες ή μανιακός που κανει ενέσεις ?
Επιστροφή των βρικόλακων, που για κάποιο λόγο έχουν αποφασίσει να «πάνε για κυνήγι» τη νύχτα σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης? . Πρέπει να πούμε ότι η Γαλλία θεωρείται το λίκνο του βαμπιρισμού. Σε άλλη περίπτωση ίσως κάποιος συμμορίτης παίρνει εκδίκηση απο αυτούς που δεν έκαναν το μπόλι και κάνει αυτός σε όσους βρει χωρίς να το καταλάβουν, ή αλλιως κάποιος επίσης απο τους συμμορίτες μολύνει σκόπιμα άτομα για να δει τι θα γίνει και αν εντοπίζονται οι ουσίες στα νοσοκομεία σαν ενα πείραμα... τα κάνουν κάτι τέτοια οι συμμορίτες αφού προηγούμενος έχουν καταργήσει κάποια εξέταση από τα νοσοκομεία (όπως ήδη έχουν κάνει για κάτι άλλο με πολλές προεκτάσεις ) και ουδείς βλέπει κάποια περίεργη ουσία αφού όλοι οι γιατροί κτλ άπλα ακολουθούν πρωτοκολλά και έτσι οι συμμορίτες αρκεί να γράψουν τα πρωτοκολλά και μεσώ ΠΟΥ ελέγχουν παγκόσμια την "Ιατρική"...και έτσι το πόπολο δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει κάτω από την μύτη του τι και αν ακούει φράσεις και λέξεις που παραπέμπουν στην συνωμοσία τους και οχι την θεωρία, δυστυχώς όμως για τους συμμορίτες δεν τους έχουν κάνει όλους goim και πιάστηκαν αδιάβαστοι σε κρατικό νοσοκομείο το 2017 και επιβεβαίωσαν άθελα τους την τεράστια συνωμοσία των συμμοριτών που η πανδημία τους δεν ειναι τίποτα μπροστά σε αυτη την συνωμοσία που έχουν σκεπάσει 80 χρόνια κάτω τόνους προπαγάνδας και ψεμάτων ,από την άλλη τι να πει κανεις σε εναν όχλο που ακούει μια συγκεκριμένη λέξη και δεν έχει αναρωτηθεί πανω απο 80 χρόνια τι κρύβεται πίσω απο αυτή? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications