Μεντβέντεφ «νέα εποχή του τρόμου»: «Έρχονται πανδημίες, πείνα και πόλεμοι – Όλα θα αλλάξουν»

Αποκαλυπτικός ήταν σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και τέως πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ν.Μεντβέντεφ, για το παγκόσμιο μέλλον: «Θα ξεκινήσουν νέες επιδημίες, που προκαλούνται από την απόρριψη της έντιμης διεθνούς συνεργασίας στον υγειονομικό και επιδημιολογικό τομέα ή από άμεσα γεγονότα της χρήσης βιολογικών όπλων».

Προειδοποιήσεις που τρομάζουν , αλλά που δεν μπορούμε να αναφέρουμε ότι δεν βλέπουμε (ορισμένες απο αυτές) να μην λαμβάνουν χώρα στην υφήλιο.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνει μια προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στον κόσμο, με τίτλο «Ο κόσμος μετά τις αντιρωσικές κυρώσεις (δεν είναι πρόβλεψη)».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος (2008-2012) και πρωθυπουργός (2012-2020) της Ρωσίας, αναλύει τα 10 βήματα που εικάζει ότι θα ακολουθήσουν μετά την πλήρη εφαρμογή των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι χώρες της Δύσης στη Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο κόσμος έχει μπει στο μονοπάτι προς την Αποκάλυψη που θα ξεκινήσει με την κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων και των ξένων αεροπορικών εταιρειών

Ο πληθωρισμός θα μπορούσε να εκτιναχθεί και θα επακολουθήσουν παγκόσμια επισιτιστική και χρηματοπιστωτική κρίση με την Ρωσία να αντέχει ως αυτάρκες κράτος.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Στη συνέχεια, θα δημιουργηθεί ενεργειακή κρίση, με υψηλότερες τιμές, επιβράδυνση της ψηφιακής οικονομίας και διεθνή επισιτιστική κρίση με «προοπτική πείνας σε επιμέρους κράτη».

“Σε ορισμένες χώρες είναι πιθανή μια νομισματική και χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία θα σχετίζεται με την υπονόμευση της σταθερότητας ορισμένων εθνικών νομισμάτων με καλπάζοντα πληθωρισμό και την καταστροφή του νομικού συστήματος για την προστασία της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Νέοι πόλεμοι και αύξηση της τρομοκρατίας

Όλα αυτά θα οδηγήσουν, σύμφωνα με τον ίδιο, σε νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις, με τους τρομοκράτες να γίνονται πιο δραστήριοι καθώς θα θεωρούν ότι η Δύση είναι απασχολημένη με τη Ρωσία.

«Νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις θα προκύψουν σε μέρη όπου η κατάσταση δεν έχει επιλυθεί ειρηνικά για πολλά χρόνια ή αγνοούνται τα σημαντικά συμφέροντα μεγάλων διεθνών παραγόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Επιπλέον, πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν νέες επιδημίες, παρακμή των διεθνών θεσμών και νέες διεθνείς συμμαχίες χωρών βασισμένες σε πραγματιστικά και όχι ιδεολογικά αγγλοσαξονικά κριτήρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications