Σύριζα: βάζουν τα 15αχρονα να ψηφίσουν  έναν και μοναδικό  υποψήφιο  για να δείξουν συμμετοχή!

Παιδομάζωμα (ξανά) οργανώνουν οι συμμορήτες για ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει "εσωκομματικών" εκλογών. Στις κάλπες, από τις οποίες θα εκλεγούν τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και ο Αλέξης Τσίπρας… πρόεδρος, δικαίωμα ψήφου αναγνωρίζεται και σε όσους εφήβους είναι άνω των 15 ετών! για να νομιζουν τα κοκορομυαλα ψυξιαρικα οτι ψήφιζουν για προεδρο της ταξης τους

Συγκεκριμένα, στην κομμουνιστικη μποχα (ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές της 15ης Μαΐου αναφέρεται: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα».

Επισήμως υποστηρίζεται ότι το κόμμα «κάνει άνοιγμα στη νέα γενιά», η οποία, κατά τα στελέχη της Κουμουνδούρου, «είναι ώριμη για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις» όπως οι τσιχαντιστές απο 15 χρονών κόβουν κεφάλια .

Στην πραγματικότητα αποκαλύπτει τον πανικό του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, οι οποίοι, μπροστά στο (ορατό) ενδεχόμενο οι κάλπες τους να μην στείλουν τελικώς κάποιο βαρυσήμαντο πολιτικό μήνυμα στο Μαξίμου, αποφάσισαν να επιτρέψουν στα κομματικά μέλη να πάρουν μέρος στη διαδικασία με τα παιδιά τους. Είναι τέτοια η αγωνία τους να δείξουν πλήθη να συρρέουν για να ψηφίσουν τον Τσίπρα, που τα μηνύματα που φεύγουν από την Κουμουνδούρου φτάνουν και σε πολλά στελέχη της Ν.Δ., αλλά και σε πολλούς άλλους πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications