Ο υποψήφιος κυβερνήτης της Τζόρτζια Kandiss Taylor  ορκίζεται να κατεδαφίσει το «Guidestones» και τον ρατσισμό κατά των λευκών

Οι Guidestones της Georgia, ή Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια, που βρίσκονται στην κομητεία Elbert της Τζόρτζια, περιγράφει το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της Γης

Η υποψήφια κυβερνήτης της Τζόρτζια, Κάντις Τέιλορ, υποσχέθηκε να καταργήσει τους Οδηγούς της Τζόρτζια με εκτελεστικό διάταγμα, εάν εκλεγεί στην πολιτεία . Οι Guidestones της Georgia, που βρίσκονται στην κομητεία Elbert της Τζόρτζια, περιγράφουν το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού .

Ο Kandiss Taylor ορκίζεται επίσης να καταπολεμήσει τον ρατσισμό κατά των λευκών και την αριστερή κατήχηση των παιδιών στα σχολεία της Τζόρτζια. Στη νέα διαφήμιση του Τέιλορ έρχεται αντιμέτωπος με τη σατανική συμμορία που κυβερνά τις παγκόσμιες υποθέσεις

Ο Kandiss Taylor είναι υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του GOP εναντίον του Brian Kemp, του κυβερνήτη που συναντήθηκε με έναν ύποπτο Κινέζο κατάσκοπο και εργάστηκε εναντίον του προέδρου Donald Trump κατά τη διάρκεια των εκλογικών υπερωριών, και του David Perdue, ο οποίος έχασε την κούρσα για τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2020 στην Γεωργία. Το Campaign Show με τον Patrick Howley συζήτησε τις προτάσεις του Taylor τη Δευτέρα.

Με την απελευθέρωση της πρότασής της για τους Guidestones της Γεωργίας, η υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων της Τζόρτζια για κυβερνήτης Kandiss Taylor δημοσιοποίησε τα δέκα εκτελεστικά διατάγματα που λέει ότι θα υπογράψει την πρώτη ημέρα της υποψήφιας κυβερνήτη του.

«Δεν θα σκύψω ούτε θα υποχωρήσω. Είμαι σε αυτόν τον αγώνα για να τον κερδίσω. Δεν μπορείς να διαπραγματευτείς με το κακό και πρέπει να το συντρίψεις. Η προοδευτική αριστερά έρχεται τώρα για τα παιδιά σας. Ο ΕΟ αριθμός 10 πρόκειται να ταράξει το έθνος. Μείνετε συντονισμένοι», δήλωσε ο Kandiss Taylor παρουσιάζοντας τις εκτελεστικές του διαταγές.

Οι πρώτες εννέα εκτελεστικές διαταγές του Taylor περιλαμβάνουν «Εκλογική Εξεταστική Επιτροπή 2020…Απαγορευτικές εντολές για κυβερνητικές οντότητες στο GA («δεν θα επιβάλλονται εντολές για μάσκες ή εμβόλια από κυβερνητικούς φορείς στην πολιτεία μας»)… Απαγόρευση της χρήσης τσίχλας στη δημόσια εκπαίδευση από την προσχολική ηλικία έως τη 12η τάξη… Ενδυματολογικός κώδικας για δημόσια σχολεία… Επιστροφή στο ίδρυμά μας (“Η καταπίεση οποιασδήποτε φυλής, ο ρατσισμός κατά των λευκών, ο κομμουνισμός και η σ@ξουαλική διαστροφή που διδάσκονται ή ενθαρρύνονται θα αντιμετωπίζονται ως παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας”)… Χρηματοδότηση για Χριστιανικά προγράμματα…Χρηματοδότηση για την κρατική φρουρά του GA…Αποχρηματοδότηση για τις αμβλώσεις…Επιτροπή Νόμου Υιοθεσίας.”

Όπως ανέφερε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ για τον αντίπαλο του Κάντις Τέιλορ, τον «Κυβερνήτη της Μαντζουρίας» Μπράιαν Κεμπ: Ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης της Γεωργίας Μπράιαν Κεμπ συναντήθηκε και έκανε συμφωνίες με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, σύμφωνα με αρχεία της κινεζικής γλώσσας.

Ο Κεμπ φέρεται να επιφύλαξε «θερμό καλωσόρισμα» στον γενικό πρόξενο της Κίνας στο Χιούστον σε μια συνάντηση όπου ο Κεμπ κάλεσε τις κινεζικές επιχειρηματικές επενδύσεις στη Γεωργία. Αυτός ο γενικός πρόξενος κατηγορήθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της κυβέρνησης Τραμπ ότι διευθύνει ένα κύκλωμα κατασκοπείας και οι Ηνωμένες Πολιτείες έκλεισαν το προξενείο του τον Ιούλιο του 2020.

Ο Κεμπ προσπαθεί να αποτρέψει τον γεωπολιτικό εχθρό της Κίνας, τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, από το να επιτύχει δίκαιη εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές του 2020 στη Γεωργία. Ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Kemp ασκεί λόμπι για την Dominion Voting Systems, την αμφίβολη εταιρεία τεχνολογίας εκλογών της οποίας τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται στη Γεωργία.

Η σχέση του Kemp με τους Κινέζους κομμουνιστές είναι ανησυχητική δεδομένου ότι η Κίνα ήταν το επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού Wuhan που οδήγησε στο εκλογικό χάος του 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολλά ψηφοδέλτια να μετρώνται αργά το βράδυ στην κομητεία . Η Κίνα ήταν ανοιχτή σχετικά με την αντίπαλη σχέση της με τον Πρόεδρο Τραμπ, αφού ο Τραμπ επέβαλε δασμούς για να αποσπάσει εμπορικές παραχωρήσεις από το κινεζικό καθεστώς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications