Βακάκης: «Τα μελλούμενα έρχονται – Θα είναι πολύ πιο βίαια από ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος»

«Ένας συνετός άνθρωπος θα έπρεπε ήδη να δένεται στο κατάρτι, τα μελλούμενα έρχονται και όταν θα έρθουν θα είναι πολύ πιο βίαια από ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος».

Ο Απόστολος Βακάκης, χθες κατά την διάρκεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Jumbo λειτούργησε ως μάντης κακών και προφήτης μιας παγκόσμιας κρίσης που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα.

«Όποιος αγνοήσει τα σημάδια ο Θεός να τον βοηθήσει γιατί θα το χρειαστεί (…).

Τα πράγματα μέρα με τη μέρα, σκοτεινιάζουν.

Ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μία σχέση ευρώ/δολαρίου στο 1, δεν έχει συνειδητοποιήσει την έννοια του πολέμου και τις μεσοπρόθεσμες επιπλοκές που θα φέρει.

Δεν έχει καταλάβει επίσης γιατί η Ασία προχωρά σε δυναμικά lockdown όταν στη χώρα μας ζούμε με την ευχή ότι “η πανδημία έχει κάνει τον κύκλο της”.

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα οδεύουμε μαθηματικά στην τέλεια καταιγίδα, καθώς οι πολιτικές που εφαρμόζονται από τις Κεντρικές Τράπεζες είναι τελείως αντιφατικές με την πραγματικότητα που βιώνουμε σε ότι αφορά το παρόν και το εγγύς μέλλον (…)

Με την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου στο 1, τα μεταφορικά κόστη 8 έως 12 φορές πάνω από πέρυσι, τις αυξήσεις μισθών και το μπαράζ ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες και ενέργεια να πυροδοτείται περαιτέρω από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, η “τέλεια καταιγίδα” μόλις αρχίζει και τα έτη 2022 και 2023 ήδη πρέπει να θεωρούνται χαμένα».

Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της Jumbo, «Ένας συνετός άνθρωπος θα έπρεπε ήδη να δένεται στο κατάρτι, τα μελλούμενα έρχονται και όταν θα έρθουν θα είναι πολύ πιο βίαια από ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος.

Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις, εάν βγαίνουμε από την κρίση ή αν μπαίνουμε σε μία νέα κρίση, εγώ εύχομαι η δικιά μου να είναι λάθος αλλά φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη από το τι σημαίνει κρίση.

Εγώ πιστεύω ότι πράγματα που θα ανατρέψουν τα μελλούμενα είναι να σταματήσει ο πόλεμος, να επιστρέψουν οι Ρώσοι τα εδάφη που κατέλαβαν το 2014 και το 2022 και να σταματήσει ο κορωνοϊός με δήλωση Θεού”».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications