Μπιλ Γκέιτς εναντίον Έλον Μασκ: «Θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα χειρότερα».

Ο Μπιλ Γκέιτς αμφισβήτησε την εξαγορά του Twitter από τον ιδιοκτήτη της Tesla, Έλον Μασκ, υποστηρίζοντας ότι η εξαγορά θα μπορούσε να κάνει την «παραπληροφόρηση» στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πιο διαδεδομένη αυτοι οι συμμορίτες όταν μιλάνε για «παραπληροφόρηση» εννοούν την αλήθεια και «παραπληροφόρηση» εκτός από δικιά τους .

Σε μια συνέντευξη που δόθηκε στη Wall Street Journal, ο Γκέιτς ανέφερε ότι ο αντίκτυπος του Μασκ στο Twitter «θα μπορούσε στην πραγματικότητα να κάνει τα πράγματα χειρότερα», καθώς «δεν είναι απολύτως σαφής» ο στόχος της αγοράς αυτού του κοινωνικού δικτύου.

«Πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να μην υποτιμάμε ποτέ τον Έλον», δήλωσε. «Ποιος είναι ο στόχος του όταν μιλά για «ανοιχτότητα»; Τι γνώμη έχετε για εκείνους που λένε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους ή ότι ο Μπιλ Γκέιτς παρακολουθεί ανθρώπους; Είναι ένα από τα πράγματα που πιστεύει ότι πρέπει να διαδοθούν; Οπότε δεν είναι ακόμα απολύτως σαφές τι πρόκειται να κάνει», είπε ο συμμορίτης που ενώ κάνεις δεν τον ψήφισε θίγεται που μεσώ αυτού δίνουν εντολες οι διεθνές συμμορίτες στα κατα τόπους πιόνια τους.

Ο Μασκ έκλεισε συμφωνία με το Twitter για να αγοράσει την εταιρεία για 44 δισεκατομμύρια δολάρια και υποσχέθηκε να κάνει την πλατφόρμα πιο ανοιχτή και να της αποκαταστήσει την ελευθερία της έκφρασης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γκέιτς παραπονέθηκε ότι οι κυβερνήσεις και οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης απέτυχαν να καταπολεμήσουν πλήρως τα «ψεύτικα σχόλια» που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19. «Όταν δεν έχεις αξιόπιστους ηγέτες που μιλούν για εμβόλια, είναι πολύ δύσκολο για τις πλατφόρμες να λειτουργήσουν ενάντια σε αυτό», είπε. «Έτσι νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα ηγεσίας και πρόβλημα πλατφόρμας».

Κατέληξε ότι ο τρόπος για να κάνουμε αυτές τις πλατφόρμες «να διαδίδουν την αλήθεια» και όχι «τρελά πράγματα» απαιτεί παρέμβαση, «και εν μέρει είναι στην πολιτική σφαίρα».

Και αυτός ο συμμορίτης που ειναι μια συνωμοσία η ίδια η παρουσία του μιλάει για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας !!οι μάζες νομιζουν ότι κάνει αυτός κουμάντο, όπως και για τον Soros η αλήθεια ειναι ότι αυτοί ειναι άπλα όργανα των γνωστών συμμοριτών της γνωστής φυλής για να μην φαίνονται οι ίδιοι πουθενά ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications