ΑΤΙΑ που παρεμβαίνουν στα πυρηνικά όπλα

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου UFO έχουν εμφανιστεί πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων και ακόμη και πυρηνικούς σταθμούς,από τη δεκαετία του 1950, στρατιωτικό προσωπικό και ερευνητές έχουν εκφράσει κρυφά ανησυχίες για αγνώστων στοιχείων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) μέσα ή γύρω από ευαίσθητες εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων.

Ο Robert Hastings είναι παγκοσμίου φήμης έχοντας γράψει το βιβλίο UFOs & Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites, και έκανε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed. Είπε την γνώμη του για αυτό το σημαντικό θέμα.

Πείτε μας λίγα λόγια για το ιστορικό σας και πώς ενδιαφέρεστε για τα UFO και τα πυρηνικά όπλα.
ROBERT HASTINGS (RH): – Το ενδιαφέρον μου για το θέμα της δραστηριότητας UFO σε εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1967, όταν ήμουν έφηβος που ζούσα στη Μοντάνα. Αν και δεν ήμουν ποτέ στρατιωτικός, ο πατέρας μου ηταν λοχίας και βρισκόταν στην αεροπορική βάση του Malmstrom, όπου είχαν αναπτυχθεί 200 πυρηνικοί πύραυλοι στη γύρω ύπαιθρο.

Αφού είδα πέντε άγνωστα αεροσκάφη να παρακολουθούνται από ραντάρ στον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της βάσης, όπου δούλευα ως θυρωρός τρεις νύχτες την εβδομάδα μετά το γυμνάσιο, είπα ενθουσιασμένος στον πατέρα μου για το περιστατικό. Αργότερα έκανε έρευνες στο χώρο εργασίας του, την κύρια εγκατάσταση ραντάρ στη βάση, και του είπαν ότι πέντε UFO είχαν εντοπιστεί από πολλά ραντάρ εκείνο το βράδυ.

Επιπλέον, του είπαν, ότι έκαναν ελιγμούς κοντά σε εγκαταστάσεις πυρηνικών πυραύλων νοτιοανατολικά του Μάλμστρομ. Όταν αργότερα ο πατέρας μου τα μεταβίβασε όλα αυτά σε μένα, κόλλησα... Είναι αληθινά τα UFO; Πετάνε γύρω από τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους μας; Ουάου!

Χρόνια αργότερα, το 1973, διάβασα ένα άρθρο σε περιοδικό του Δρ. J. Allen Hynek, του επιστημονικού και πολιτικού συμβούλου της Πολεμικής Αεροπορίας για UFO, στο οποίο συζητούσε ανοιχτά για τις εισβολές UFO σε θέσεις πυρηνικών πυραύλων σε μια άλλη βάση, τη Minot, στη Βόρεια Ντακότα. Εκείνη τη στιγμή, ήξερα ότι η κατάσταση στο Μάλμστρομ ήταν σίγουρα πραγματική και αρκετά σοβαρή.

TC: – Γιατί πιστεύετε ότι τα UFO πάνε σε εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων;
RH: – Τα πυρηνικά όπλα έχουν αλλάξει ριζικά τη φύση του πολέμου, δεδομένης της σχεδόν απίστευτης καταστροφικής τους δύναμης και της ικανότητάς τους να δηλητηριάζουν ραδιενεργά το περιβάλλον σε πλανητική κλίμακα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΣΣΔ κράτησαν όμηρο την ανθρωπότητα με τους ατελείωτους πυρηνικούς κροταλισμούς τους. Η Κρίση των Πυραύλων της Κούβας το 1962 έδειξε πόσο εύθραυστη ήταν πραγματικά η συλλογική μας ασφάλεια και πόσο γρήγορα θα μπορούσε να ξεσπάσει μια σύγκρουση που θα τελείωνε τον πολιτισμό.

Προφανώς κάποιος άλλος, εξωτερικός τρίτος που έχει στην κατοχή του επαναστατικά αερόπλοια, ενδιαφερόταν για αυτή την υπαρξιακή κατάσταση και κάποια στιγμή άρχισε να επεμβαίνει με περιορισμένο και συγκαλυμμένο τρόπο.

Δεκάδες βετεράνοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, οι περισσότεροι από τους οποίους έδωσαν αρχικά συνεντεύξεις σε εμένα, έχουν πλέον συζητήσει ανοιχτά τα UFO που παραβιάζουν τα αμερικανικά ICBM, καθιστώντας τα προσωρινά ανενεργά. Έγγραφα που βγήκαν λαθραία από τη Ρωσία το 1993 επιβεβαιώνουν ότι παρόμοια περιστατικά συνέβησαν στη Σοβιετική Ένωση τη δεκαετία του 1980.

Έτσι, για οποιονδήποτε λόγο, το εξωτερικό τρίτο μέρος, που πιστεύω ότι είναι εξωγήινοι από έναν άλλο κόσμο, έκανε κρυφά γνωστή την παρουσία του στους στρατιωτικούς ηγέτες των υπερδυνάμεων σε μια επικίνδυνη περίοδο της ιστορίας, ίσως ως προειδοποίηση:

ΓΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΊΤΕ !"

Αλλά φυσικά αυτο ειναι εικασίες. Ανεξάρτητα από αυτό, τα πλέον καλά τεκμηριωμένα περιστατικά UFO στις τοποθεσίες μας ICBM είναι μακροχρόνια, και συνεχίζονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications