Σεναριογράφος του Χόλιγουντ προέβλεψε πριν από 5 χρόνια ότι οι εξωγήινοι θα φτάσουν στις 26 Ιουλίου 2022

Ο Gary Parker γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Wilmington, Delaware, ΗΠΑ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Delaware. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στα τέλη της δεκαετίας του 1970, εργάστηκε στο real estate και έγινε προγραμματιστής. Έζησε στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια για 25 χρόνια, όπου αποφάσισε να γράψει σενάρια ταινιών.

Ο Gary Parker δημιούργησε την εταιρεία παραγωγής ταινιών Rose Productions με τη σύντροφό του και συγγραφέα Μάρτζορι Ρόουζ. Συμμετείχαν σε πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας "Thank Heaven (2001)", με πρωταγωνίστρια την Jenny McCarthy.

Ο Gary είναι μέλος του Writers Guild of America εδώ και 22 χρόνια. Μετά από ένα συναρπαστικό όνειρο, ο Parker αποφάσισε να κάνει το ταξίδι μιας ζωής, στη Μεγάλη Πυραμίδα και τη Σφίγγα. Αν και το πιο εκπληκτικό από όλα είναι ότι αφού κοίταξε μερικές εικόνες της NASA ανακάλυψε ένα εξωγήινο μήνυμα που συνδέεται με τη Μεγάλη Πυραμίδα.

Οι διασυνδέσεις του με τους μεγιστάνες Richard Branson, Elon Musk και την Gwenn Shotwell του Space X έπαιξαν ρόλο σε αυτό το μυστήριο.

Μια επίσκεψη εξωγήινων στις 26 Ιουλίου 2016 του άλλαξε τα πάντα. ένα ον του μίλησε τηλεπαθητικά. Όλες οι απαντήσεις που έψαχνα ήταν σε μια φωτογραφία της NASA.

Ο Gary Parker συμμορφώθηκε με το αίτημα της «φωνής» και άρχισε να εξετάζει προσεκτικά την επισημασμένη περιοχή στον χάρτη, όπου είδε μεγάλα, αρκετά καθαρά σύμβολα παρόμοια με την ημερομηνία 26 Ιουλίου 2022. Η επιγραφή ήταν στα εβραϊκά. Αλλά και πάλι μετέφρασε την επιγραφή από τα εβραϊκά στα αγγλικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα αρχεία τα άφησε ο δημιουργός των πάντων» και επίσης ότι «ο κόσμος πρέπει να περιμένει μια μεγάλη έλευση».

Μιλώντας στα ΜΜΕ με αυτό το μήνυμα, ο Parker δήλωσε επίσης ότι η θεωρία της κατασκευής των πυραμίδων από μια εξωγήινη φυλή αποδείχθηκε σχεδόν πλήρως, κυρίως λόγω αρχαίων επιγραφών.

Το 2017, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του , αλλά τώρα αυτά τα στιγμιότυπα δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Καθώς άρχισε να μπερδεύεται με αυτή τη αινιγματική ημερομηνία, άκουσε ξανά μια φωνή στο κεφάλι του να του λέει ότι στις 26 Ιουλίου 2022, οι εξωγήινοι που δημιούργησαν τους ανθρώπους θα επέστρεφαν στη Γη και θα προσγειωνόταν στην Ιερουσαλήμ στο Όρος του Ναού.

Ο Parker δεν δίστασε να μοιραστεί τις πληροφορίες δημόσια, πηγαίνοντας μάλιστα σε έναν αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εξήγησε την προφητεία του. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πόσο αληθινή είναι αυτή η πρόβλεψη μέχρι τις 26 Ιουλίου, αλλά σύμφωνα με διάφορες προφητείες , ένας στρατός διακοσίων εκατομμυρίων από τα ανατολικά θα φτάσει στην Ιερουσαλήμ, καθώς ειδικοί στον τομέα πιστεύουν ότι πρόκειται για την Κίνα.

Αλλά προφανώς, θα σταματήσουν από κάποιο είδος εξωγήινων που θα αναδυθούν πάνω από την Ιερουσαλήμ. Θα είναι τότε που «τα μάτια των πολεμιστών θα σκάσουν και τα κόκκαλα θα γίνουν ασβεστόσκονη».

Δεν μας τα λέει καλά ο Gary Parker ειδικά με το "οι εξωγήινοι που δημιούργησαν τους ανθρώπους θα επέστρεφαν στη Γη" καταρχήν δεν δημιούργησε όλες τις φυλές ενα εξωγήινο είδος, και καταλάβαμε ποιους εξωγήινους εννοεί και πράγματι δημιούργησαν φυλές υβρίδια στην Γη για συγκεκριμένο σκοπό .. Και οχι τους κάλους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (!) δεν ξέρουμε αν έρθουν αυτοι που λεει αυτός θα έρθουν να σώσουν την εκλεκτή φυλή τους? αλλα γιατι να έρθουν με την φυσική τους μορφή? μια χαρά δεν περνούν ήδη με την μαζα να ζει στο κόσμο της και σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο ? (για αυτό δεν έχει καταλάβει τίποτα ) που θα βρουν άλλο πλανήτη να ζουν με την "δημοκρατικά" τους αναμεσα σε "ανθρώπους" ? αλλα όταν έρθουν οι ανθρωπινής μορφής γνωστοι και ως αρχαιοι θεοι (αυτοι που ειχαν επαφές με αρχαίους μύστες και με τους "κακούς" ναζι ) θα εξαφανιστούν όλες οι φυλές που δημιούργησαν μοχθηροί εξωγήινοι μη ανθρωπινής μορφής στην Γη μαζί και οι θρησκείες τους συμπεριλαμβανομένου και του Χριστιανισμού επίσης και της δημοκρατίας τους κτλ κτλ όπως λένε τα "χρονίκα" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications