Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Πιθανόν να έχουμε το πρώτο κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά !  και τα εμβόλια που έκαναν μικρά  γιατί ηταν?

πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, δήλωσε σήμερα ότι είναι πιθανόν να έχουμε το πρώτο κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδί και στη χώρα μας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ (που αλλου?), είπε πως το πιθανό κρούσμα ελέγχεται για τον αδενοϊό, που πιθανολογείται ότι ευθύνεται για τα κρούσματα ηπατίτιδας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ήταν καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν ήπια συμπτώματα. Κάλεσε δε σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Παίδων της χώρας και τόνισε πως και τα εργαστήρια του ΕΟΔΥ, είναι σε ετοιμότητα να εξετάζουν δείγματα πιθανών κρουσμάτων για την ανίχνευση του αδενοϊού ή άλλων ιών που προκαλούν τέτοια συμπτώματα.

Παυλάκης: «Το θέμα είναι σοβαρό»
Ο γιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για σοβαρά περιστατικά τονίζοντας ότι δυο από τα εννέα παιδιά που νόσησαν, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, υπέστησαν καταστροφή στο συκώτι και έκαναν μεταμόσχευση.

Ο κ. Παυλάκης εξήγησε ότι η εμφάνιση του αδενοϊού στα κρούσματα αυτά ίσως είναι τυχαία, ενώ συμπλήρωσε ότι ίσως ο κορωνοϊός συμμετέχει έμμεσα, εξασθενίζοντας το ανοσοποιητικό των παιδιών. «Μπορεί να συνδέεται. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ένα κακό σενάριο είναι ότι δυστυχώς ο κορωνοϊός συμμετέχει έμμεσα, οπότε μια κάποια άλλη ιική λοίμωξη που δεν θα είχε σοβαρές επιπτώσεις τώρα μπορεί να έχει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον γιατρό και ερευνητή είναι απόλυτα σαφές είναι ότι τα εμβόλια δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την έξαρση της ηπατίτιδας. «Πώς το ξέρουμε; Τα παιδιά αυτά είναι 1 – 2 χρονών, δεν είχαν εμβολιαστεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», τόνισε.

Αυτά λένε οι έγκυρες πήγες τους....Το μόνο σίγουρο ειναι ότι έχουν κάνει εμβολια απο μικρα για την λεγόμενη ηπατίτιδα :

Με τόσα εμβόλια που κάνουν όλοι από μικρά μεταξύ αυτών υποθέτεται και για την ηπατίτιδα Β (ναι αυτή τώρα θα ειναι άλλη Γ ας πούμε ) ένας νοήμων θα περίμενε πως αν ηταν για καλό όλα αυτά δεν θα υπήρχαν ασθένειες αλλα εδώ βλέπουμε το αντίθετο εκτός ότι ο καρκίνος θερίζει, το τρομακτικό ειναι το γεγονός ότι πίσω απο όλα αυτά τα "παιδικά εμβόλια" ειναι οι ίδια συμμορία που ειναι πίσω απο το Covid ! σαν να βάζεις το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ένα πράγμα ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications