Όταν έχεις τέτοιους «Έλληνες»  τι να τους κάνεις τους εχθρούς?

Παραθέτουμε δυο post από φαινομενικά "πατριωτικές σελίδες" και "κατα του συστήματος" που δείχνουν την σήψη που επικρατεί στους κύκλους αυτών που αυτο-αποκαλούνται απόγονοι αρχαίων, για μην απορούν κάποιοι το πως μια χούφτα ελληνόφωνοι κάνουν κουμάντο παντού με τέτοιου τύπου Νεοέλληνες που τρεφουν ιδιαίτερη αγάπη στην φυλή τους , και το 40 πήραν το μέρος τους ορδές Νεοέλληνες.

Και μετά λένε εμάς ανθέλληνες κάποιοι κουτοπόνηροι,ένας Νεοέλληνας έγραψε μια φορά με ποιους είμαστε? με το δίκαιο την αρετη την λογικη και με το γένος μας ηλίθιε ανεξάρτητου χωράς! το ότι εσεις ειστε δογματικά Έλληνες και έχετε την εντύπωση οτι μια άλλη/άλλος που ανήκει στο original ευρωπαϊκό γένους (ίδιο με αυτο τον αρχαιων) ειναι εχθρός επειδή γεννήθηκε σε άλλη χώρα και επειδη το λενε οι συμμορητες, ειναι πρόβλημα σας, και σίγουρα οχι με τέτοιους Νεοέλληνες και γιαυτό έκαναν πόλεμο οι ελληνόφωνοι στην σελίδα επειδή δεν είμαστε σαν αυτούς τους νεοέλληνες, αφου πολλες φορες νομίζεις ότι ειναι στο Ισραήλ οταν μπαινεις σε τετοιες "πατριωτικές σελιδες", και αυτα περί τάχα ιδεολογίες και πράσινα άλογα να τα λέτε σε ομοίου σας εσείς οι δογματικές φυλές και το πρόβλημα εδώ ειναι ότι παρασύρουν στο επίπεδο τους, τους πάντες εκτος ότι οι περισσοτεροί που διαβαζουν τέτοιες σέλιδες ειναι σαν αυτους :

el.gr:Ο Μπαντέρα. Λατρεμένος από Ουκρανούς ΝΑΖΙ και μισητός από όλους τους άλλους! Τουλάχιστον όταν ανακαλύπτουν για την φιλία του με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Η κληρονομιά του Μπαντέρα έχει επί μακρόν φλερταριστεί απ’ τις ακροδεξιές παρυφές της ουκρανικής κοινωνίας.Ωστόσο, μετά την διεθνιστική εντολή να υποστηριχθεί το Κίεβο στο οτιδήποτε κάνει η φιλοναζιστική ηγεσία του, αυτός ο συνεργάτης των Ναζί έχει μετατραπεί σε κάτι φυσιολογικό στα κύρια ΜΜΕ.

Επειδή όμως η προπαγάνδα έχει και τα όριά της δείτε ένα νέο ακόμα πιο αποκαλυπτικό βίντεο για αυτούς που στηρίζουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα ελληνικά φιλοκυβερνητικά λένε για τους πολιτικό-στρατιωτικούς απογόνους του Μπαντέρα πως είναι απλά «λίγο υπερδεξιοί» που μάχονται για την πατρίδα τους.

pronews:To μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων - Ο Μπαντέρα δολοφόνησε χιλιάδες

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο «δημοκρατικός» δήμαρχος του Κιέβου και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρεών βαρών Βιτάλι Κλίτσκο, έδωσε νέα ονομασία σε δρόμο δίπλα στο μνημείο Babyn Yar, που είναι αφιερωμένο στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί.

Το όνομα που έδωσε είναι του Στεπάν Μπαντέρα, του ναζιστή ο οποίος δημιούργησε τα ουκρανικά SS κσι δολοφόνησε χιλιάδες Εβραίους, Πολωνούς και Ρομά.

Στην Δύση τι πίνουν και δεν τα βλέπουν αυτά;

...οι ίδιοι ραγιάδες Νεοέλληνες που λένε εντελώς παρανοϊκά και χωρις λογική ότι όλοι ηταν "του συστήματος" εδώ που στα αλήθεια ειναι του συστήματος δεν λένε τίποτα (!)ούτε κατα τύχη να πέσουν μέσα μια φορά:

Ούτε οι ελληνόφωνοι δεν θα περίμεναν τέτοιο μένος από ορδές Νεοέλληνες που οχι μονο νομιζουν ότι η συμμορία τους στην Ουκρανία ειναι ναζι σαν τους "κακούς ναζι της Γερμανίας" αλλά έχουν και πρόβλημα με αυτό ενώ αν είχε η συμμορίας τους στην Ουκρανία σημαίες με σφυροδρέπανα δεν θα ειχαν κανένα θέμα , αλλα και γιατί κατα-βάθος ορδές Νεοέλληνες ειναι φιλο-κομμουνιστές, και προσπαθούν να μαζέψουν κάπως με τα έγκυρα ΜΜΕ τους ότι η συμμοριας τους ψευδο-ναζι ειναι απλα λιγο "ακροδεξιοι" .

Τους γύριζε μπούμερανγκ η πλύση εγκέφαλου 80 χρόνια για κακούς ναζι και ορδές Νεοέλληνες ειναι ενα βήμα να πάρουν τα όπλα και να πάνε στην Ουκρανία να σκοτώσουν τους " ψευδό-ναζι " νομίζοντας ότι ειναι ίδιοι με τους "κακούς Μογγόλους Γερμανούς που έτρωγαν βελανιδιά " (!) πως το έχουν καταφέρει αυτό???? όταν ήδη από τα σχολεια τους λένε για κακούς ναζι που ευθύνονται για όλα τα κακά έως και σήμερα (!) ενώ αυτοί οι ψευδό-ναζι στην Ουκρανία ειναι μαζί τους??? ειναι ένα θαύμα (!) πάντως αυτος ειναι ο ορισμός των Gkoim χωρίς ίχνος λογικής ... εντάξει είχαμε καταλάβει ηδη απο το 2014 μεσώ ίντερνετ (γιατι πριν δεν τους βλέπαμε ) ότι πολλοί Νεοέλληνες ειναι για τα μπάζα αλλα οχι και έτσι, απορίας άξιοι ειναι που κατι τετοιοι νεοέλληνες νομιζουν πως ειναι και απόγονοι αρχαιων όταν η "λογική" τους παραπέμπει σε αραβικές και λοιπες σημιτικές φυλές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications