Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προειδοποιούν ότι η NASA μπορεί να προκαλέσει εισβολή εξωγήινων

Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι το σχέδιο της NASA να μεταδώσει τη θέση της Γης στο διάστημα θα μπορούσε να προκαλέσει ακούσια εισβολή εξωγήινων, ένα δυαδικά κωδικοποιημένο μήνυμα που ονομάζεται «Beacon In The Galaxy» θα μεταδώσει πληροφορίες για το ηλιακό σύστημα, την επιφάνεια της Γης και την ανθρωπότητα σε μια περιοχή του Γαλαξία που προσδιορίζεται ως το πιο πιθανό μέρος όπου υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί..

Είναι μια ενημερωμένη έκδοση του μηνύματος Arecibo, το οποίο έστειλε παρόμοιες πληροφορίες στο διάστημα το 1974 χρησιμοποιώντας ένα ραδιοτηλεσκόπιο στο Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, ο Anders Sandberg, ανώτερος συνεργάτης στο Future of Humanity Institute (FHI) στην Οξφόρδη, προειδοποίησε ότι η ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών ενέχει κίνδυνο.

Είπε στη βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph ότι ενώ η πιθανότητα να φτάσει το μήνυμα σε έναν εξωγήινο πολιτισμό ήταν χαμηλή, θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο που πραγματικά πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Ο καθηγητής εξηγεί ότι ο «παράγοντας γέλιου» που περιβάλλει την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης σήμαινε ότι πολλοί άνθρωποι απλώς αρνούνται να πάρουν στα σοβαρά οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το θέμα, κάτι που είναι κρίμα γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα.

Ο Toby Ord, ένας συνάδελφος του Δρ. Sandberg στο FHI, προέβαλε παρόμοια επιχειρήματα στο The Precipice , ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2020 στο οποίο ανέλυσε τους υπαρξιακούς κινδύνους και το μέλλον της ανθρωπότητας. Ο Δρ Ορντ είπε ότι το κύριο ερώτημα αφορά την αναλογία των ειρηνικών πολιτισμών σε σύγκριση με τους εχθρικούς.

Το εν λόγω μήνυμα, το οποίο θα τελειώσει με μια πρόσκληση προς τους εξωγήινους να απαντήσουν, περιλαμβάνει βασικές μαθηματικές και φυσικές έννοιες για τη δημιουργία ενός μέσου καθολικής επικοινωνίας, ακολουθούμενες από πληροφορίες για τη βιοχημική σύνθεση της ζωής στη Γη.

Μην ανησυχείτε εκει στην Οξφόρδη, οι κάλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής έχουν γνώση τι γίνεται στην Γη και οτι το κακό καλεί μεσώ της NASA και αλλες φυλές του στο ξαλαξία για κουβαληθούν στην Γη τώρα που έχει την εξουσία παντού και εχουν κανει τις μάζες να μην καταλαβαινουν τίποτα , αλλα οχι έτσι όπως νομίζεται επειδή ειστε υλιστές, και ακριβώς για αυτό ειστε έτη φωτός πίσω στο να καταλάβετε τι γίνεται,με τα πτυχία κανένας δεν έγινε σοφός ούτε πνευματικά ανώτερος, και στα Ελευσίνια μυστήρια δεν πηγαίναν με πτυχία, αν ηταν έτσι λόγω του ότι σήμερα δήθεν όλοι ειναι μορφωμένοι και δήθεν πολιτισμένοι δηλαδή έχουν πτυχία αφου πάνε υποχρεωτικά στα σχολεια δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα τόση βαρβαρότητα και μοχθηρότητα παντού, σε σχέση με παλαιότερα που δεν είχαν πτυχία , όμως συμβαίνει το αντίθετο , οι "αμόρφωτοι" μόλις πριν 100 χρόνια ηταν πολύ καλύτεροι και έξυπνοι άνθρωποι απο τους "μορφωμένους" και ηθικά και πνευματικά κλάσης ανώτεροι, ούτε θα χλεύαζαν οτι δεν μπορεί να φτάσει η νοημοσύνη τους οπως στο θέμα εξωγήινοι οπως κανουν οι σημερινοι ψευδο-μορφωμενοι και ψευδό- πολιτισμένοι κατάλαβες κυρίες καθηγητά? ...

Νωρίτερα φέτος, ο Uri Geller προειδοποίησε για την επικείμενη εισβολή μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram όπου μοιράστηκε μια εικόνα ενός αντικειμένου και έγραψε μια σύντομη περιγραφή ενώ έκανε tag στη NASA. Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε ότι μια ομάδα επιστημόνων που χαρτογράφησαν ραδιοκύματα ανακάλυψαν κάτι ασυνήθιστο στο διάστημα που απελευθέρωσε μια γιγάντια έκρηξη ενέργειας τρεις φορές την ώρα.

Δήλωσε επίσης ότι το γεγονός σχετίζεται με νοημοσύνη εξωγήινης προέλευσης, η οποία είναι ακόμη ανώτερη από αυτή που έχουμε εμείς οι άνθρωποι. Ο Geller διαβεβαίωσε ότι οι εξωγήινοι προετοιμάζονται για την άφιξη. Μονό που ειναι απο την γνώστη ράτσα τον κάνει αναξιόπιστο, το ακόμα χειρότερο όπως φαίνεται ειναι πως άλλαξαν πλεύση (αφού οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα ) και λένε για εξωγήινους εκεί που έλεγαν ότι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας για να αποκρύψουν την προέλευση τους , και αυτό γιατί κάνουν προετοιμασία των μαζών για "κακούς εξωγήινους" (οχι για τους συγγενείς τους ) αλλα για τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής γνωστοί και ως θεοί στην αρχαιότητα, επειδή είχαν πει επι εποχής Σουμερίων/Anunnaki ότι μια μέρα θα ξανα γυρίσουν ..

Και γύρισαν αλλα οχι με την μορφή εισβολής αλλα με ειρηνικό τρόπο , το σχέδιο ανακατάληψης του Πλανήτη απο το κακό απέτυχε χάριν στις ορδές που πήραν το μέρος του κακού, γιαυτό την επόμενη φορά θα ειναι με μη ειρηνικό τρόπο ώστε να αφανιστούν πρώτα οι ορδές βάρβαρων και μοχθηρών φύλων του κακού και να μπει ένα τέλος στην βασίλεια του κακού επι της Γης, αυτό εννοούσε και ο Paul Joseph Goebbels για να γίνει ο Αρμαγεδδών απο την ανάποδη όμως, και όχι έτσι όπως γράφουν στην λεγόμενη Αποκάλυψη του Ιωάννη και παρουσιάζουν ως κακούς τις θεϊκές δυνάμεις, και αυτό ακριβώς τρέμουν οι συμμορίτες, γιαυτό τωρα παρουσιάζουν τους εξωγήινους ως κακούς...

Φυσικά δεν περιμένουμε να καταλάβουν οι μάζες τι σχέση έχουν οι αρχαίοι θεοί τύπου θεάς Αθηνάς οι Σουμέριοι που είχαν τον ισοσκελή σταυρό και εξοντώθηκαν απο φυλές του κακού, οι Anunnaki οι "κακοί Γερμανοί ναζι" και οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής και συγκεκριμένου γένους (!)

Ειδικά αυτοί που τα βλέπουν όλα χριστιανικά και Ελληνοκεντρικά και μάλιστα νομίζουν ότι ισοσκελής σταυρός ηταν μονο αρχαιοελληνικός που τον έκλεψαν οι "κακοί ναζι" που "έτρωγαν βελανιδιά" και επίσης ηταν και Μογολλοι ,σύμφωνα με Νεοέλληνες τα τελευταία αλλα δεν μας εξηγούν πως γίνεται ακόμα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους να ειναι εφεύρεση αυτών που τάχα έτρωγαν βελανίδια, η μήπως και αυτα τα έκλεψαν απο αρχαία κείμενα των Ελλήνων? άσχημο πράγμα ο δογματισμός οχι μονο για θρησκείες ομάδες κτλ άλλα και κάποιοι να ειναι εντελώς δογματικά σούπερ "Έλληνες" και να μην καταλαβαίνουν τίποτα ακριβώς επειδή τα βλέπουν όλα δογματικά και οχι αντικειμενικά, ακριβώς αυτές οι ράτσες ειναι το πρόβλημα της Γης αμέσως μετά τις φυλές του κακού επειδη ελεγχονται πολυ ευκολα απο το κακο με δογματα θρησκειες ομαδες ακομα και χώρες κτλ κτλ ...

Πολλοι Νεοέλληνες κανουν σαν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και καυχιούνται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων μυστών ενώ οι ίδιοι ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα μυστικισμού και μαλιστα τα χλευάζουν και διαβαζουν Πρώτο θέμα LIFO και βλέπουν τηλεόραση που απευθύνεται σε νοητικά κατώτερους.. Δηλαδή ουδεμιά πνευματική εξέλιξη οπως έλεγαν οι αρχαίοι μύστες με αποτέλεσμα οι περισσοτεροι να μην μπορουν να καταλάβουν τι λεμε επειδή εχουν μεινει πολύ πίσω νοητικά και πνευματικά,δεν γίνεται να πέσουμε στο επίπεδο τους ώστε να καταλαβαινουν όλοι τι λέμε, εξάλλου και οι αρχαίοι μύστες τα έγραφαν ετσι ώστε μονο οι πνευματικά ανώτεροι να καταλαβαίνουν και οχι όλοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications