Επιδημιολόγος Sucharit Bhakdi: «Τα εμβόλια θα προκαλέσουν αύξηση της φυματίωσης και του καρκίνου παγκοσμίως»

Ο καθηγητής Sucharit Bhakdi, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Ιατρικής Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg στο Mainz, είναι σίγουρος: «Τα εμβόλια κατά του Covid-19 σκοτώνουν μικρούς και μεγάλους. Σκοτώνουν παιδιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καταστροφικές του επιπτώσεις στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα ευνοούν την ανάπτυξη επικίνδυνων ασθενειών. Τώρα είναι η ώρα να αναζητήσουμε επιπτώσεις όπως η φυματίωση, η τοξοπλάσμωση, ο έρπης και ο καρκίνος και να σταματήσουμε τους εμβολιασμούς», είπε.

Ο διαπρεπής επιδημιολόγος έχει κάνει έκκληση για τον κίνδυνο των εμβολίων Covid.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της έρευνας της ομάδας γύρω από τον Δρ Arne Burkhardt, έναν από τους πιο έμπειρους παθολόγους της Γερμανίας, δήλωσε ότι τα γεγονότα που βρίσκονται τώρα στο τραπέζι είναι απλώς καταστροφικά.

Κατόπιν αιτήματος συγγενών, ο Burkhardt είχε κάνει νεκροψίες σε νεκρούς που, αφού έλαβαν ένα ή περισσότερα εμβόλια κατά του Covid-19, πέθαναν ξαφνικά, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, ενώ έπαιζαν αθλήματα κ.λπ.
Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή του εμβολίου, τονίζει ο Bhakdi, η συντριπτική πλειονότητα των αυτοψιών βρήκε ξεκάθαρα στοιχεία αυτοάνοσης αυτο-επίθεσης.

«Πολλές επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες βρίσκονται αδρανείς στα σώματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον Bhakdi, οι πρωτεΐνες που παράγονται στο σώμα από τα εμβόλια Covid πυροδοτούν αυτοάνοσες αντιδράσεις, οι οποίες στη συνέχεια οδηγούν στην καταστροφή των προσβεβλημένων οργάνων ή ιστών: «Έτσι έχει λειτουργήσει η ανοσολογία από την αυγή της ανθρωπότητας και πώς συνεχίζει να λειτουργεί σήμερα ".

Καθώς ο αριθμός των εμβολιασμών αυξάνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα επίσης αντιδρά όλο και πιο επιθετικά.
Τα λεγόμενα λεμφοκύτταρα παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ένα άθικτο ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση υπό έλεγχο των καρκινικών κυττάρων που σχηματίζονται συνεχώς στο σώμα, καθώς και των παθογόνων που βρίσκονται ήδη στο σώμα.

Εάν αυτά τα λεμφοκύτταρα πεθάνουν, μπορεί να ξεσπάσει καρκίνος και διάφορες μολυσματικές ασθένειες.
Ομοίως, μια ανάλυση που δημοσιεύτηκε από τους Doctors for Covid Ethics το 2021 εξηγεί γιατί ο έρπητας ζωστήρας και η ιδιοπαθής παράλυση του προσώπου (παράλυση Bell) μετά τον εμβολιασμό με Covid-19 υποδηλώνουν επικίνδυνη ανοσοκαταστολή, η οποία περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Επίσης για τον καρκίνο και την εγκυμοσύνη:
Το 2005, η Ούγγρα βιοχημικός Katalin Karikó δημοσίευσε μια μέθοδο που είχε αναπτύξει για να τροποποιήσει το RNA έτσι ώστε να μπορεί να απενεργοποιήσει την ανοσολογική απόκριση των κυττάρων. Ο Karikó είναι Αντιπρόεδρος της BioNTech/Pfizer από το 2013. Το 2014, ο Karikó δημοσίευσε μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της BioNTech, Ugur Sahin, πώς η διαδικασία του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενός εντελώς νέου τύπου φαρμάκου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τώρα την τεχνολογία με άδεια για εμβόλια mRNA. Είναι η στόχευση του κυτταρικού ανοσοποιητικού συστήματος υπεύθυνη για τον καρκίνο που παρατηρείται μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Φυματίωση, τοξοπλάσμωση και πολλά άλλα
Στην κορυφή της λίστας των επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών που πρόκειται να αυξηθούν μαζικά σε όλο τον κόσμο λόγω των επιπτώσεων του εμβολίου Covid-19, ο Bhakdi ονομάζει έναν αρχαίο «μεγάλο δολοφόνο της ανθρωπότητας», τη φυματίωση:
«Το προβλέπω: Εξαιτίας αυτού του καταραμένου εμβολιασμού, θα υπάρξει αύξηση της φυματίωσης σε όλο τον κόσμο. Ειδικά σε χώρες όπου τα βακτήρια της φυματίωσης είναι αδρανοποιημένα στο σώμα των ανθρώπων. Ινδία, Αφρική, όλη την Ασία».

Το εν λόγω βακτήριο της φυματίωσης (το φιλοξενεί ο ίδιος ο Bhakdi) είναι πολύ αργό, επομένως "η φυματίωση χρειάζεται χρόνο για να εκραγεί". Επιπλέον, ειδικά σε περιπτώσεις ανθεκτικότητας σε πολλαπλά φάρμακα, η νόσος είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
Ένας άλλος σημαντικός κίνδυνος είναι η τοξοπλάσμωση, η οποία είναι επίσης ευρέως διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Αναφέρονται επίσης ο έρπης (HSV), ο Epstein-Barr (EBV) και ο κυτταρομεγαλοϊός (CMV).

Είναι καιρός, τονίζει ο Bhakdi, να σταματήσουμε να μιλάμε για παρενέργειες και θανάτους. Αντίθετα, πρέπει να αρχίσουμε να αναζητούμε αυτά τα αποτελέσματα: Έρπης, EBV, CMV, φυματίωση, τοξοπλάσμωση, καρκίνος:
«Τα πράγματα που θα βρεθούν θα σας τρομοκρατήσουν. Αν δεν σταματήσει αυτή η εμβολιαστική τρέλα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications