Μητέρα Ρ.Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο – Της λένε πουτ@@@ ομολόγησε»

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Για την καταγγελία διατάχθηκε έρευνα από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να επισκέπτονται τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κελί της στον 7ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών.

Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, της έδειξαν το βίντεο με την καταγγελία της μητέρας της, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να την διαψεύδει και να την καλεί μάλιστα στο τηλέφωνο προκειμένου να της ζητήσει να μην αναφέρει ξανά κάτι τέτοιο.

Χθες, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την επισκέφτηκαν στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, η μητέρα και η αδερφή της.

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μάνα και κόρη κατήγγειλαν ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, είπε ότι τα περί ξυλοδαρμού του τα είχε μεταφέρει και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που έχει συλληφθεί για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας καταγγέλλει ότι η κόρη της δέχθηκε ξυλοδαρμό από αστυνομικούς κατά τη μεταφορά και την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

«Η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα» είπε χαρακτηριστικά στο STAR.

«Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν «πουτ@@@ ομολόγησε», «δεν το έκανα» έλεγε εκείνη» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία είπε «κατάλαβα ότι είναι ταλαιπωρημένη, φαινόντουσαν τα τραβήγματα τα μαλλιά».

«Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους» πρόσθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί κρατείται σε ειδικό χώρο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικό χώρο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι οπότε και θα μεταφερθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφασίστηκε να μην κρατηθεί 7ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου βρίσκονται τα κελιά για τους προσωρινά κρατούμενους, αλλά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 11ο όροφο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications