Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2022: ένας τρομακτικός «μεγάλος πόλεμος» μετά την εισβολή σε ευρωπαϊκή πόλη

Ένας τρομακτικός «μεγάλος πόλεμος», που πιθανώς προέρχεται από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, θα έρθει στον πλανήτη το 2023, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Γάλλου προφήτη Michel de Notre-Dame, πιο γνωστού ως Nostradamus, γραμμένες πάνω από 450 χρόνια πριν.

Επιπλέον, ο μάντης περίμενε επίσης, σύμφωνα με τους διερμηνείς του, ότι ο άνθρωπος δεν θα αποικίσει τον Άρη τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα ήταν άσχημα νέα για τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Στο βιβλίο του Les Prophéties (Οι Προφητείες), που δημοσιεύτηκε τον 16ο αιώνα, ο Γαλάτης φαρμακοποιός και προφήτης προέβλεψε μια σειρά γεγονότων για τους επόμενους αιώνες της ανθρωπότητας. Κάποια από τα οποία, σύμφωνα με τους διερμηνείς του μάντη, έχουν συμβεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022
Ο προφήτης προέβλεψε την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς στη γη. πληθωρισμός, πείνα, λειψυδρία και φυσικές καταστροφές. ο θάνατος μιας παγκόσμιας διασημότητας και ότι τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης θα καταλάμβαναν τη γη. Μέχρι στιγμής όλα αυτά δεν έχουν συμβεί, αλλά η χρονιά είναι ακόμα στους πρώτους μήνες της.

Η προφητεία που επαληθεύεται, προφανώς, ειναι αυτή που επεσήμανε ο Νοστράδαμος ότι μια ευρωπαϊκή πόλη θα δεχόταν εισβολή. Αυτό μπορεί ξεκάθαρα να ταυτιστεί με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Σχετικά με το 2023, αυτό που έγραψε το 1503 έχει να κάνει με έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας. «Επτά μήνες του μεγάλου πολέμου, άνθρωποι σκοτώθηκαν από το κακό», προέβλεψε ο Γάλλος φαρμακοποιός. Σε άλλο τετράστιχό του πρόσθεσε: «Ρουάν, Εβρέ, δεν θα πέσουν μπροστά στον Βασιλιά».
Σύμφωνα με ειδικούς , τα λόγια του Νοστράδαμου μπορεί να αναφέρονται σε μια σύγκρουση που θα μπορούσε να είναι ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που θα προέκυπτε από τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Το επτάμηνο χρονοδιάγραμμα της σύγκρουσης μπορεί να φαίνεται σαν μια πηγή ανακούφισης για τη σύντομη αντιπαράθεση, αλλά με τα οπλοστάσια και την πυρηνική δύναμη που διαθέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία, δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε αισιόδοξοι.
Και η αναφορά της Ρουέν και του Εβρό, και των δύο γαλλικών πόλεων που «δεν θα πέσουν μπροστά στον Βασιλιά», μπορεί να προβλέψει ότι αυτές οι πόλεις θα είναι ασφαλείς από τον πόλεμο, αν και δεν θα συνέβαινε το ίδιο με το Παρίσι.

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ
Μια άλλη από τις φράσεις του Γάλλου , που προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν οι διερμηνείς, είναι αυτή που λέει ότι θα υπάρξει «αστοχία φωτός στον Άρη». Αυτό μπορεί να εκφράζει ότι ο κόκκινος πλανήτης θα προχωρήσει σε ανάδρομη κίνηση και θα φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό, αλλά θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται στη στειρότητα των προσπαθειών της ανθρωπότητας να τον αποικίσει .

Αυτή η σύντομη πρόβλεψη θα ήταν, αν αληθεύει, καταστροφικά νέα για τον Έλον Μασκ.
Ο άνθρωπος, που δημιούργησε την εταιρεία SpaceX με σκοπό να φτάσει στον Άρη, είχε διαβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να ξεκινήσει την κατάκτηση του τέταρτου πλανήτη από τον ήλιο προς το τέλος αυτής της δεκαετίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications