Στην Αυστραλία ξεκινούν πρόγραμμα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τον «εμβολιασμό» βρεφών και μικρών παιδιών

Η αυστραλιανή κυβέρνηση των διεθνών συμμοριτών της γνωστής φυλής που αποκαλεί θεωρίες συνωμοσίας μεσώ των κομμουνιστικών μιασμάτων της ότι αυτή βρίσκεται πίσω απο ολα τα δεινά της Γης εκμεταλευόμενη το γεγονός οτι αποδεκάτισε το έξυπνο γένος , επέκτεινε την εθνική της διάδοση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού που η ίδια δημιουργούσε με χρηματοδότηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την ένεση σε μικρά παιδιά και μωρά.

Αν και η Αυστραλιανή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα για την Ανοσοποίηση (ATAGI) έχει συστήσει ενέσεις μόνο για παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω, οι Αυστραλοί συμμορίτες πολιτικοί έχουν αποφασίσει ότι γνωρίζουν καλύτερα τι χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα των μικρών παιδιών (!).

«Η παγκόσμια πανδημία δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ο Josh Frydenberg, ένας αυτοαποκαλούμενος ειδικός στην ανοσολογία, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ομιλίας για τον προϋπολογισμό.

Σίγουρα δεν έχει τελειώσει η παγκόσμια "πανδημία" επειδή γεννιούνται ακόμα λιγοστοί έξυπνοι πάρα τις αιμομιξίες σωστά συμμορίτες?

Μέχρι στιγμής, καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει εγκρίνει τα εμβόλια του Fauci και των υπολοίπων ιουδαίων για παιδιά κάτω των πέντε ετών. Η Αυστραλία ειναι η πρώτη που θα κάνει.

Επιπλέον 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δεσμευτεί στον προϋπολογισμό της Αυστραλίας για άλλα συνεχιζόμενα μέτρα κατά της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων «θεραπειών» για ασθενείς και υποστήριξης για τους γενικούς ιατρούς, τους φροντιστές ηλικιωμένων και τα νοσοκομεία.

Το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά για παιδικά εμβόλια κατά του COVID σε μικρά παιδιά, βρέφη και μελλοντικά μωρά "ειναι για το κάλο τους". Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μια μελέτη από το περασμένο φθινόπωρο διαπίστωσε ότι εννέα στις δέκα έγκυες γυναίκες που κάνουν «εμβόλια» για τον COVID καταλήγουν να χάνουν τα μωρά τους κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

Θα πίστευε κανείς ότι αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τις «αρχές» από το να προσπαθήσουν να επιβάλουν τους ίδιους εμβολιασμούς στα μωρά . Ένα άλλο πράγμα που υποδηλώνει ότι αυτό το σχέδιο είναι άκρως μοχθηρό ( αλλα τι άλλο θα ηταν όταν ειναι αυτη την φυλη?) είναι το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν μηδέν τοις εκατό πιθανότητα να πεθάνουν από τον COVID. Με άλλα λόγια, τα παιδιά και τα μωρά δεν χρειάζονται ενέσεις τάχα για τον COVID.

«Αυτό είναι τρομακτικό», έγραψε ένας στο The Age. «Και τα δύο παιδιά μου είχαν COVID (3 και 5 ετών) και δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με άλλους ιούς που έφεραν στο σπίτι από την προσχολική ηλικία».

«Γιατί κάποιος γονέας θα διακινδύνευε τον τεράστιο κατάλογο παρενεργειών που γίνονται πλέον γνωστοί; Οι πιθανοί κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ κάθε πιθανής εξίσωσης οφέλους».

Ένας άλλος συμφώνησε, σημειώνοντας ότι είναι «ανησυχητικό» να σκεφτόμαστε τις πιθανές παρενέργειες που θα βιώσουν τα μικρά παιδιά και τα βρέφη από αυτό το πρόγραμμα.

Είδατε τι γίνεται με το να λέτε τα παντα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας να ζείτε στην αδιαφορία και έχετε κανει δεδομένα ολα αυτα που σας λενε οι διεθνές συμμορίτες που μαλιστα δεν έχετε αφήσει ιστοσελίδα τους που να μην έχετε πατήσει like? η άλλη με ελληνικές σημαίες έλεγε για τους ανθέλληνες άναρχο-συμμορίτες στο προφίλ της και την ίδια ώρα έβαζε προπαγανδες και ψέματα απο σελιδα τους χωρις να καταλαβαίνει οχι μονο οτι υποστηρίζει αυτούς που κατηγορεί αλλα διαδίδει και την προπαγάνδα τους (!) και επειδή στο Ελλαδισταν τους αρέσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά : Μπορείτε να μας εξηγήσει κάποιος γιατι όλες οι ιουδαϊκές σελίδες τους και οι σελίδες που τους γλύφουν και το παίζουν πατριώτες ειναι στην πρώτη θέση ? και τέλος πάντων που ηταν όλοι αυτοι οι τάχα πατριώτες και οι υπερασπιστές του δίκαιου (λέμε τώρα) όταν είχαν βαλει τα κομμουνιστικα μιασματα τους και συκοφαντουσαν την σελιδα μας το 2016? μήπως τέλικα οι ίδιες οι μάζες που ζουν μεσα στο εκφυλισμο των συμμορητων έσκαψαν οι ίδιες τον λάκκο τους? συγνώμη αλλα δεν γίνεται να υποστηρίζεις το κακό και το άδικο παντού αλλα να περιμένεις μετα να σε σώσει ένας κάλος θεούλης...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications