Η Ρωσία αναδιοργανώνει τη στρατιωτική της ηγεσία στην Ουκρανία με στρατηγό με εμπειρία στη Συρία

Η Ρωσία αναδιοργάνωσε τη στρατιωτική ηγεσία που διευθύνει τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία για να προσπαθήσει να βελτιώσει τον συντονισμό των μονάδων της στο έδαφος, σύμφωνα με δυτική πηγή .

Το Κρεμλίνο διόρισε τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ, με προηγούμενη εμπειρία στη Συρία, ως τον πρώτο κρίκο στην αλυσίδα διοίκησης που θα ηγηθεί της εισβολής, είπε η πηγή αυτή στο δημόσιο κανάλι, ο οποίος δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Μέχρι τώρα, ο ρωσικός στρατός έχει διατηρήσει διάφορες επιχειρησιακές ομάδες με ανεξάρτητες διοικήσεις και 44 ημέρες μετά την έναρξη των επιθέσεων στην Ουκρανία, δεν έχει καταφέρει να επιτύχει τους στόχους ούτε να καταλάβει μεγάλες πόλεις όπως το Κίεβο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να θέσει ορισμένες «πολιτικές επιταγές» πάνω από άλλες «στρατιωτικές προτεραιότητες» όταν αποφασίζει τα επόμενα βήματά του.

Τις τελευταίες ημέρες, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν αποσυρθεί από την περιοχή του Κιέβου και άλλων περιοχών της Ουκρανίας για να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε μια επίθεση στην περιοχή Ντονμπάς στα ανατολικά της χώρας.

Η Μόσχα προσπαθεί να επιταχύνει την επίτευξη των στόχων για την επίτευξη «κάποιου είδους επιτυχίας» πριν από τις 9 Μαΐου, όταν η Ρωσία τιμά τη νίκη των μπολσεβίκων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή γιορτάζουν την νίκη των εχθρό τους (!) αλλα τι να περιμένεις απο χριστιανούς? μπορεί ακόμα να ειναι και κομμουνιστες στην Ρωσία και γιαυτό οι συμμορίτες δημιούργησαν στην Ουκρανία ψευδό-ναζι (βλεπε τους Νεοέλληνες για παράδειγμα με τι λυσσά λένε για κακούς ναζι ) ίδιας ρατσας με τους άναρχο-συμμορίτες μέχρι και αραβικής προέλευσης και τους εβαζαν και έπαιζαν και PUG πριν τα στείλουν στην Ουκρανία ώστε αυτά τα χρήσιμα goim να μπερδεύουν την πραγματικότητα με τα παιχνίδια και να νομιζουν οτι δεν σκοτώνονται στα αλήθεια οπως στα παιχνιδια θα τους ταΐζουν και χάπια οπως τους τζιχαντιστές τους , και έβαζαν σβάστικα στα ψευδώνυμα τους στα αραβικά στο PUG ειχαν και στο χωρίο τους σβάστικα οι Σαουδάραβες ?...

Που φτάσαμε? τα σημιτικά goim να το παίζουν ναζι, αυτά βεβαία ειναι λεπτομέρειες για ορδες Νεοέλληνες αφου νομιζουν στα αλήθεια οτι ειναι ναζι αυτοι της Ουκρανίας οταν δεν ειναι καν Ουκρανοί, όπως λέμε εδώ, και έδω, επίσης αραβικής ράτσας πολλοι εξ αυτών (με καθαρό ελληνικό DNA άλλο που έχουν σημιτική αντίληψη και έντονα αντι-εθνικοσοσιαλιστικά αισθήματα σιγουρα απογονοι των αρχαιων Σπαρτιατών θα ειναι που επισης ειχαν εθνικοσοσιαλισμο και οχι δημοκρατία ! )δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια το ψέμα και την υποκρισία οι υπόλοιποι ? όποιος λέει τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες ειναι σαν υπογράφει ειτε ότι ειναι ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας είτε goim ακομα και αν το παιζει πατριωτης με ελληνικες σημαιες, και το 40 ελληνόφωνοι "πατριώτες" βοήθησαν τους συμμορίτες και εκαναν μεχρι και παιδομάζωμα για να μην αναφέρουμε τους Κρητικακους που για λογαριασμό της αγγλομασονιας υπό Βρετανική σημαία δεν άφησαν πέρασμα προς Αφρική στους δήθεν Κατακτητές , και αφήστε αυτά παραμυθία κάποιοι για καθαρό ελληνικό DNA ,δεν θα συμμετέχουμε στην υποκρισία των ραγιάδων νεοελλήνων επειδή στους περισσοτερους αρέσει να τους χαϊδεύεις τα αυτιά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications