Νεοέλληνας: Η ελληνική γραφή ειναι από το  Φοινικικό αλφάβητο!  και οι ηλιθιότητες χωρίς λογική δεν έχουν σταματημό

Συνεχεία στην λογική χωρίς λογική των νεοελλήνων οι οποίοι κάνουν δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής από αυτούς που δεν έχουν ανθρωπινή λογική τους γνωστούς συμμορίτες της γνωστής φυλής..

Αμφιβάλουμε αν μπορούν να δεχτούν την τρομακτική πραγματικότητα στην οποία ζουν οι λιγοστοί άνθρωποι με την σημασία της λέξεως άνθρωποι κατα τον Πλάτωνα , η τρομακτική πραγματικότητα ειναι οτι οι περισσότεροι γύρο τους έχουν ανύπαρκτη λογική και κανουν δεδομένα ότι τους μάθεις ακομα και αν δεν έχουν λογική ειναι σίγουρο πως αν μάθεις αυτές τις ράτσες πως ειναι σκύλοι απο μικρές και οχι "άνθρωποι" θα συμπεριφερονται ως σκύλοι χωρις να μπορουν να καταλάβουν οτι ειναι διαφορετικοί απο τους σκύλους γιατί άπλα δεν έχουν λογική, βλεπε περιπτώσεις τύπου Μόγκλης..

Το ότι έχουν συμπεριφορά ανθρώπου ειναι γιατι άπλα μεγάλωσαν με ανθρώπους , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απέκτησαν και λογική

Νεοέλληνας: Η ελληνική γραφή ειναι από το Φοινικικό αλφάβητο, και επέμενε κιόλας ότι αυτό ειναι σωστό και ότι έτσι λέει η ιστορία , ο ίδιος ειναι τυπικός κλασικός ραγιάς Νεοέλληνας που λέει και όλα αυτά που λένε οι περισσότεροι Νεοέλληνες τέτοιου τύπου όπως τους έχουν μάθει οι ελληνόφωνοι που επίσης στερούνται λογικής, τρομάζεις μονο στην ιδέα οτι το 50% του ελληνόφωνου πληθυσμού ανήκουν σε αυτη την ράτσα νεοελλήνων και όλως τυχαίως οι περισσότεροι που απο αυτα που λενε τα 9 στα 10 ειναι καθαρά σημιτικά ειναι εμφανές ότι δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος,και ότι και να τους ρωτήσεις όλα τα ξέρουν και το μονο που κάνουν ειναι να λένε αυτά που τους έμαθαν οι συμμορίτες ή τι λένε οι πολλοι γύρω τους δηλαδή λειτουργούν όπως τα κοπάδια, αλλα πιστεύουν οτι ειναι έξυπνοι και πως λένε την άποψη τους ενώ αυτα που λενε ειναι τα ίδια με αυτά που λένε οι πολλοι ανεγκέφαλοι, να γιατι οι συμμορίτες βλέπουν τις μάζες ως κοπάδια προβάτων!

Ιδού μια "εγκυρη πηγή" που θα διαβάζει αλλα κατα αλλα λέει την άποψη του που τυχαία ειναι η ίδια με αυτή που λένε οι ελληνόφωνοι εδώ εκτός και νομίζει κανένας "έξυπνος" πως η wikipedia.org ειναι "ανεξαρτητη" και πάνω απο ολα ελληνική και πως τυχαια ειναι σε όλες τις γλώσσες και χώρες ακριβώς για αυτές τι ράτσες οπως οι τύπου Νεοέλληνες που κάνουν δεδομένα αυτα που λένε εδώ και σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ακομα και αν δεν εχουν λογική, επίσης τυχαια ειναι γεμάτη ψέματα και link προς έγκυρες πήγες τους :

Αφού δεν γράφουν οτι οι Ευρωπαίοι έκλεψαν την γραφή απο δίκες τους σημιτικές ράτσες πάλι καλα!

Τι μας λένε εδώ οι ελληνόφωνοι εφόσον ειναι στην νεοελληνική γλωσσά? πως το Φοινικικό αλφάβητο που μοιάζει με την δικιά τους γραφή και τύπου αραβικές σημιτικές που μαλιστα γράφεται από δεξιά προς αριστερα δηλαδή ανάποδα προέκυψαν οι ευρωπαϊκές γλώσσες μαζί και η ελληνική (!) εκτός ότι τα γράμματα ουδεμιά σχέση έχουν, τι έγινε ξαφνικά και άλλαξαν και έγιναν από αριστερα στα δεξιά? λεπτομέρειες αυτα για ραγιάδες Νεοέλληνες (και οχι μονο) με ανύπαρκτη λογική γιατί αν είχαν λογική θα έβλεπαν οτι οι συμμορίτες απευθύνονται σε διανοητικά κατώτερους ή μικρά παιδιά , ειναι το ίδιο πράγμα με την άλλη ηλιθιότητα που λενε πως όλοι κατάγονται απο την Αφρική άσχετα τι φυλής ειναι (!)και ορδές δήθεν μορφωμένοι και πολιτισμένοι το καταπίνουν αμάσητο χωρίς να μας εξηγούν γιατί οι μαύροι στην Αμερική δεν έγιναν λευκοί αλλα παρέμειναν μαύροι κτλ κτλ κτλ , αλλα είπαμε οι περισσότεροι δεν εχουν λογική άρα οτι και να τους πουν οι συμμορίτες το κάνουν δεδομένο...

Αφορμή για τον Νεοέλληνα το πρωί που έλεγε ότι ελληνική γραφή ειναι από το Φοινικικό αλφάβητο ειναι κάτι σχόλια σχιζοφρενών ραγιάδων νεοελλήνων με ανύπαρκτη λογική αλλα νομίζουν ότι ειναι απόγονοι του Πλάτωνα στο pronews ενδεικτικά σχόλια νεοελλήνων που το παίζουν και πατριώτες που καποτε νόμιζες πως ειναι άναρχο-troll με αυτα τα παρανοϊκά που γράφουν πριν διαπιστωθεί το 2017 πως τελικά έτσι σκέφτονται πολλοί Νεοέλληνες και παρασύρουν και τους λιγοστούς ανθρώπους στην ηλιθιότητα τους επειδή ειναι πολύ περισσότεροι, και ότι τελικά οι συμμορίτες δεν εκαναν μίση δουλειά στο Μελιγαλά όπως λένε ειρωνικά σε άναρχο-σελίδες τους, ήξεραν καλα ποιους σκότωναν αποδεκατίζοντας ως φασίστες ναζι το έξυπνο γένος λογικό ειναι να μείνουν αυτοι οι Νεοέλληνες πολλοι περισσότεροι σήμερα που γράφουν αυτές τις ηλιθιότητες:
Καμία έκπληξη, το SPD εξάλλου ήταν Μαρξιστικό εργατικό κομμα
Ο Σολτς ειχε την σοσιαλιστική παιδεία απο τον παπου του για να ενταχθεί στο SPD
Απάντηση
Ακριβώς. NSDAP. S (Σοσιαλιστικό), D (Γερμανικό), A (Εργατικό), P (Κόμμα). A, και για το ξεκάρφωμα Ν (εθνικό). Κλασικό αριστερό μόρφωμα, γνωστό και ως Ναζί. Όλοι του συστήματος ειναι εκτός απο τους ίδιους που λενε την μια σημιτική ηλιθιότητα μετα την άλλη !!! αυτός ειναι απο αυτούς τους ηλίθιους που νομιζουν οτι οι μασόνοι πλήρωναν τον εχθρό τους ..

Ετσι ακριβώς είναι ! Ο Γερμανός πάντα και παντού είναι ούνος φονεύς είτε με κομμουνιστή ηγέτη ,είτε με καπιταλιστή είτε με ψευτοεθνικιστή τύπου Χίτλερ, κάποιος να βρει αυτό δίποδο στα σχολια του pronews και να του στείλει μια φώτο της Θεάς Αθηνάς και μια φώτο για το πως ηταν οι περισσότεροι "κακοί ναζι" την εποχη του 40 και μια τρίτη για το πως ειναι οι περισσότεροι Νεοέλληνες σημερα για να δούμε και στην πράξη ποιοι ειναι τέλικα οι Ουννοι! μήπως ανηκει ιδιος και δεν το ξερει? και να δώσει και μια φάπα σε όσα δίποδα λενε το ίδιο με αυτο το δίποδο για Ουννους και Μογγολους Γερμανους μήπως και συνέλθουν και σταματήσουν λενε προπαγανδες των συμμοριτών που επίσης δεν έχουν λογική καθώς την εποχη του 30 οι περισσότεροι Γερμανοί ήσαν ξανθοι και ξανθός Ουννος ή Μογγολος δεν υπάρχει,και ύστερα απορούν αυτα τα δίποδα (κατα τον Πλατων ανθρωπους ελεγε μονο τους πνευματικα ανωτερους ναζι και ο Πλανων?) γιατι οι ναζι τους έβλεπαν κατώτερους άφου ειναι κατώτεροι αφου δεν εχουν λογική με αποτέλεσμα να παπαγαλίζουν ηλιθιότητες των συμμοριτών ως δεδομένες και νομιζουν πως σημερα έχουν μηχανές και τόση τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους ειχαν δει απο τους "Μογγόλους Γερμανούς που έτρωγαν βελανίδια " αλλα εκτος την τεχνολογια που εχουν σήμερα ακόμα και τα επιδοματα τεκνών γήρατος κτλ ειναι εφευρεση των "Μογγολων" που εκλεψαν οι αλλοι για να το παιζουν ανθρωποι .

Το ίδιο έχει συμβεί και στην Ελλάδα όλοι οι κλώνοι δοσίλογων και συνεργατών των Γερμανών Ναζί, μας το παίζουν σήμερα Νεοδημοκράτες, Πασοκοι, και γενικά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ. Αλλα επειδή οι πουτ@νες δεν κρύβονται στέλνουν όπλα στο ΖΕΛΕ(νσκι) και στο Αζοφ πιο γρήγορα από ότι έστειλαν νερό στους εγκλωβισμένους στα χιόνια στην Αττικοί οδό. Αυτός εδώ ειναι τύπου makeleios, εκτός απο άσχετος με "δωσίλογους κομμουνιστες" δεν εχει κανένα θέμα .

Κάποιο goim μέσα στην ηλιθιότητες που λέει χωρίς ίχνος λογικής ειπε και μια αλήθεια κατα λάθος :

Η Γερμανία ΠΟΤΕ δεν αποΝαζιστοποιήθηκε γιατί οι ναζιστές ΔΕΝ ήταν κάποια ...εξωγήινη ράτσα που τους υπνώτισε και τους οδήγησε στο να αιματοκυλήσουν τον κόσμο δύο φορές. Ο Ναζισμός είναι εμποτισμένος μέσα σε κάθε Γερμανό - να θεωρεί όλους τους άλλους λαούς ως υπανθρώπους. Και αυτό περνάει και στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ συνεργάτες τους, όπως το σόι του Κούλη και τους Αριστερούς.

Ναι για αυτό έχει την σβάστικα ακόμα και δεν μπήκε ούτε ένας λαθρο??εμείς ξέρουμε οτι οι συμμορίτες εκαναν πολεμο κατα της Γερμανίας δυο φόρες πάντως, και για ποιους Γερμανούς μιλάει? τους ομοίου του ? αυτούς που προέκυψαν μετά το 1945 απο τους ομαδικούς βιασμούς ακομα και Μογγόλων για να γίνει και η Γερμανία σαν την Ελλάδα με τις αιμομιξιες μετα την Τουρκοκρατία ώστε να εχουν ήσυχο το κεφάλι τους οι συμμορίτες ? και εμείς που βλέπουμε ακριβώς αυτο που έβλεπαν και τότε οι "κακοί ναζι " ότι πολλοι Νεοέλληνες ειναι goim όπως λένε οι συμμορίτες με ανύπαρκτη λογική και τυπου αραβικης ρατσας ΄δηλαδη σημιτικες συγγενικες τους φυλες είμαστε κακοί ??? ποιος θα βρει σε ποιο σημείο λέει μια αλήθεια αυτο το Goim κατά λάθος? μικρή βοήθεια το είχε αναφέρει κάποιος γνωστός για τον εαυτό του ιστορικά αλλα οι πνευματικά κατώτεροι δεν έδωσαν σημασία , έπισης εχει σχεσή με πόλλα και πολλες προεκτάσεις ..

Όπως βλέπετε εσεις που έχετε λογική ακομα, ακομά και αυτοι που το παίζουν σούπερ πατριώτες με ελληνικές σημαίες δεν έχουν ίχνος λογικής και η ψυχοσύνθεση τους ειναι πολύ κοντά σε αυτη των άναρχο-κομμουνιστών που καθοδιγουνται απο ελληνόφωνους, όποτε μην απορούν οι σκοπτομενοι γιατί ο κόσμος γίνεται όλο και χειρότερος και η διαστροφή της ίδιας της λογικής έχει γινεί κάνονας ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications