Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων»

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα ακούστηκαν στο βρετανικό κανάλι GBN από τον δημοσιογράφο Mark Steyn, o οποίος δίχως να «μασά» τα λόγια του είπε απίστευτες αλήθειες για τον Covid-19 και τα εμβόλια.

«Ο Covid-19 ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή λόγω δημόσιας πολιτικής σε καιρό ειρήνης του τελευταίου αιώνα και κάθε μέρα φέρνει νέες μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής στον δυτικό κόσμο ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων», τόνισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επίσημα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα τονίζοντας ότι «σύμφωνα με την τελευταία αναφορά για τα εμβόλια από την Υπηρεσία Ασφαλείας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου η αποτελεσματικότητα για τους τριπλοεμβολιασμένους νέους είναι κάτω του μηδενός, το ίδιο και για τους ηλικιωμένους τριπλοεμβολιασμένους.

Αν είσαι 60 ή μεγαλύτερος οι τριπλοεμβολιασμένοι έχουν πέντε φορές περισσότερη πιθανότητα να κολλήσουν Covid-19 από τους ανεμβολίαστους. Αν είσαι πάνω από τα 80 τα εμβόλια δεν προσφέρουν καμία προστασία που να είναι στατιστικά ανιχνεύσιμη».

Παράλληλα μίλησε και για τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό: «Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές πέθαναν από καρδιακές προσβολές αφού εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού.

Υπάρχουν αριθμοί που δείχνουν ότι έως και 20.000 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου πέθαναν από το εμβόλιο. Ξαφνικά υπάρχει πολλή ανεξήγητη υπερβάλλουσα θνησιμότητα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications