Κάτοικοι της Σανγκάης ουρλιάζουν από τα παράθυρα λόγω του lockdown

Οι αξιωματούχοι της πόλης είχαν υποσχεθεί ότι το lockdown θα τελείωνε στις 5 Απριλίου, ωστόσο δόθηκε νέα παράταση Αίσθηση προκαλούν τα βίντεο που έρχονται από τη Σανγκάκη,όπου οι κάτοικοι είναι στα πρόθυρα της απόγνωσης και της απελπισίας λόγω του νέου αυστηρού lockdown που έχουν επιβάλει οι αρχές.

Οι κάτοικοι της περιοχής ξεμένουν από τρόφιμα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης, με αρκετούς από αυτούς να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους για να παραπονεθούν ή να ουρλιάξουν από θυμό.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι αξιωματούχοι της πόλης είχαν υποσχεθεί ότι το lockdown θα τελείωνε στις 5 Απριλίου, ωστόσο δόθηκε νέα παράταση.

Τα βίντεο που αναρτούνται στα social media δείχνουν τους κατοίκους της Σαγκάης, αποκλεισμένους μέσα στα σπίτια τους, να παραπονιούνται για έλλειψη τροφής και ιατρικής περίθαλψης είναι πλέον πάρα πολλά.

Στη Σαγκάη, οι άνθρωποι άρχισαν να ανοίγουν τα παράθυρά τους και να τραγουδούν για να διαμαρτυρηθούν για το δρακόντειο lockdown, έτσι και η κυβέρνηση. έστειλε drones για να τους μαλώσει:"Τηρήστε αυστηρά τους περιορισμούς. Ελέγξτε την επιθυμία της ψυχής σας για ελευθερία. Μην ανοίγετε το παράθυρό σας και τραγουδάτε."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications