Ο υπουργός Άμυνας της Αυστραλίας προειδοποιεί ότι η χώρα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πυρηνικό πόλεμο

Ο Αυστραλός υπουργός Άμυνας Πίτερ Ντάτον (φωτογραφία) προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι οι πολίτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πυρηνικό πόλεμο ενόψει της αυξανόμενης βίας στην Ουκρανία και της αυξημένης έντασης με την Κίνα.

Έτσι, έχει ζητήσει «να μειωθεί κάθε επιθετική ενέργεια για να διασφαλιστεί η ειρήνη» και «να μη θεωρηθούν δεδομένες οι θυσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στο παρελθόν». Ο Ντάτον έχει εκφράσει ότι αυτή είναι η «πραγματικότητα της εποχής μας» και έχει επισημάνει ότι έχει αυξηθεί η «ανασφάλεια» σε διεθνές επίπεδο, ειδικά ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

«Ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε την ειρήνη είναι να προετοιμαστούμε για πόλεμο και να φανούμε δυνατοί ως χώρα. Μην είσαι δειλός, μη λυγίζεις το γόνατο και να είσαι αδύναμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα», υποστήριξε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine News.

Υπό αυτή την έννοια, έχει προειδοποιήσει για «αύξηση του αυταρχισμού» στην περιοχή, όπως έχει ήδη κάνει ο πρωθυπουργός, Σκοτ ​​Μόρισον, και έχει επιμείνει ότι δεν μπορεί κανείς να «προσποιηθεί ότι δεν έχει συμβεί τίποτα».

Επιπλέον, τόνισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι, εν μέρει, «μια επανάληψη όσων συνέβησαν τη δεκαετία του 1930», μια νύξη για την εισβολή στην Πολωνία από τη ναζιστική Γερμανία, αλλα δεν λέει ότι ηταν για να σταματήσει την γενοκτονία γερμανόφωνων απο τους διεθνές συμμορίτες μεσώ Στάλιν απο εδάφη που ηταν Γερμανικά και άρπαξαν απο το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο επίσης δεν λενε τίποτα όλοι αυτοι μαζί με πολλούς ραγιάδες Νεοέλληνες για την εισβολή και του Στάλιν στην Πολωνία και οχι μονο έκαναν εισβολή αλλα κατάσφαξαν και χιλιαδες Πολωνούς και τους έθαψαν στο Δάσος Κατυν και όταν ανακάλυψαν οι "κακοί ναζι" της σφαγή των κομμουνιστων απο χωρίκους οι συμμορητες ειπαν ψέμματα και μεσω New York Times ότι οι κακοι ναζι τους ειχαν σφαξει , και ορδες πνευματικά κατώτεροι χωρίς ίχνος λογικής (οι ίδιοι που σημερα διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους αφού έχουν ξανα γεννηθεί ) στα αλήθεια πίστεψαν πως οι κακοί ναζι εκαναν την γενοκτονία επειδή άπλα το είπαν έγκυρες πήγες συμμοριτών ενώ οι ίδιοι είχαν κανει την σφαγή και το παραδέχθηκαν μετά από 70 χρόνια (!) .

Από ορδές ραγιάδες Νεοέλληνες που παπαγαλίζουν σημιτικά παραμυθία στα παντα δεν περιμένεις να έχουν κανένα αίσθημα δίκαιου γιατι αν ειχαν δεν θα παπαγάλιζαν σημιτικά ψεμματα ως δεδομένα , αλλα ο υπουργός Άμυνας της Αυστραλίας δεν τα ξέρει αυτά? καλα τι υπουργός άμυνας ειναι ? μήπως ειναι και ο ίδιος συμμορίτης ? ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications