Οι δημοκράτες  Ομπάμα και  Χίλαρι πιέζουν για περισσότερη λογοκρισία, θα «ενδυναμώσει την παγκόσμια δημοκρατία»

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι πιέζουν για περισσότερη λογοκρισία. Στο διάολο τα ατομικά δικαιώματα, η ελευθερία του λόγου και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Μεγάλο μέρος της συζήτησης γύρω από την παραπληροφόρηση επικεντρώνεται σε αυτά που δημοσιεύουν οι άνθρωποι. Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι ποιο περιεχόμενο προωθούν αυτές οι πλατφόρμες», είπε ο Ομπάμα.

Σε μια ομιλία του Μαΐου 2022 στο Στάνφορντ, ο Ομπάμα ζήτησε περισσότερη κυβερνητική εποπτεία της μεγάλης βιομηχανίας τεχνολογίας που ήδη καταπατά κάθε δικαίωμα ελευθερίας του λόγου των Αμερικανών. Ο Ομπάμα ήταν ένα σημαντικό μέρος αυτής της λογοκρισίας.

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε την Πέμπτη για μεγαλύτερη ρυθμιστική εποπτεία των κολοσσών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, λέγοντας ότι η δύναμή τους να επιμελούνται τις πληροφορίες που καταναλώνουν οι άνθρωποι έχει «στροβιλίσει» την πολιτική πόλωση και έχει απειλήσει τους πυλώνες της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο.

Απευθυνόμενος στη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της διάδοσης παραπληροφόρησης, είπε ότι οι εταιρείες θα πρέπει να υποβάλλουν τους αποκλειστικούς αλγόριθμους τους στο ίδιο είδος ρυθμιστικής εποπτείας που διασφαλίζει την ασφάλεια των αυτοκινήτων, των τροφίμων και άλλων καταναλωτικών προϊόντων.

Στη συνέχεια, είπε ένα ψέμα για να αποδείξει την άποψή του:
Ο κ. Ομπάμα μιλούσε σε συνέδριο που διοργάνωσε το Stanford Cyber ​​​​Policy Center, το οποίο είναι αφιερωμένο στις προκλήσεις που έχει δημιουργήσει ο ψηφιακός κόσμος για τη δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο. Ανέφερε την αποτελεσματική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως υποψήφιος, αλλά για το πώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Β. Πούτιν απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάσε το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016 (!).

Μετά τις εκλογές του 2016, η Big Tech λογοκρίνει πλήρως τις συντηρητικές απόψεις. Οι περισσότεροι Αμερικανοί μισούν τις κομμουνιστικές πολιτικές και συμπεριφορές που παρουσιάζει ο Ομπάμα και που χρησιμοποιεί η Big Tech εναντίον των Αμερικανών και μεσω του Facebook... (Στην Ελλάδα τα χαϊβάνια νομίζουν πως οι συμμορίτες που κάνουν λογοκρισία ότι ειναι νέο-δημοκράτες όταν όλα αυτα τα κόμματα ανήκουν στους ίδιους κομμουνιστό-συμμορίτες της γνωστής φυλής ).

Η Χίλαρι ζητά επίσης κυβερνητική λογοκρισία. Αυτή τη φορά καλεί την Ευρώπη να εμπλέξει την κυβέρνηση για να «ενισχύει την παγκόσμια δημοκρατία». Αυτό δείχνει ότι η Χίλαρι δεν είναι τόσο έξυπνη και άπλα παπαγαλίζει οτι της λενε οι γνωστοί συμμορίτες της γνωστής φυλής που έγραφαν ακριβώς τα ίδια ηδη απο το 2017 σε επίσημη μασονικη ιστοσελίδα τους και στην γλωσσά τους .

Οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι η Χίλαρι και ο Ομπάμα είναι διεφθαρμένοι. Έχουν αγνοηθεί εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν ελευθερία του λόγου, όχι περισσότερη λογοκρισία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications