Φάπα στους ηλίθιους με την «μίση» ομολογία Ζελένσκι «Το Τάγμα Αζόφ είναι «νεοναζί» αλλά πολεμούν για εμάς

Πολύ αργά το παραδέχτηκαν οι συμμορίτες αφού ορδές διανοητικά κατώτεροι που μαλιστα παριστάνουν τους πατριώτες έσπευσαν και έκαναν προπαγάνδα πως αυτοι της Ουκρανίας ίδιας ρατσας με τους άναρχο-συμμορίτες και τους ISIS ειναι ναζι το ότι ειναι μαζί με το ΝΑΤΟ δεν τους κανει καν εντύπωση , και μάλιστα έκαναν σύγκριση αυτών των ορκ των συμμοριτών που παριστάνουν τους πατριώτες και τους τάχα ναζι με τους Γερμανούς (!) όταν τα λέγαμε εδω και εδω και πως οι τάχα πατριωτικές σελίδες στο ελλαδισταν έδειξαν για άλλη μια φορά τι ρόλο παίζουν είμαστε οι κακοί (!)

Η «μίση» αλήθεια:

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News και τον δημοσιογράφο Μπρετ Μπάιερ, ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχθηκε πως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ «είναι αυτό που είναι», λέγοντας όμως παράλληλα πως είναι πατριώτες που υπερασπίζονται την πατρίδα και μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελέλνσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.

«Το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο Ουκρανός πρόεδρος.

H αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι ούτε πατριώτες ούτε τάχα ναζί, που μαλιστα πολεμούν υπέρ των διεθνών συμμοριτών ειναι αδύνατο αλλα για ορδές άσχετους απο αληθινή ιστορία το εντελώς παράλογο το βλέπουν φυσιολογικό ως συνήθως οπως κανουν σε τόσα άλλα θέματα αυτή δεν ειναι χώρα Ελλήνων αλλα χώρα Ιουδαίο-λάγνων , και φυσικά δεν θα έκαναν σαν λυσσασμένα σκυλιά αν ηταν άναρχο-κομμουνιστες και είχαν σφυροδρέπανα για σημαίες αυτοι της Ουκρανίας όπως και δεν έχουν κανένα θέμα με τους άναρχο-κομμουνιστες στο Ελλαδιστάν, που οχι μονο την αφύσικη και μοχθηρή συμπεριφορά τους βλέπουν τάχα ιδεολογία και τους έχουν και φίλους άλλα θεωρούν αυτα τα σημιτικά αγρίμια και απόγονους αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA (!) .

Pronews:Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι «γκρέμισε» την προπαγάνδα της Δύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς ομολόγησε ότι το Τάγμα Αζόφ είναι νεοναζί!
«Γκρέμισε» την προπαγάνδα της Δύσης ? οχι την δικιά σας αφού όλοι οι Νεοέλληνες λέτε για ναζι Ουκρανίας και τους συγκρίνεται με της Γερμανίας ως καλα δουλικά goim των "εκλεκτών "?

Όχι δεν ειναι απο κάποια κομμουνιστικη σέλιδα αλλα απο το pronews :

Όχι μονο αποθεώνουν τους ιουδαιμπολσεβικους της σοβιετικής ένωσης που ο ίδιος ο Πουτιν αναφέρει εδώ τι εκαναν που φυσικά αυτο δεν το εβαλαν στο pronews αλλα συγκρίνουν τους ουγκανους μισθοφόρους των συμμοριτών τύπου ISIS που το παίζουν ναζι με τα SS οι γραικύλοι Νεοέλληνες ούτε καν μπόρουν να καταλάβουν την χαώδες διάφορα ...

Οι ίδιοι στο pronews έχουν στην τάξεις τους έναν τύπο που έχει απίστευτο μένος για τους Εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας (προφανώς θα εχει και για τους αρχαίους Σπαρτιάτες Εθνικοσοσιαλιστές αλλα δεν τολμάει να πει για ναζι Σπαρτιάτες ούτε για ναζι Πλάτων που αποκαλούσε δίποδα τους πνευματικά κατώτερους γιατί μετα πως θα παριστάνει τον πατριώτη στο πόπολο που δεν έχει ιδέα για τιποτά και νομίζει πως οι Γερμανοί την εποχη του 30 ηταν Μογγόλοι και πως αυτοί ειναι απόγονοι αρχαιων μυστών (ουτε καν θνητών ) μονο και μονο επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα ?? το οτι ιδιοι δεν εχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού οπως οι κακοί ναζι και το μονο που λενε όταν ακούν τετοια ειναι το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας δεν τον βλέπουν , αλλα κατα αλλα ειναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Σωκράτη ολοι στην Ελλάδα!!! ) έχει γράψει και βιβλία προπαγάνδας , πως ειναι δυνατόν να διαβαζουν βιβλία του τάχα για να μάθουν ιστορία όταν έχει τέτοιο μένος και δεν ειναι ουδέτερος? από πότε οι εχθροί τους θεωρούνται αξιόπιστοι και έχουν δικαίωμα να μιλάνε για τον εχθρος τους και για γένος που δεν ανήκουν οι ιδιοι? αυτα κανουν με την δημοκρατία τους , απο τέτοιους περιμένουν να μάθουν ιστορία ? και αυτός ο τυπος τώρα εμφανίζεται ως πατριώτης και πάνω από όλα καλός χριστιανός , το ότι λέει τα ίδια με τους διεθνές συμμορίτες για τους "κακούς ναζι" της Γερμανίας που πήγαν κόντρα στο διεθνές σιωνισμό τους δεν κανει εντύπωση σε κανέναν?

Και το ύπουλο της υπόθεσης ειναι ο ίδιος στην ίδια σελίδα κάνει προπαγάνδα με αφορμή αυτούς στην Ουκρανία κατα των ναζι Γερμανών σε τάχα πατριωτική σελιδα ενώ γνωριζει ότι αυτοι στην Ουκρανία μονο ναζι δεν ειναι άφου ο ίδιος αυτός τύπος που έχουν στο pronews εμφανίζεται στο blog των ελληνόφωνων ψευδό-ναζι και ψευδό-πατριώτων ίδιους με αυτούς της Ουκρανίας να τους δίνει συνέντευξη το 2017, προφανώς αυτοί ειναι κάλοι ναζι επειδή ειναι δούρειοι ίπποι και δεν ειναι εχθροί του Ιουδαίο-χριστιανισμού οπως ο "κακός" Γ’ Ράιχ έτσι γράφει σε καποιο βιβλίο του με τίτλο: Ιουλιανός ο Παραβάτης και Γ’ Ράιχ – Δύο εχθροί του χριστιανισμού , και επίσης υποστηρίζουν ένα τάχα ναζιστικό κόμμα δούρειο ίππο που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Ιουδαίοι στην Γερμανία του 30 μετά τις αποτυχημένες αποπήρες δολοφονίας του Φύρερ, αυτοι ειναι οι τάχα ναζι της Ουκρανίας αλλα και του Ελλαδιστάν που το παίζουν ναζι και είχαν εισχωρήσει και στην Χ.Α τάχα ως ναζι και μετα έβγαιναν σε έγκυρες πήγες τους δηθεν ως πρώην μελή της Χ.Α και την κατηγορούσαν ενώ εξ αρχής είχαν πάει ως δούρειοι ίπποι..

Μπράβο Νεοέλληνες του pronews, el.gr pentostalgma makeleios attika nea και λοιπών νεοελλήνων ο χριστιανισμός που με τοσο μένος αρνείστε την προέλευση του, σας έχει βαρέσει κατακέφαλα, και μετα ενοχλείστε που σας λέμε Νεοέλληνες, από το 2016 σας έχουμε καταλάβει όλοι που λενε τα ίδια με τους συμμορίτες για ναζι φασίστες είτε ειναι δούρειοι ίπποι είτε ραγιάδες Νεοέλληνες που δεν φτάνει πουν δεν καταλαβαινουν τίποτα αλλα λενε τα ίδια με τους συμμορίτες στα παντα για να το παιξουν έξυπνοι δηλαδή έχουν και το μοχθηρό στοιχείο αντί να το βουλώσουν και να σταματήσουν να μιλάνε για πράγματα που ούτε καν καταλαβαινουν οχι άπλα δεν ξέρουν και το μονο που κανουν ειναι να αντιγράφουν ως παπαγάλοι ψέματα και ηλιθιότητες συμμοριτών.. όσοι διαβάζουν τέτοιες σελίδες για πατριωτικές επι σειρά ετών οχι μονο δεν ξύπνησαν απο τον ύπνο αλλα έγιναν και χειρότεροι,πάντως εκεινη η "έξυπνη" που είχε έρθει καποτε και έλεγε πως όλοι τα ίδια λένε,(άρα ειναι και σωστά ετσι νόμιζε), δεν ξανα εμφανίστηκε, φυσικά και λενε τα ίδια όλοι αυτοι που διαβάζει αφου ειναι νεοελληνες και δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος,αν ηταν έτσι δεν υπήρχαν μαντεία για τους εκλεκτούς ούτε θα απαγορευόταν να πούνε στα μυστικά οι μύστες στου θνητούς , και οι συμμορίτες κυνηγούν όσους ανήκουν στο original λευκό γένος (οπως και το 40) και στο ίντερνετ με θανάσιμο φυλετικό μίσος και οχι τους ραγιάδες που λενε τα παραμυθία τους όπως λέει και ένας χρήσιμος ηλίθιος που ξύπνησε Πρώην «Antifa» στην Αυστραλία... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications