Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν με πυραύλους διυλιστήριο πετρελαίου στην Οδησσό – Αποκόπτουν τον εφοδιασμό των Ουκρανών

Νέο «χειρουργικό» χτύπημα με πυραύλους πραγματοποίησε σήμερα η Ρωσία, καθώς ισοπέδωσε ένα διυλιστήριο πετρελαίου και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων κοντά στην Οδησσό, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τον ανεφοδιασμό των ουκρανικών στρατευμάτων κοντά στο Μικολάιβ.

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πριν από λίγη ώρα, επιβεβαιώνοντας ένα ακόμη χτύπημα σε βάρος στρατηγικής εγκατάστασης των Ουκρανών.

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι οι εκρήξεις, που ακούστηκαν σήμερα το πρωί την Οδησσό, δεν προκάλεσαν θύματα.

Πρόκειται για μια επίθεση με ρουκέτες που δεν προκάλεσε θύματα, ανέφερε σε ανακοίνωση ένας αξιωματικός της νότιας περιφερειακής διοίκησης, ο Βλαντισλάβ Ναζάροφ.

«Η περιοχή της Οδησσού αποτελεί στόχο προτεραιότητας του εχθρού. Ο εχθρός συνεχίζει την ύπουλη πρακτική του να πλήττει ευαίσθητες εγκαταστάσεις», δήλωσε ο Ναζάροφ επαναλαμβάνοντας ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας για το πού σημειώθηκαν τα πλήγματα ή για τις ζημιές που προκάλεσαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications