Πάνω από 150 εταιρείες δημοσίων σχέσεων συμμετέχουν στην εκστρατεία πολεμικής προπαγάνδας κατά της Ρωσίας

Περισσότερες από 150 εταιρείες δημοσίων σχέσεων συμμετέχουν στην εκστρατεία πολεμικής προπαγάνδας κατά της Ρωσίας, όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Dan Cohen στον ιστότοπο MintPress. ‎

Ο Dan Cohen αποκαλύπτει ότι αυτές οι 150 εταιρείες δημοσίων σχέσεων ενεργούν σε συντονισμό με το ΝΑΤΟ, από το Λονδίνο, μέσω του PR Network, που ανήκει στη Βρετανίδα Nicky Regazzoni και τον Francis Ingham.

Το PR Network παράγει καθημερινά μια σειρά από οδηγίες σχετικά με τα μηνύματα που πρόκειται να επαναληφθούν στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, τα θέματα και τις εκφράσεις που πρέπει να αποφύγουν και κάποια ιστορία που υποτίθεται ότι δείχνει τι συμβαίνει στην Ουκρανία, πάντα υπέρ του Κιέβου και κατά της Μόσχας.

Σε αυτό το δίκτυο συμμετέχουν ρωσόφωνοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ορίστηκε ως Media Network 2021+, το οποίο διεξήχθη για 3 ημέρες, από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου 2021.

Από την πλευρά της, η οργάνωση τύπου Soros "Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα" έθεσε στη διάθεση αυτού του αντιρωσικού δικτύου προπαγάνδας το εξειδικευμένο παράρτημά της, το Institute for Mass Information, υπό τη διεύθυνση της Oksana Romaniuk, ειδικού στην πολεμική προπαγάνδα από τη γνωστή USAID (United Πολιτειών της Αμερικής). Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης).

Η έκθεση του Dan Cohen αποκαλύπτει ότι ο πραγματικός συγγραφέας της πρόσφατης ομιλίας του μόνιμου αντιπροσώπου της Ουκρανίας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ήταν ο Stephen Krupin, ο οποίος έγραψε τις ομιλίες του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά την τελευταία προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ. ‎

Την ίδια ώρα, οι πρώην πρεσβευτές των ΗΠΑ στη Μόσχα, Μάικλ ΜακΦόλ, και στο Κίεβο, ο Τζον Ε. Χέρμπστ, βρίσκονται σε μόνιμη επαφή με την ουκρανική κυβέρνηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications