Γυναίκα πεθαίνει από σπάνια εγκεφαλική διαταραχή μετά από δεύτερη δόση Pfizer

Η Jennifer Deason Sprague, μια υγιής 60χρονη γυναίκα από το Μιζούρι, πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου, πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση του COVID-19 από την Pfizer.

Η Jennifer πέθανε από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob (CJD), μια θανατηφόρα εκφυλιστική διαταραχή του εγκεφάλου. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «The Defender», ο Richard Sprague είπε ότι η σύζυγός του έλαβε την πρώτη της δόση από την Pfizer στις 29 Αυγούστου 2021 και τη δεύτερη δόση της στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Αν και παρέμεινε ανεμβολίαστος, ο Sprague είπε ότι η σύζυγός του εμβολιάστηκε επειδή εργαζόταν για την Perkins Restaurant Corporation, η οποία απαιτούσε από τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Τέσσερις μέρες μετά τη δεύτερη δόση, η Τζένιφερ βίωσε το πρώτο της επεισόδιο ενός «ξαφνικού παράξενου γεγονότος που δεν μπορούσε να εξηγήσει» ενώ εκείνη και ο σύζυγός της ήταν για δείπνο και μετα θα πηγαιναν σε ένα θέατρο.

Ο Sprague είπε: «Μόλις είχαμε τελειώσει το γεύμα και κουβεντιάζαμε. Ξαφνικά, μου είπε: «Κάτι δεν πάει καλά. Σε παρακαλώ πάρε με σπίτι τώρα. Δεν ξέρω τι είναι και δεν μπορώ να το εξηγήσω ». Δεν πήγαμε λοιπόν στο θέατρο και πήγαμε κατευθείαν σπίτι».

Την επόμενη εβδομάδα, η Τζένιφερ τηλεφώνησε στον γιατρό της και ρώτησε αν το επεισόδιο που είχε βιώσει θα μπορούσε να σχετίζεται με το εμβόλιο για τον COVID. "Ο γιατρός είπε ότι αν ήταν η ένεση, θα το είχε παρατηρήσει μετά από μερικές ώρες, όχι μερικές ημέρες", είπε ο Sprague.

Η Τζένιφερ άρχισε να έχει περισσότερα επεισόδια και το αριστερό της χέρι και η πλευρά άρχισαν να τρέμουν. Στις 13 Οκτωβρίου 2021, η Τζένιφερ επέστρεψε στον γιατρό, ο οποίος συνταγογραφούσε το Xanax για το άγχος.

Τις επόμενες εβδομάδες, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και η αριστερή της πλευρά άρχισε να την αισθάνεται πιο βαριά από τη δεξιά, είπε ο Sprague. Αυτό συνεχίστηκε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ο γιατρός της Τζένιφερ της είπε να συνεχίσει να παίρνει το Xanax γιατί νόμιζε ότι ήταν άγχος.

Η Τζένιφερ βίωσε ένα άλλο επεισόδιο εκείνων των «καταστάσεων που δεν μπορούσε να εξηγήσει» στις 24 Δεκεμβρίου 2021, μόνο που αυτή τη φορά ήταν χειρότερα, είπε ο Sprague. Είπε σε όλους ότι έπρεπε να πάει σπίτι και ζήτησε συγγνώμη.

Το ίδιο βράδυ, ο Sprague μετέφερε τη σύζυγό του στα επείγοντα, όπου οι γιατροί την αντιμετώπισαν για άγχος και της συνέστησαν χάπια που μπορούσε να πάρει για να «ξεπεράσει τη νύχτα». Οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα , είπε ο Sprague.

Το επόμενο πρωί, πήγε για δουλειά στο Perkins, αφού όλοι οι υπάλληλοι έπρεπε να δουλέψουν την ημέρα των Χριστουγέννων. Αλλά στις 10 το πρωί, έλαβε μια κλήση για να πάρει τη γυναίκα του.«Είχε ένα πολύ άσχημο επεισόδιο στη δουλειά», εξήγησε ο Sprague. «Δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε δίσκο ».

Ο Sprague βρήκε νέο γιατρό. Στο ραντεβού στις 5 Ιανουαρίου, ο γιατρός της είπε ότι έπαιρνε υπερβολική φαρμακευτική αγωγή και της τα έβγαλε όλα αμέσως, νομίζοντας ότι αυτό θα έλυνε τα συμπτώματά της, είπε ο Sprague. Η παρακολούθηση είχε προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου, αλλά ο Sprague πήγε την την γυναικά του πίσω στον γιατρό στα τέλη Ιανουαρίου, επειδή τα συμπτώματά της ήταν πιο σοβαρά.

«Σε αυτό το σημείο, πρέπει να την κουβαλάω όταν περπατάμε. Πηγαίναμε στο εμπορικό κέντρο και κάναμε παρέα, ώστε να είναι σε φόρμα όταν επέστρεφε στη δουλειά.«Δυσκολεύτηκε να ντυθεί μόνη της. Της πήρε δύο ώρες για να συγκεντρωθεί και η ομίχλη του εγκεφάλου της ήταν έντονη.. Όταν πήγα την Τζένιφερ στο γιατρό, με την πρώτη ματιά κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε», είπε ο Sprague. Οι γιατροί έκαναν εξετάσεις αίματος και μαγνητική τομογραφία, αλλά τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.

«Με παρέπεμψαν σε νευρολόγο -γιατί κάτι δεν μου φαινόταν σωστό- και σε ψυχίατρο για να δω αν ήταν ψυχολογικό, κάτι που τρόμαξε την Τζένιφερ επειδή είπε ότι δεν ήταν τρελή».

Ο Sprague πρόσθεσε:«Νωρίς το απόγευμα κάτι συνέβη στο κεφάλι της. Δεν της άρεσε ο νευρολόγος γιατί ήθελε να δει τον ψυχίατρο και άρχισε να λέει στον εαυτό της ξανά και ξανά: «Αυτός ο τύπος νομίζει ότι είμαι τρελή. Αυτός ο τύπος νομίζει ότι είμαι τρελή. Άρχισε να σκοντάφτει. Σκόνταψε προσπαθώντας να μπει στο αυτοκίνητο. Κάλεσα τον γιο μου να με βοηθήσει και την πήγαμε κατευθείαν σπίτι».

«Οι γιατροί έκαναν αμέσως μια άλλη μαγνητική τομογραφία και την εισήγαγαν γύρω στις 30 Ιανουαρίου», είπε ο Sprague. Εκείνη την εποχή, μπορούσε ακόμα να κάθεται και να περπατάει. «Δεν το ήξερα εκείνη τη στιγμή, αλλά η νευρολόγος είχε διαβάσει τη μαγνητική τομογραφία και είδε μια σημαντική αλλαγή στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου της και υποψιαζόταν τη νόσο Creutzfeldt-Jakob», είπε ο Sprague. «Δεν μου το είπαν γιατί ήθελαν να αποκλείσουν όλα τα άλλα».

Οι γιατροί έκαναν περισσότερες σαρώσεις του εγκεφάλου και του σώματος της για να αποκλείσουν τη μόλυνση και τον καρκίνο. «Είπαν ότι ήταν ένα άτομο 60 ετών σε σώμα 40 ετών», είπε ο Sprague. Στο τέλος της εβδομάδας, οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να κάνουν μια οσφυονωτιαία παρακέντηση, αλλά μέχρι τότε δεν μπορούσε πλέον να σηκωθεί από το κρεβάτι μόνη της.

Η οσφυονωτιαία παρακέντηση επιβεβαίωσε ότι είχε τη νόσο Creutzfeldt-Jakob, την ασθένεια Prion . Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε πέρυσι στο "Microbiology & Infectious Diseases" βρήκε μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου COVID της Pfizer και της νόσου Prion στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι ασθένειες Prion είναι μια οικογένεια σπάνιων προοδευτικών νευροεκφυλιστικών διαταραχών που επηρεάζουν ανθρώπους και ζώα. Οι ασθένειες Prion είναι συνήθως ταχέως εξελισσόμενες και πάντα θανατηφόρες.

Ο ιστότοπος του CDC αναφέρει:
«Ο όρος «Prion » αναφέρεται σε μη φυσιολογικούς παράγοντες και παθογόνα που είναι μεταδοτικά και που είναι ικανά να προκαλέσουν ανώμαλη αναδίπλωση συγκεκριμένων φυσιολογικών κυτταρικών πρωτεϊνών που ονομάζονται πρωτεΐνες Prion και βρίσκονται πιο άφθονα στον εγκέφαλο. Οι λειτουργίες αυτών των φυσιολογικών πρωτεϊνών δεν είναι πλήρως κατανοητές. Η μη φυσιολογική αναδίπλωση των πρωτεϊνών προκαλεί εγκεφαλική βλάβη και τα χαρακτηριστικά σημεία και συμπτώματα της νόσου.

Ο Sprague είπε ότι οι γιατροί περίμεναν ότι θα είχε την ιάσιμη αυτοάνοση διαταραχή γνωστή ως "Brain on Fire", η οποία προκαλείται από μια επίθεση σε έναν από τους κύριους υποδοχείς νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου.Το "Brain on Fire" μιμείται τη νόσο Creutzfeldt-Jakob, αλλά μπορεί να θεραπευτεί, είπε ο Sprague. Έτσι «άρχισαν αμέσως να θεραπεύουν την Τζένιφερ για αυτό και να της βάζουν στεροειδή, αλλά δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή».

Η ασφάλιση σταματά να πληρώνει για τη φροντίδα της Τζένιφερ
Αφού διαγνώστηκε με τη νόσο Creutzfeldt-Jakob στις 12 Φεβρουαρίου, η ασφαλιστική εταιρεία της είπε ότι δεν θα πληρώνει πλέον για τη φροντίδα της και ο Sprague ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του δεν θα αναρρώσει. «Αν τη βάλω στο νοσοκομείο, το πληρώνω από την τσέπη μου», είπε ο Sprague.

Ο Sprague δήλωσε:
«Έπεισα το νοσοκομείο να τον αφήσει να μείνει άλλη μια μέρα και πρότεινα να δοκιμάσουν την αποκατάσταση άλλη μια φορά. Αλλά την επόμενη μέρα ήταν χειρότερα».

Ο Sprague την φρόντισε στο σπίτι του.
«Τις τελευταίες μέρες ήταν σχεδόν σε πλήρες κώμα», είπε ο Sprague. «Αν και μερικές φορές προσπαθούσε ακόμα να με μιλήσει ή να με φιλήσει. Ο εγκέφαλός είχε πρόβλημα. Είναι τρελό σε αυτό το υγιές σώμα και ο εγκέφαλός της να πεθαίνει μέσα σε λίγους μήνες».

Η Τζένιφερ πέθανε στις 12:47 μ.μ. στις 21 Φεβρουαρίου.
Αφού μίλησε με το "The Defender", ο Sprague είπε ότι θα καταθέσει μια αναφορά στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου του CDC, ένα σύστημα αναφοράς για το οποίο κανείς στην ιατρική κοινότητα δεν του έχει ενημερώσει (η λεγόμενη πράσινη κάρτα που για αυτό κυνήγησαν τον Κούβελα).

Ο Sprague είπε ότι οι γιατροί ήταν «εντελώς αναποφάσιστοι» σχετικά με το εάν το εμβόλιο Pfizer προκάλεσε την ασθένεια της , αλλά οι νοσοκόμες ενδιαφέρθηκαν για τη σύνδεση αφού διάβασαν ένα άρθρο στο «The Defender» για τη Cheryl Cohen, η οποία είχε επίσης μια παρόμοια ασθένεια και πέθανε τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση της Pfizer.

Ο Sprague είπε ότι θέλει οι άλλοι να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κινδύνους των εμβολίων για τον COVID και να κατανοήσουν τις συνέπειες της λήψης των εμβολίων.Αυτός πρόσθεσε:«Ποτέ μην κάνετε στον εαυτό σας μία από αυτές τις ενέσεις χωρίς να έχετε πλήρη επίγνωση του τι μπορεί να συμβεί… χωρίς να γνωρίζετε πλήρως ότι αυτό είναι πειραματικό. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να βιαστείτε και να το κάνετε τυχαία είστε πειραματόζωο. Θέλετε να είστε μέρος αυτού ή όχι;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications