Νομιμοποίηση της βρεφοκτονίας στην Καλιφόρνια: ο νόμος θα επιτρέπει τη θανάτωση του μωρού έως  28 ημέρες μετά τη γέννηση

Με τα λόγια του φιλοσόφου και πολιτικού του 19ου αιώνα, François-René de Chateaubriand: Η κοινωνία παρασύρεται. Δεν ξέρει, δεν το μαθαίνει, κοιμάται όσο περιμένει. Άλλοι τη σκέφτονται και σχεδιάζουν τη συλλογική της αυτοκτονία. Όταν δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να κοιτάμε τον αφαλό μας και ούτε καν να κοιμηθούμε, βγάζουμε τις ωτοασπίδες και τις παρωπίδες και, επιπλέον, έχουμε ενσωματώσει ότι η πνευματικότητα είναι κάτι παρωχημένο και ότι η φυσική τάση προς το ιερό είναι απλώς μια κενή ανάμνηση.

Λογικό ότι χάνουμε την ευαισθησία μας προς το ουσιαστικό και ότι τίποτα δεν μας ενδιαφέρει, εκτός από τη δική μας ευημερία, τις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες μας. πάνω απ 'όλα, εάν έχουμε φαγητό και ποτό κατά βούληση, ελεύθερο χρόνο και διασκέδαση σε αφθονία και ποικίλη κοσμικότητα για να διαλέξουμε. Αυτές είναι οι επιδιώξεις της επιπόλαιας κοινωνίας του 21ου αιώνα. Τίποτα να σκεφτούμε το υπερβατικό, μήπως και η συνείδηση ξυπνήσει και μας κάνει να αναρωτηθούμε «τι είμαστε;

Η άμεση συνέπεια είναι η θεσμοθετημένη βαρβαρότητα και δεν υπάρχουν πολλά να εξηγηθούν. Πέρα από τους νόμους της αποποινικοποίησης και νομιμοποίησης της ευθανασίας -ενεργητικής, παθητικής, εκούσιας και ακούσιας-των αμβλώσεων, η διαφθορά αυξάνεται, αν και πωλείται ως δικαίωμα.

Η παρακμή της ιατρικής και της επιστήμης, γενικά, δεν είναι μυστικό. Υπάρχουν διάσημοι επιστήμονες που εκθέτουν τις παρεκκλίνουσες ιδέες τους, όπως αυτές των γιατρών Τζέιμς Γουάτσον και Φράνσις Κρικ, που είχαν δηλώσει βρεφοκτονίες, οι οποίοι μοιράστηκαν το Νόμπελ για την ανακάλυψη του DNA. Γνώμη, αν όχι, ο αναγνώστης. Ο Watson επισημαίνει ότι «θα πρέπει να εξεταστεί η ιδέα να στερηθεί το νεογνό από τη νομική του προσωπικότητα έως και τρεις ημέρες μετά τη γέννηση. Οι γονείς που υποπτεύονται εμβρυϊκές ανωμαλίες μπορούν νόμιμα να αποβάλουν, αλλά τα περισσότερα γενετικά ελαττώματα δεν ανακαλύπτονται μέχρι τη στιγμή της γέννησης».

Σε περίπτωση που αυτό μας φαίνεται υπερβολικό, ο συνεργάτης του με το Νόμπελ, Δρ. Κρικ, βάζει την καρφίτσα με τα εξής λόγια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν την κατηγορία των ολοκληρωμένων ανθρώπων μέχρι να γίνουν τριών ετών. Τότε αρμόδιο δικαστήριο αποτελούμενο από τρεις γιατρούς θα κρίνει αν είναι ικανός να ζήσει».

Ο Αυστραλός Peter Singer, ιδρυτής του κινήματος για τα δικαιώματα των ζώων, δηλώνει στο βιβλίο του Animal Liberation ότι ορισμένα ζώα είναι πιο ευαίσθητα από τα έμβρυα.

Σύμφωνα με τον Singer, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του να σκοτώσεις ένα παιδί στη μήτρα και στο να το σκοτώσεις έξω. Όχι όμως γιατί είναι κατά των αμβλώσεων, αλλά γιατί για αυτόν κάποιες ανθρώπινες ζωές δεν έχουν αξία πριν ή μετά τη γέννηση.

Με τέτοιες ιδέες από διάσημους επιστήμονες, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι χωρίς στέρεες ανθρωπιστικές, θρησκευτικές ή ηθικές αρχές επιλέγουν τον Πολιτισμό του Θανάτου.

Τα θλιβερά νέα που παρακινούν αυτό το άρθρο προέρχονται από την Καλιφόρνια, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.Στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και στον υπόλοιπο «πολιτισμένο» κόσμο, ο Πολιτισμός του Θανάτου έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες και κυβερνά, μεταδίδει και επιβάλλει τους νέους κανόνες , προέκυψε από τη νέα αριστερά του μηδενισμού.

Είναι γνωστός ο νόμος του Μέριλαντ που αποποινικοποιεί τους θανάτους μωρών από αμέλεια στη νεογνική περίοδο, δηλαδή 28 ημέρες μετά τη γέννηση. Ο νόμος αυτός εμποδίζει τη διερεύνηση και τη δίωξη αυτών των θανάτων που προκλήθηκαν από παράλειψη. Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος προστατεύει ότι ένα παιδί που γεννήθηκε κάτω των 28 ημερών μπορεί να αφεθεί να πεθάνει από κρύο, πείνα ή δίψα, όπως το πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο με όσους γεννήθηκαν με σύνδρομο Down ή άλλα ελαττώματα. Αυτά τα παιδιά τοποθετούνται στην κούνια με την εξής πινακίδα: «Τίποτα για στόμα», η μετάφραση του οποίου είναι «μη ταΐζετε»! Ο νόμος του Μέριλαντ, υπό το πρόσχημα της «αναπαραγωγικής δικαιοσύνης», υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να μην είναι μητέρες ακόμη και μετά τον τοκετό.

Η Καλιφόρνια έκανε ένα πολύ πιο επικίνδυνο βήμα. Αυτές τις μέρες συζητείται σχέδιο νόμου που επιτρέπει την εξάλειψη του μωρού που γεννήθηκε, όχι μόνο με «παράλειψη», αλλά με «δράση», χωρίς κανείς να μπορεί να καταγγείλει ή να ζητήσει εξηγήσεις, όπως λέει η ακόλουθη παράγραφος του νόμου: «Με την επιφύλαξη οποιουδήποτε άλλου νόμου, ένα άτομο δεν υπόκειται σε αστική ή ποινική ευθύνη ή ποινή ή στερείται των δικαιωμάτων του, με βάση τις πράξεις ή παραλείψεις του σε σχέση με την εγκυμοσύνη του ή την πραγματική, πιθανή ή υποτιθέμενη έκβαση της εγκυμοσύνης .

Το να μιλάς για δράση σημαίνει να μιλάς για φόνο.

Οι γυναίκες έχουν ήδη άδεια να σκοτώνουν τα αγέννητα μωρά τους μέχρι το λεπτό πριν γεννηθούν. Λείπει το βήμα που τους προστατεύει να σκοτώσουν τα παιδιά μόλις γεννηθούν και αυτό κάνουν τώρα . Όταν μιλάμε για σατανικούς νόμους....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications