Οι άνθρωποι που δέχθηκαν επίθεση από ένα μυστηριώδες πλάσμα σε ένα νεκροταφείο της Αυστραλίας (vid)

Μια ομάδα νεαρών επισκεπτόταν ένα νεκροταφείο στο Westbury της Τασμανίας, όταν συνέβη το απροσδόκητο - τους επιτέθηκε ένα παράξενο πλάσμα. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο.

Το βίντεο δείχνει νέους ανθρώπους να περπατούν σε ένα σκοτεινό νεκροταφείο. Φαίνονται να διασκεδάζουν κοιτάζοντας τις ταφόπλακες. Ωστόσο, η διασκέδαση τελειώνει γρήγορα όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα που ρουφάει το αίμα εμφανίζεται ξαφνικά πίσω από μια μεγάλη ταφόπλακα σε σχήμα σταυρού. Και κάνει επίθεση ταυτόχρονα σε έναν από τους νεαρούς.

Το βίντεο δείχνει επίσης τους έφηβους να προσπαθούν να αποφύγουν το μικρό πλάσμα που ρουφάει το αίμα. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να ξεφύγουν από το νεκροταφείο. Ένας από τους νεαρούς, ονόματι Τιμ, δέχεται πραγματικά επίθεση από ένα παράξενο πλάσμα. Τον δαγκώνει ακριβώς στο λαιμό σαν να είναι βρικόλακας από ταινία τρόμου.

Σε πλάνα αργής κίνησης, μπορεί να δει κανείς ένα μικρό «ανθρωποειδές» πλάσμα να κρυφοκοιτάζει πίσω από μια ταφόπλακα. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά μια μεγάλη πληγή στον λαιμό του νεαρού. Σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα επίθεσης από ένα πλάσμα που πιπιλίζει αίμα .

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, πολλοί πίστεψαν ότι οι νεαροί δέχτηκαν επίθεση από έναν πραγματικό βρικόλακα. Ειδικά αφού είδαν την πληγή στον λαιμό του Τιμ. Ωστόσο, άλλοι έχουν προσφέρει μια πιο κοσμική εξήγηση, όπως ότι το μυστηριώδες πλάσμα ήταν μια νυχτερίδα γνωστή ως «βαμπίρ» ή Megadermatidae. Αυτά τα είδη νυχτερίδων βρίσκονται στην Κεντρική Αφρική, τη Νότια Ασία και την Αυστραλία. Πρόκειται για μεγάλες νυχτερίδες με μήκος από 6,5 έως 14 cm.

Έχουν μεγάλα μάτια, μεγάλα αυτιά και προεξέχουσα μύτη. Έχουν ένα πλέγμα ανάμεσα στα πίσω πόδια τους, αλλά όχι ουρά. Πολλά είδη είναι καφέ, αλλά μερικά είναι λευκά, μπλε-γκρι ή ακόμα και πράσινο της ελιάς. Αυτό τους βοηθά να καμουφλάρονται και να προστατεύονται από τα αρπακτικά. Είναι κυρίως εντομοφάγα, αλλά τρέφονται και με μικρά σπονδυλωτά.

Πέρα από τις λογικές και ορθολογικές εξηγήσεις, αυτό το βίντεο άνοιξε ξανά την παλιά συζήτηση για το αν υπάρχουν βαμπίρ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications