Η σατανική Χίλαρι Κλίντον ζητά να εξοπλιστεί η Ουκρανία όπως η εξέγερση των μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν

Η Χίλαρι Κλίντον ανέλυσε την κατάσταση στην Ουκρανία και υπενθύμισε πώς οι αντάρτες μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν κατάφεραν να εκδιώξουν τις δυνάμεις της Σοβιετικής Ένωσης που έφτασαν στη χώρα αυτή το 1980. Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα, προέτρεψε τα ουκρανικά στρατεύματα να αντιμετωπίζουν τον ρωσικό στρατό.

«Η Ρωσία εισέβαλε στο Αφγανιστάν το 1980 , σίγουρα είχαν πολλές χώρες που παρείχαν όπλα και συμβουλές, ακόμη και κάποιους συμβούλους σε όσους στρατολογήθηκαν για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας», δήλωσε .

«Μια εξέγερση με υψηλά κίνητρα και στη συνέχεια χρηματοδοτούμενη και ένοπλη εξέγερση βασικά οδήγησε τους Ρώσους να φύγουν από το Αφγανιστάν», συνόψισε.

Αν και αναγνώρισε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι διαφορετική, η Κλίντον είπε ότι εάν οι δυνάμεις της Ουκρανίας «πάρουν επαρκή όπλα, μπορούν να πολεμήσουν τη Ρωσία και να ανακτήσουν τον έλεγχο». «Νομίζω ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε προσεκτικά. Πρέπει να παρέχουμε αρκετά όπλα για τον ουκρανικό στρατό και τους εθελοντές και πρέπει να συνεχίσουμε να σφίγγουμε τις βίδες».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι «η Ρωσία έχει μια συντριπτική στρατιωτική δύναμη», όπως είχε και στο Αφγανιστάν, ενώ υπενθύμισε την «αεροπορική δύναμη» που έχει αναπτυχθεί στη Συρία. «Χρειάστηκαν χρόνια για να νικήσουμε τη Συρία όσον αφορά τις εξεγέρσεις και τις δημοκρατικές δυνάμεις, καθώς και άλλους που πολέμησαν εναντίον των Ρώσων, Σύριων και Ιρανών», κατέληξε.

Οι δημοκρατικές δυνάμεις? αυτές δεν ειναι που μαζεύουν ορδές κτηνώδες βάρβαρων και κάνουν εξεγέρσεις εδώ και 100-200 χρόνια? οι μογγολο-κομμουνιστές καθοδηγούμενοι απο την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ που αποδεκάτισαν τον γνήσιο ευρωπαϊκό γένος μήπως λεγόντουσαν "δημοκρατικός στρατός" βιαστών και χασάπηδων?

Αν δεν εξαφανιστεί η δημοκρατία τους μην περιμένετε να έρθει η γαλήνη ξανα στην Γη, μαζί και όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι με πτυχία που καυχιούνται κιόλας για την "ελληνική δημοκρατία" πότε δεν ηταν ελληνική ούτε στην Αρχαία Αθηνά, μεταξύ άλλων με την δημοκρατία και τοτε εκφύλισε τα πάντα κυνήγησαν τους μύστες και εκαναν πολεμο στην αρχαία Σπάρτη η αλλιώς στην Πελοπόννησο...

Το ότι ο ίδιος ο Πλάτωνας το αναφέρει ως το χειρότερο πολίτευμα το κανουν γάργαρα όλοι αυτοί που καπηλεύονται τους αρχαίους μύστες και ισχυρίζονται εντελώς παρανοϊκά πως ειναι και απόγονοι τους ενώ εχουν τόση σχέση με το πνεύμα και το μυστικισμό όση σχέση εχει μια μαϊμού με μια κότα (!) πως ειναι απόγονοι τους λοιπόν αφου εχουν εντελώς διαφορετικό πνεύμα και ειναι υλιστές μεχρι αηδίας? μεταξύ άλλων πολλοι έχουν σημιτική "λογική" ίδια με αυτη των Αράβων λες και είσαι στο Ισραήλ κατάντησε ο ελλαδικό χώρος με αυτο τον αχταρμά διαφορετικών φύλων πριν καν τις ορδές λαθρο. Και αν το πάμε και επιστημονικά άστο ούτε ο μίσος πληθυσμός δεν έχει καν την ομάδα αίματος των αρχαίων οχι άπλα ειναι εντελώς αλλες φυλές και δεν έχουν σχέση με το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος, και είσαι ανθέλληνας που δεν λες το παραμύθι τους περί καθαρού ελληνικού DNA (!) στο τέλος θα πουν πως οι σατανο-συμμορίτες ειναι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς (!)και η σπορά του κακού επι της Γης ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications