Η μαριονέτα τους υπολειτουργεί - Μπάιντεν στην πιο σημαντική κρίση: «Ρώσοι δεν θα νικήσετε τους... Ιρανούς»

Ο Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε μία γκάφα τεραστίου μεγέθους, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κατάσταση στην Ουκρανία, μπέρδεψε τους... Ιρανούς με τους Ουκρανούς δημιουργώντας ερωτηματικά ως προς την ικανότητά του να διαχειριστεί αυτή την κρίση (την οποία οι ίδιες οι ΗΠΑ προκάλεσαν).

«Η Ρωσία δεν θα πάρει τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών περικυκλώνοντας το Κίεβο με τανκ» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κογκρέσο.

«Ο (σ.σ. Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν μπορεί να περικυκλώσει το Κίεβο με τανκ, αλλά δεν θα πάρει ποτέ τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών» επεσήμανε, ειδικότερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν έχασε τα λόγια του και την σκέψη του σε μία κρίσιμη για τον πλανήτη περίοδο και τα δύσκολα δεν μόλις ξεκίνησαν.

Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται την ώρα που συνεχίζεται η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία εκκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) αφού οι αυτοαποκαλούμενες δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications