Τα ζόμπι  Femen κινητοποιούνται κατά του Πούτιν: «Αντιπροσωπεύει την ανδρεία, που είναι δηλητήριο για τον κόσμο»

Από φαντασία καλα πανε οι εκλεκτοί του Γιαχβέ καθώς μόνιμα κατηγορούν τους εχθρούς τους για αυτά που ειναι και κάνουν αυτοί,σε αυτή την περίπτωση μολύνουν την κοινωνία οχι μονο μεταφορικά αλλα και στην κυριολεξία και έτσι προκύπτουν αυτά τα ζόμπι, (αυτος ειναι και ο βασικός λογος που δεν ήθελαν στην Γέρμανια το 30 και οι συμμορίτες επινόησαν την λέξη "ρατσιστής", δυστυχώς για ορδές ανεγκέφαλους που ο κόσμος θα ηταν καλύτερος χωρις αυτούς που μιλάνε χωρίς να ξερουν για τι μιλάνε,οι "κακοί" δεν ηταν μονο τεχνολογικά 100 χρονια μπροστά), και με μια άρση απορρήτου βρίσκεις οτι καθοδιγουνται στην κυριολεξία ως ζώα (goim στην γλώσσα τους) χωρίς ίχνος ηθικής και συνείδησης απο τους διεθνές συμμορίτες, και οι φερόμενοι ψυχολόγοι κάνουν την πάπια καθώς αυτές και οι άναρχο-κομμουνιστες την ιδια πηγη του κακου έχουν, οχι μονο μονο εχουν αφύσικη συμπεριφορά αλλα δεν έχουν καμιά διάφορα απο τους ψυχοπαθείς σχιζοφρενείς και κυκλοφορούν ελεύθεροι :

Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως εάν οι Femen (η φωνή του κακού) λένε εναντίον του Πούτιν, τότε σημαίνει ότι ο Πούτιν πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Και οι συμμορίτες θυμίζουν αυτά που έκαναν στην Γερμανία το 30.

Όταν διαμαρτυρίες πηγαίνουν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση σημαίνει πως καθοδηγούνται ειναι τόσο απλό . Η συμμορίτισσα Alexandra Shevchenko, μια από τις ψευδο-αρχηγούς των Femen: «διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην πατριαρχία (!) και τρεις από τις εκδηλώσεις της: σ@ξουαλική εκμετάλλευση, θρησκεία και δικτατορία» τι σύμπτωση? τα ίδια που λένε οι άναρχο-συμμορίτες που οι ίδιοι μεταξύ άλλων μετατρέπουν γυναικες σε π@ρνες για σ@ξουαλική εκμετάλλευση.

Τώρα λένε για «έναν από τους μεγαλύτερους δικτάτορες και ένα από τα πιο ισχυρά και επικίνδυνα άτομα στον πλανήτη, τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ξεχάσαν να τον πουν και ναζι αυτές μαζί και οι έγκυρες πήγες τους ώστε οι πατριώτες της φακής να "βραχυκυκλώσουν" αφού τώρα τους λένε μαζί και "πατριωτικές σελίδες" που διαβάζουν πως ναζι ειναι οι Ουκρανοί που σφάζουν άμαχους , και γιαυτό έκανε εισβολή ο Πουτιν (!) η ηλιθιότητα σε άλλο επίπεδο αλλα θα μου πεις εδω πιστεύουν πως οι μασόνοι πλήρωναν τον Φυρερ (ναι πλήρωναν τον εχθρό τους,ειναι τόσο απελπιστικά δουλικοί και στην λογική που έχουν που δεν καταλαβαίνουν καν πως έτσι και πάρεις τον έλεγχο των τραπεζών απο τους συμμορίτες κάνεις μια χωρα πλούσια αμέσως ) , και εδώ δεν ειναι άπλα οτι ειναι άσχετοι απο αληθινή ιστορία , αν ειχαν λογική οχι μονο θα έβλεπαν πως τους εχουν μάθει ψεύτικη ιστορια αλλα πολλά αλλα, έδω τίθεται θέμα στοιχειώδους λογικής που δεν έχουν , και όμως αυτοί ζουν ανάμεσα μας ως "άνθρωποι" έχουν και άποψη δηλαδή άγνοια και πολλοι εξ αυτών δηλώνουν και πατριώτες και απόγονοι αρχαίων μυστών κιολας οχι των θνητών (!) για αυτό ασχολούνται μονο με θέματα μυστικισμού και οχι με το ποδόσφαιρο ? και διαβαζουν μονο ιστοσελίδες αναζήτησης και οχι αυτες που ουδεμια σχεση εχουν με τετοια θεματα? και ερευνούν τα παντα αντί να λενε το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας? ειναι αδύνατο να τους εξαπατήσουν οι συμμορίτες άφου αντιλαμβάνεται το κακό και το μοχθηρό επειδή ειναι αντίθετο απο αυτούς? ειδικά οι γυναικες τους μυρίζουν από χιλιόμετρα?( μονο αν εκδηλωθούν την ύπουλη και μοχθηρή φύση τους και βιάσουν καμια η σκοτώσουν καταλαβαινουν οτι ηταν αγκαλιά με τέρατα τοσο καλα! ) αυτοί ειναι οι απόγονοι του Πλάτωνα? δεν έχουν καν λίγη αυτογνωσία ...

Και μετά από όλα αυτά ώστε να δουν οι λιγοστοί σκεπτόμενοι το πρόβλημα του κόσμου στην ουσία του και πως οι περισσότεροι γύρω τους έχουν ανύπαρκτη λογική και οχι μονο ειναι η αίτια που επικρατεί το κακό αλλα ρίχνουν και τους ίδιους σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο, και δεν τους καταλαβαινουν επειδή κάνουν συνηθισμένα πράγματα και λένε τα συνηθισμένα, όταν όμως τους ρωτήσεις για πράγματα πουν δεν έχουν ιδέα (ένας λογικός θα πει δεν γνωρίζω ) αρχίζουν και λένε ηλιθιότητες που τους έχουν πει οι συμμορίτες αρχικά πέραν κάθε έννοιας λογικής, και επίσης παπαγαλίζουν μασονικές φράσεις και λέξεις για οτι δεν φτάνει η ελάχιστη νοημοσύνη τους όπως το θεωρίες συνωμοσίας, με αυτά τα δεδομένα λογικό και επόμενο ειναι οχι μονο να κανουν party οι συμμορίτες αλλα χρησιμοποιούν ολους αυτούς τους πνευματικά κατώτερους προς όφελος τους, επιστροφή στα ζομπι:

Το ακλόνητο μίσος που εκφράζει η διεθνές φεμινιστική συμμορία Femen για τον Ρώσο ηγέτη δεν είναι νέο. Για τις Femen, ο Ρώσος πρόεδρος αντιπροσωπεύει τις «πατριαρχικές και χριστιανικές» αξίες που μισούν.

Τον Ιούνιο του 2014, Femen κατέστρεψαν το άγαλμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με έναν ξύλινο πάσσαλο στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Grevin στο Παρίσι.

Ο Πούτιν υπέστη επίσης τις διαμαρτυρίες αυτών των φεμινιστριών,στις επισκέψεις του στις Βρυξέλλες, το Αννόβερο, τη Νέα Υόρκη ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications