Ο σπορέας του παγκόσμιου χάους Σόρος, παραδέχεται τη συμμετοχή του στο πραξικόπημα στην Ουκρανία?

Ο Τζορτζ Σόρος παραδέχθηκε ότι είναι υπεύθυνος για την ίδρυση ενός ιδρύματος στην Ουκρανία που συνέβαλε στην ανατροπή του νόμιμου προέδρου και στην κατάληψη της εξουσίας από ένα «εκλεγμένο» συμβούλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του CNN που πήρε συνέντευξη από τον Σόρος το 2015, «ένα από τα πράγματα που πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν [για αυτόν] ήταν ότι κατά τη διάρκεια των επαναστάσεων του 1989 χρηματοδότησε δραστηριότητες και ομάδες τους γνωστούς άναρχο-συμμορίτες , την Πολωνία και την Τσεχική Δημοκρατία», κάτι για το οποίο έθεσε την εξής ερώτηση: «έκανε παρόμοια πράγματα στην Ουκρανία;» (με την διάφορα πως στην Ουκρανία το παίζουν ναζι).

«Δημιούργησα ένα ίδρυμα στην Ουκρανία πριν ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία. Και το ίδρυμα λειτουργεί από τότε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στα τρέχοντα γεγονότα», απάντησε ο Σόρος.

Ο Σόρος έχει συνεργαστεί στενά με την USAID, το National Endowment for Democracy (τώρα εκτελεί έργο που είχε προηγουμένως ανατεθεί στη CIA), το International Republican Institute, το National Democratic Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, Freedom House και το Ινστιτούτο Άλμπερτ Αϊνστάιν για να υποκινήσουν μια σειρά «έγχρωμων» επαναστάσεων στην Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις του Euromaidan στο Κίεβο ήταν μέλη ΜΚΟ ή εκπαιδεύτηκαν από τις ίδιες μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν από το Soros International Renaissance Foundation (IRF) και από διάφορα ινστιτούτα και ιδρύματα Open Society. Το IRF, που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο, καυχιέται ότι έχει κάνει «περισσότερα από κάθε άλλο οργανισμό» για «τον δημοκρατικό μετασχηματισμό» της Ουκρανίας, προσθέτει.

Τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Παρούμπι και άλλοι πραξικοπηματίες συνεργάζονταν με το FBI και τη CIA για να νικήσουν τους αντιπάλους της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης.

Επιπλέον η στρατιωτική επιχείρηση στο Κίεβο με τον βίαιο χαρακτήρα της, συμπεριλαμβανομένης της πυρκαγιάς στη Βουλή των Συνδικάτων στην Οδησσό που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες θανάτους, μπορεί επίσης να αποδοθεί άμεσα στον Τζορτζ Σόρος και διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεις του..

Αυτοί ειναι οι δήθεν νεοναζί της Ουκρανίας (έχουν και στην Ελλαδα τέτοιους δούρειους ίππους ψευδό-πατριώτες δωδεκαθεϊστές και δεν συμμαζεύεται σε περίπτωση που οι μάζες δεν ηταν τοσο ηλίθιες να υποστηρίζουν δικά τους κόμματα και ακουσον ακουσον υποστηρίζουν και κομμουνιστικα δηλαδή καθαρά ιουδαϊκά , είχαν μπει και στην Χ,Α φυσικά ως δούρειοι ίπποι ώστε να την διαλύσουν εκ των έσω ) , οι οποίοι μεταξύ άλλων έχουν τα ίδια σύμβολα με το κόμμα του Φυρερ αλλα υποστηρίζουν ένα κόμμα δούρειο ίπποι στην Γερμανία του 30 που ίδρυσαν Ιουδαίοι ώστε να εξαπατήσουν και να σταματήσουν την άνοδο του κόμματος του Φυρερ, και λένε τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων και καμια αναφορά για της θηριωδίες που εκαναν τα αφεντικά τους σε Ελλαδα-Γερμανία 1940-1950, αλλα που να τα δουν αυτα οι ραγιάδες Νεοέλληνες που το παίζουν πατριώτες και πατάνε like σε ομοίους τους σε ψευδο-πατριωτικες- ιστοσελιδες που παρουσιάζουν τους δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους της Ουκρανίας και υπηρετες συμμορητων ως ναζι , επειδή έτσι λένε οι συμμορίτες? ξεφτιλισμένοι δεν ειναι μονο αυτοί που λενε για ναζι Ουκρανους χωρίς κάμια αποδειξή αλλα και αυτοι που τους πατάνε Like,προβατα τους βρήκαμε στο ίντερνετ το 2015 και προβατα παρέμειναν, για την ιστορία υπαρχει δικτυακή φιδοφωλιά των ελληνόφωνων ψευδό-πατριωτών και δηθεν ναζι σε ενα blog που υποστηρίζουν τους ομοίους στην Ουκρανία εδω και κατι χρόνια...

Απο το 2016 έχουν εντοπιστεί όσο οι μάζες πατούσαν like σε κατι ραγιάδες Νεοέλληνες που ενώ ειναι ηθικοί αυτουργοί για την αποβλάκωση των μαζών που δεν διαβαζουν σελίδες συμμοριτών , έχουν καβαλήσει το καλάμι επειδή έχουν κόσμο,,αφού οι συμμορίτες εκαναν δικτυακό πόλεμο σε σελίδες και blog μη ραγιάδων και άφησαν αυτούς τους ραγιάδες που αναπαραγουν προπαγανδες τους και τους πατούν και like ορδες...και αν τους ρωτήσεις τι έμαθαν τόσα χρονια απο αυτές τις "πατριωτικες σελίδες" δεν θα μπορουν να απαντήσουν...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications