Βλέποντας την Γκρέτα Τάμπεργκ να φωνάζει «ζήτω η ελεύθερη Ουκρανία» καταλαβαινεις αμέσως ποιοι ειναι πίσω από όλα αυτά

Η Γκρέτα Τάμπεργκ στις πύλες της ρωσικής πρεσβείας να φωνάζει «ζήτω η ελεύθερη Ουκρανία»- Τα ίδια έλεγαν τα άναρχο-κομμουνιστικά κτήνη στην Ελλάδα το 40 και πήραν με το μέρος τους ορδές αμόρφωτους μαζί με βάρβαρους.

Αλλα όλοι ομαδικά λενε περί ΔΗΘΕΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΑΖΙ που κυνηγάνε τους Ρωσοφωνους συμπεριλαμβανομένου κάτι "πατριωτικές σελίδες" (για τους πολλούς) που απο το 2015 τους βλεπεις συνεχεία να αναπαραγουν κομμουνιστικη προπαγάνδα και ψεύτικη ιστορια αλλα τελευταία το τερμάτισαν,όλοι αυτοί μαζί με σελίδες συμμοριτών κρατούν την μαζα στην αποχαύνωση .

Πολύς θόρυβος από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και ψευδό-πατριώτες που θα εμποδίσει τους λιγοστούς ανθρώπους να αμφισβητήσουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από όλα. Λίγοι θα συνειδητοποιήσουν ότι η Ουκρανία είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη και την Ευρασία με πλούσιο φυσικό αέριο. Λιγότεροι θα ρωτήσουν γιατί ο γιος του Μπάιντεν ήταν διευθυντής μιας μεγάλης ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου μέχρι το 2019, συμπτώσεις δεν υπάρχουν.

Ούτε θα μας πουν τα μέσα παραπληροφόρησης ότι η Ουκρανία βιώνει μια εσωτερική σύγκρουση εδώ και χρόνια και ότι ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της είναι υπέρ της προσάρτησης στη Ρωσία, επειδή απορρίπτουν το μοντέλο που το ΝΑΤΟ και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες poy ήθελαν να επιβάλουν μια χώρα της οποίας οι ιστορικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές ρίζες είναι ίδιες με αυτές του υποτιθέμενου "εισβολέα" της.

Όταν το μέλος της Ιουδαίο-εγκληματικής οργάνωσης antifa Γκρέτα Τάμπεργκ που μέχρι και o αναρχομασονος διαχειριστής του Ελλάνικος βόθρος είχε βαλει φώτο της να φοράει μπλούζα antifa οχι μονο να κυκλοφορεί ελεύθερη αλλα ορδες na την έχουν και ως υπόδειγμα τι να περιμένει κάνεις?

Το χειρότερο από όλα όμως ειναι που ορδές πονηρών που το παίζουν πατριώτες και "κατα του συστήματος" που έχουν μαζέψει ολους αυτούς που δεν διαβαζουν σελίδες συμμοριτών να αναπαράγουν προπαγανδες συμμοριτών και να θάβουν την πραγματικότητα , (ότι εκαναν τόσα χρόνια δηλαδή) γιαυτό και μάζεψαν κόσμο αφού ειναι χρήσιμοι για τους συμμορίτες ,καλυτερα να διαβαζουν αυτούς οι μάζες ως πατριώτες και δηθεν αφυπνισμένους και να μένουν σε πνευματική φτωχιά πάρα ανεξάρτητες σελίδες/blog με θέματα αφύπνισης και μυστικισμού όπως το 2015 που χρόνο με το χρόνο έθαψαν οχι μονο οι συμμορίτες ελέγχοντας το ίντερνετ αλλα και όλοι αυτοι οι Νεοέλληνες που η αντίληψη τους ειναι πολύ κοντά σε αυτή των άναρχο-κομμουνιστών (οι ίδιοι ηταν και το 40) με αυτά και με αυτά οι μάζες αντί να ξυπνήσουν με το ίντερνετ όπως ειναι το φυσιολογικό έγιναν ακόμη χειρότερες σε μολις 5 χρονία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications