Ουκρανία: Μετά τις αποκαλύψεις για τα αμερικανικά εργαστήρια βιολογικών όπλων «βλέπουν» ρωσικά χημικά!

Λένε ότι οι Ρώσοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα στην Ουκρανία

Μετά την δημοσίευση πληροφοριών για την ύπαρξη εργαστηρίων βιολογικών όπλων στην Ουκρανία με αμερικανική χρηματοδότηση άρχισαν σχεδόν αμέσως η γνωστή δυτική παραπληροφόρηση αναφορικά με επικείμενη χρήση χημικών όπλων από την Ρωσία!

Όπως δήλωσαν δυτικοί «αξιωματούχοι» Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην Ουκρανία σε μια παραπλανητική επίθεση για να δώσει μια εκ των υστέρων αιτιολόγηση για την εισβολή της, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει μια ευρύτερη χρήση τέτοιων όπλων στον πόλεμο.

«Πιστεύουμε ότι χημικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια παραπλανητική επίθεση για να δοθεί μια εκ των υστέρων αιτιολόγηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», δήλωσε σήμερα ένας από τους «αξιωματούχους».

«Το πλαίσιο στο οποίο το εξετάσαμε είναι από μια οπτική παραπλανητικής επίθεσης. Σαφώς, ενώ οι Ρώσοι είναι πολύ πιθανό να έχουν ικανότητα χρήσης χημικών όπλων, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν σε αυτό το σημείο σε μια μεγάλη κλιμάκωση της τρέχουσας εμπόλεμης σύρραξης».

Τα σχόλια έγιναν αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες διέψευσαν αυτή την εβδομάδα τις νέες ρωσικές κατηγορίες ότι η Ουάσινγκτον λειτουργεί εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία. Χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς «γελοίους» και είπαν ότι η Μόσχα μπορεί να προετοιμάζει το έδαφος για τη χρήση ενός χημικού ή βιολογικού όπλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications