Η εξέταση μιας τούφας από μαλλιά εξωγήινης γυναίκας αποκαλύπτει μη « φυσιολογικό DNA  »

H ιστορία του Αυστραλού Peter Khoury, για 30 χρόνια έχει κρατήσει το πρώτο δείγμα βιολογικού υλικού στον κόσμο από εξωγήινο ον ανθρωπινής μορφής . Συγκεκριμένα, μιλάμε για μια ξανθιά τούφα μαλλιών που είχε μετά από μια περίεργη επαφή με ανθρωποειδές όντα.

Ο Peter Khoury καταγόταν από τον Λίβανο, αλλά μετανάστευσε στην Αυστραλία το 1973. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 γνώρισε μια κοπέλα με το όνομα Βίβιαν, η οποία το 1990 έγινε γυναίκα του και γέννησε δύο παιδιά.

Τον Φεβρουάριο του 1988, όταν ο Πίτερ και η Βίβιαν μόλις έβγαιναν ραντεβού, είδαν ένα UFO ένα απόγευμα που έκανε κύκλους από πάνω τους στον βραδινό ουρανό. Τίποτα πιο περίεργο δεν τους συνέβη εκείνο το βράδυ, αλλά λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο Πίτερ ξύπνησε τη νύχτα στο κρεβάτι του με την αίσθηση ότι κάτι του είχε αρπάξει τα πόδια. Πριν προλάβει να ανοίξει τα μάτια του, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει και δεν μπορούσε να κινηθεί, έμεινε παράλυτος. Ωστόσο, είχε τις αισθήσεις του και είδε ότι στο δωμάτιό του, δίπλα στο κρεβάτι, υπήρχαν τρία-τέσσερα κοντά ανθρωποειδή όντα με κουκούλες.

Αυτά τα όντα έστειλαν τηλεπαθητικές ομιλίες στον εγκέφαλό του και τον συμβούλεψαν να ηρεμήσει και να μην φοβάται, γιατί «όλα θα είναι όπως την προηγούμενη φορά». Ο Πίτερ δεν κατάλαβε για ποια «τελευταία φορά» μιλούσαν, αλλά ενώ σκεφτόταν τι συνέβαινε, ένας από τους εξωγήινους πήρε μια μακριά λεπτή βελόνα και την κόλλησε στο κεφάλι του Πίτερ, και μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, ήταν ακόμη νύχτα και ήταν στο δικό του υπνοδωμάτιο. Έτρεξε στα υπνοδωμάτια του αδελφού και του πατέρα του και διαπίστωσε ότι κοιμόντουσαν ήσυχοι. Το πρωί, η Βίβιαν παρατήρησε ένα σημάδι τρυπήματος στο κεφάλι του Πίτερ και λίγο ξεραμένο αίμα πάνω του. Εκείνη την εποχή, ο Πίτερ δεν ήξερε τίποτα για τα UFO, για το γεγονός ότι οι εξωγήινοι απάγουν ανθρώπους και γενικά τίποτα για αυτα τα θέματα, αλλά όλες οι προσπάθειές του να πείσει τον εαυτό του ότι ήταν απλώς ένας εφιάλτης ήταν ανεπιτυχείς, θυμόταν τα πάντα πολύ έντονα.

Λίγους μήνες αργότερα είδε κατά λάθος μια διαφήμιση για το Communion του Whitley Strieber, στην οποία ο Strieber μιλούσε για τη δική του απαγωγή από εξωγήινους. Όταν ο Πίτερ διάβασε αυτό το βιβλίο, τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μόνος.

Και τον Ιούλιο του 1992, ο Peter Khoury είχε μια ακόμη πιο περίεργη και πιο τρομακτική επαφή με εξωγήινους. Ήταν νωρίς το πρωί και ήταν στο κρεβάτι. Είχε υποστεί έναν ελαφρύ τραυματισμό στη δουλειά του την προηγούμενη μέρα (εργαζόταν στη δική του εταιρεία παραγωγής τσιμέντου) και τώρα περίμενε να επουλωθεί η πληγή ενώ έπαιρνε παυσίπονα.

Δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι εκτός από αυτόν, η Βίβιαν είχε ήδη φύγει για τη δουλειά της. Και ξαφνικά είδε ότι δύο εντελώς γuμνές γυναίκες κάθονταν στο κρεβάτι του. Ο Πήτερ κατάλαβε αμέσως ότι δεν ήταν άνθρωποι, αν και ήταν αρκετά ανθρωποειδείς. Η μία γυναίκα ήταν Ασιάτισσα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και σκούρα μάτια, η άλλη ήταν τυπική Σκανδιναβή στην εμφάνιση με γαλάζια μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά που έφταναν μέχρι τη μέση της πλάτης της. Ο Πήτερ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά της, καθώς ήταν με ένα ασυνήθιστο χτένισμα:

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια μαλλιά ηταν όπως της Farra Fawcett (Αμερικανίδα ηθοποιός), αλλά πολύ πιο υπέροχα. Έμοιαζε λίγο ασυνήθιστο", είπε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Khouri έβηξε άθελά του και τότε και οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν, και για κάποιο λόγο ένιωσε μια έντονη επιθυμία να ουρήσει.

Μόλις μπήκε στην τουαλέτα και ούρησε, ο άνδρας ένιωσε ξαφνικά ότι υπήρχε κάτι ξένο στα γεννητικά του όργανα και όταν το εξέτασε, βρήκε μακριά ξανθά μαλλιά σφιχτά τυλιγμένα γύρω του. Τα έβγαλε με μεγάλη δυσκολία, γιατί φαινόταν ότι τα μαλλιά ήταν επίτηδες πολύ σφιχτά. Και μετά τα έβαλα σε ένα μικρό σακουλάκι.

Όλα αυτά διαβάζονται ως κάτι πολύ αμφίβολα και μυρίζουν ερωτικές φαντασιώσεις, αλλά ο Peter Khoury διαβεβαιώνει ότι όλα ήταν ακριβώς έτσι και ότι και ο ίδιος σοκαρίστηκε από τα περίεργα πράγματα που του συνέβησαν.Ήξερε επίσης πώς θα φαινόταν αυτό στη γυναίκα του, οπότε δεν της το είπε παρά μόνο δύο εβδομάδες αργότερα. Και ξαφνιάστηκε πολύ .

Περαιτέρω, ο Peter Khoury προσπάθησε να επικοινωνήσει με τοπικούς ερευνητές και να τους πει για την περίεργη εμπειρία του, αλλά όλα τελείωσαν με το γεγονός ότι τον Απρίλιο του 1993 ίδρυσε τη δική του ομάδα, την UFO Survivor Support Association (UFOESA).

Τα ξανθά μαλλιά ήταν απίστευτα λεπτά για τα ανθρώπινα μαλλιά. Βγήκε το συμπέρασμα ότι τα μαλλιά δεν υποβλήθηκαν σε χημική επεξεργασία, καθώς διαφορετικά θα είχαν ελάχιστο ή καθόλου μιτοχονδριακό DNA. Ωστόσο, έχει αναφερθεί ότι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) ήταν δυνατή η αποκατάσταση DNA υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα μαλλιών του Peter Khoury και της συζύγου του Vivian για σύγκριση.

Οι ειδικοί από την Ομάδα Φυσικών κατέληξαν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα μετά από προσεκτική μελέτη των δειγμάτων μαλλιών. Δήλωσαν ότι αυτά τα λεπτά ξανθά μαλλιά, που φαινόταν ότι ανήκουν σε μια ανοιχτόχρωμη λευκή γυναίκα, δεν θα μπορούσε να ανήκει σε ένα τυπικό άτομο αυτού του εθνοτικού τύπου. Αντίθετα, παρά το γεγονός ότι εξακολουθούσαν να αναγνωρίζονται ως άνθρωποι, οι τρίχες είχαν πέντε διαφορετικούς δείκτες DNA, υποδεικνύοντας μια σπάνια υποομάδα φυλετικού τύπου.

Μια διεξοδική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας για την παραλλαγή του μιτοχονδριακού DNA, η οποία περιελάμβανε δεκάδες χιλιάδες δείγματα, διαπίστωσε ότι μόνο τέσσερις άνθρωποι στον κόσμο είχαν και τους πέντε ασυνήθιστους δείκτες στα ξανθά μαλλιά τους. Επιπλέον, καθένας από τους τέσσερις ήταν Κινέζος και είχε μαύρα μαλλιά. Το μιτοχονδριακό DNA μεταβιβάζεται αποκλειστικά από τη μητέρα στο παιδί και ως εκ τούτου παρέχει μια μέθοδο εντοπισμού της μητρικής καταγωγής.

Τα στοιχεία από την εξωγήινη έδειξαν ότι η ξανθιά και οι τέσσερις Κινέζοι συμμετέχοντες είχαν έναν κοινό θηλυκό πρόγονο. Ωστόσο, καμία άμεση εξήγηση για το πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό δεν δόθηκε από τους ερευνητές. Η δοκιμή πυρηνικού DNA, εάν μπορούσε να εξαχθεί από ξανθά μαλλιά, θα ήταν πιο δύσκολη και ακριβή από τις προηγούμενες δοκιμές, αλλά θα μπορούσε να αποκαλύψει ότι η γενεαλογία του πατέρα της ξανθιάς ήταν ακόμη πιο περίεργη από τη μητέρα της. Δυστυχώς, η ομάδα δεν είχε τα χρήματα για πιο σύνθετες μελέτες DNA, αλλά ακόμη και το αποτέλεσμα που έλαβε ήταν εκπληκτικό. Χωρίς το ξανθό μοτίβο των μαλλιών, η ιστορία του Peter Khoury ήταν απλώς άλλη μια σε μια σχεδόν ατελείωτη σειρά από οδυνηρές, αλλά μη επαληθεύσιμες ιστορίες απαγωγής. Ωστόσο, τα μαλλιά άλλαξαν τα πάντα.

Ήταν αναμφισβήτητα αληθινές τρίχες και η εκτεταμένη ιατροδικαστική ανάλυση έδειξε ότι το DNA τους ήταν ανώμαλο. Κανένας με ξανθά μαλλιά και τέτοιου είδους DNA δεν φαίνεται να υπήρχε στην πόλη του Σίδνεϊ, ή στην αυστραλιανή ήπειρο, ή πιθανότατα οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Ποια ήταν τότε η οντότητα της οποίας άνηκαν τα ξανθά μαλλιά; Αυτή η μελέτη και η δημοσίευση του άρθρου πραγματοποιήθηκε χάρη στον κορυφαίο ερευνητή εκείνα τα χρόνια στην Αυστραλία, Bill Chalker . Δείτε πώς αντέδρασε ο ίδιος στα ευρήματα της ερευνητικής ομάδας:

«Έχουμε να κάνουμε με «ανθρώπους» από κάπου αλλού με ανθρώπινο DNA, αν και πολύ σπάνιο και κάπως ανώμαλο; Αυτή η υπόθεση εγείρει κάθε λογής ερωτήματα, όπως η ανθρώπινη «πανσπερμία» - η θεωρία ότι ανθρώπινα πλάσματα μπορεί να έχουν μεταναστεύσει στη Γη στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν από αλλού στον γαλαξία, οδηγώντας πιθανώς στην ξαφνική εμφάνιση του σύγχρονου Homo sapiens, ενός είδος που δεν είναι άμεσος απόγονος των άμεσων προκατόχων τους, των Νεάντερταλ.

Επιπλέον, η ιστορία των αμφιλεγόμενων μούμιων Taklamakan (Tarim) που βρέθηκαν στην απομακρυσμένη δυτική Κίνα ανατρέπει την πρώιμη κινεζική ιστορία. Ανάμεσα σε αυτές τις μούμιες υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά ψηλοί, και μερικές από αυτές έχουν ξανθά μαλλιά. Δεν προτείνω καμία σχέση εδώ, αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτή η έρευνα έχει ανοίξει πολλές ενδιαφέρουσες πιθανότητες σχετικά με τη βιολογική φύση ορισμένων από τα πλάσματα που εμπλέκονται στις υποθέσεις απαγωγής».

Για όσους δεν κατάλαβαν : Οι πρώτοι άνθρωποι στην Γη οχι μονο ουδεμιά σχέση έχουν με Αφρικανικές και μογγολικές φυλές που εμφανίστηκαν μετά (δεν θέλατε να ξέρετε πως ) άλλα ηταν ακριβώς όπως το γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος ή σαν τους αρχαίους θεούς που φυσικά ήρθαν απο τα άστρα οπως λενε τα αρχαία κείμενα, δηλαδή αυτά που έλεγαν και οι "κακοί ναζι" που έβαλαν ενα στοπ στην μόλυνση του γνησίου ανθρωπίνου γένους (οχι οι ψευδό-ναζι της Ουκρανίας), και ήδη ειναι σε πλήρες εξέλιξη η εξαφάνιση και η μόλυνση με αιμομιξίες του γνησίου ανθρωπίνου γένους με φυλές του κακού (η αληθινός λόγος που κουβαλούν και λαθρο) και πως η αγαπημένη τους δημοκρατία ακριβώς αυτο τον σκοπό έχει , ως εκ τούτου δεν είχε "ανώμαλο" και μη « φυσιολογικό » DNA η εξωγήινη άρια γυναικά αλλα φυσιολογικό , ανώμαλο έχουν πολλοι ανάμεσα μας οπως και αφύσικη μη ανθρωπινή συμπεριφορά που εχουν βαφτίσει δηθεν ιδεολογία και που προδίδει είτε την ζωώδες φύση τους είτε την ερπετική , και τους έχουν μάθει σε σχόλες γενετικής πως αυτό ειναι το "φυσιολογικό" το "ανάμεικτο" DNA

Δυστυχώς για πολλούς Νεοέλληνες ραγιάδες αμφίβολου ράτσας οι αρχαίοι δήθεν θεοί τύπου Θεάς Αθηνάς (δηλαδή οι εξωγήινοι του γνήσιου ανθρωπινού γένους που ήρθε εδώ από άλλου ήσαν όλοι ξανθοί πριν έρθουν τα ερπετά και φτιάξουν υβριδικές φυλές , και εδώ ειναι η μέγα διπλή συνωμοσία που η μια άφορα και την λέξη "ρατσιστής" που ακούνε καθε μέρα όλοι χωρίς οχι μονο να μην έχουν ιδέα τι κρύβεται απο πίσω, αλλα δεν φτάνει καν η αντίληψη τους το μέγεθος της συνωμοσίας και νοών νοείτω ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications