Κλητήριο θέσπισμα στον καθηγητή Δ. Κούβελα για  δήθεν «ψευδείς ειδήσεις» και επειδή έβαλε σε κίνδυνο την οικονομία

Κλητήριο θέσπισμα προκειμένου να δικαστεί ως κατηγορούμενος, έλαβε ΣΤΙΣ (14/2/2022) ο γνωστός καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας, προκειμένου να δικαστεί στις 29 Μαρτίου 2022 στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως λόγω των δημόσιων δηλώσεών του στις19/08/2021 μέσω του facebook, για την “κίτρινη κάρτα” του εμβολίου, οι οποίες θεωρούνται και ως “ψευδείς ειδήσεις”, έχει προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων με αποτέλεσμα την ματαίωση “προγραμματισμένων πράξεων” (εμβόλιο), με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στην οικονομία του τόπου…(!)

Μάρτυρες δε κατηγορίας δεν ειναι οι συμμορίτες που βγάζουν οτι αλήθεια κυκλοφορεί fake και συκοφαντούν ενοχλητικούς, τελευταία βγάζουν δικά τους fake news απο τα καναλια τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι δήθεν ειναι ανεξάρτητοι,και έβαλαν άλλους και είναι ο θεράπων γιατρός του κ. Χαρδαλιά όταν έπαθε το ισχαιμικό επεισόδιο τις ίδιες περίπου ημέρες (Αύγουστο του 2021), ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Εξαδάκτυλος και ο κοσμήτορας (και προϊστάμενος του κ. Κούβελα) της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης ο οποίος μάλιστα είχε έλθει και σε αντιπαράθεση με τον κ. Κούβελα εκείνες τις ημέρες.

Αν δεν λιποθυμήσατε ακόμα δείτε και το έγγραφο:

update: έχουν βάλει και στο facebook και την λέξη κλειδί στα bot Κουβέλας ώστε να μην βλέπουν post που αναφέρουν.

Όπως γράφει η Aristea Tsoulou

Θα επιτρέψουμε να χρεώσουν στον καθηγητή την εργαλειοποιηση της επιστήμης, την καταστροφή της οικονομίας, την αποδιαρθωση, τον κλονισμό και τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας;(…όλα, δηλαδή, αυτά που οφείλονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ στην καθεστωτική ρητορική και στην αγοραια κυβερνητική πολιτική;)

Στις 29 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, ώρα 09:00 έξω από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα αποδείξουμε όλοι ότι τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για όλα όσα είπε και για όλα όσα έκανε… αναλαμβάνοντας ο ιδιος τεράστιο προσωπικό κόστος προς υπεράσπιση ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ της αληθινής Επιστήμης και της ουσιαστικής Δημόσιας Υγείας.Η παρουσία μας είναι επιβεβλημένη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications