Μουμιοποιημένο πτώμα άνδρα βρέθηκε στον τοίχο της αίθουσας συνεδριάσεων του Ώκλαντ

Οι οικοδόμοι ανακάλυψαν ένα μουμιοποιημένο ανθρώπινο σώμα κατά την ανακαίνιση ενός συνεδριακού κέντρου 100 ετών στο Όκλαντ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η ταυτότητα του άνδρα και οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Στις 9 Μαρτίου 2022, μια κατασκευαστική ομάδα που εργαζόταν για ανακαινίσεις στο μεγάλο κτίριο της αίθουσας συνεδριάσεων Henry J. Kaiser στο κέντρο του Όκλαντ της Καλιφόρνια, ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα μουμιοποιημένο πτώμα ενσωματωμένο σε έναν τοίχο.

Η πλοκή, σαν να βγήκε από μια εγκληματική σειρά, έγινε ακόμη πιο περίεργη όταν αποδείχθηκε ότι το σώμα δεν ανήκε στην εποχή των αναμετρήσεων της μαφίας τέτοιες εκδοχές εμφανίστηκαν αμέσως, αλλά σχετικά νέο, βρισκόταν στον τοίχο για όχι περισσότερο από 3-5 χρόνια. Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την υπόθεση μέχρι στιγμής. Δεν είναι γνωστό ούτε η ταυτότητά του ούτε πώς πέθανε αυτός ο άνδρας.

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την υπόθεση μέχρι στιγμής. Δεν είναι γνωστά ούτε η ταυτότητά του ούτε πώς πέθανε αυτός ο άνδρας.

«Δεν βρέθηκαν εμφανείς ή αφύσικοι τραυματισμοί που να υποδηλώνουν βίαιο θάνατο, επιπλέον, τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος του δεν ήταν δεμένα. Με βάση τη θέση στην οποία βρέθηκε το σώμα του θύματος, αυτός ο τραγικός θάνατος είναι πιθανότατα ένα ατύχημα που προκλήθηκε από ασφυξία », δήλωσε ο υπολοχαγός Φρέντερικ Τσάβις της αστυνομίας του Ώκλαντ. Το πτώμα βρέθηκε πίσω από φύλλα γυψοσανίδας σε μια κοιλότητα πλάτους 38 εκατοστών, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ.

"Τα σημάδια και τα βιολογικά στοιχεία στην κορυφή της κοιλότητας δείχνουν ότι το θύμα μπορεί να πέθανε στην κορυφή της κοιλότητας και με την πάροδο του χρόνου το σώμα του αποσυντέθηκε αργά και γλίστρησε στο κάτω μέρος της κοιλότητας", λέει .

Το πώς αυτό το σώμα μπόρεσε να μπει στην κοιλότητα πίσω από τη γυψοσανίδα, γιατί κανείς δεν έχασε αυτόν τον άνθρωπο όταν εξαφανίστηκε και πώς κανείς δεν μύρισε την αποσύνθεση, δεν αναφέρουν τίποτα . Το Συνεδριακό Κέντρο Henry J. Kaiser στο Όκλαντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, άνοιξε το 1914 και είναι ένα ιστορικό ορόσημο. Το αμφιθέατρο όπου βρέθηκε το πτώμα ήταν κάποτε ένας διάσημος χώρος για παραστάσεις καλλιτεχνών και ομιλητών, συμπεριλαμβανομένων των Martin Luther King Jr., Elvis Presley και των Grateful Dead.

Το κτίριο ήταν κενό τα τελευταία χρόνια αφού η πόλη αποφάσισε ότι ήταν πολύ ακριβό για συντήρηση. Το Συμβούλιο του Ώκλαντ ενέκρινε ένα σχέδιο για την ανάπλαση του κτιρίου το 2015 και σχεδίασε να το ξανανοίξει ως παραστατικές τέχνες και εμπορικός χώρος.

Η εταιρεία επισκευής αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακάλυψη του πτώματος. Η έρευνα και η ταυτοποίηση του θύματος συνεχίζονται ακόμη, αλλά οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ενήλικο άνδρα με βάση τη δομή και την ανατομία των οστών. Ο ιατροδικαστής θα βασιστεί σε οδοντιατρικά αρχεία και πιθανώς διατηρημένα δακτυλικά αποτυπώματα για να ανακαλύψει ποιος είναι το άτομο, αλλά άλλα αναγνωριστικά, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας ή της φυλής, ενδέχεται να μην είναι άμεσα αναγνωρίσιμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications