Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προτείνει να γίνονται απεριόριστες αμβλώσεις και ανεξάρτητα από την περίοδο κύησης

Η εγκληματική οργάνωση ψευδό-υγείας καλεί τις κυβερνήσεις να καταργήσουν το νόμιμο χρονικό όριο για τις αμβλώσεις, αποκαλύπτει η The Mail on Sunday.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές που κυκλοφόρησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρουν ότι οι νόμοι που αποτρέπουν τις αμβλώσεις ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κινδυνεύουν να παραβιάσουν τα δικαιώματα των «εγκύων γυναικών, κοριτσιών ή άλλων».

Ωστόσο, η βουλευτής των Συντηρητικών Φιόνα Μπρους, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Pro-Life, περιέγραψε οποιαδήποτε πρόταση για νομιμοποίηση των αμβλώσεων ως «εντελώς απαράδεκτη» και «πραγματικά σοκαριστική».

Και πρόσθεσε: «Ένας βιώσιμος άνθρωπος θα μπορούσε να τερματιστεί η ζωή του μέχρι τη στιγμή της γέννησης. Ωστόσο, μια μέρα, μια ώρα, ακόμη και λίγες στιγμές αργότερα, μια παρόμοια ενέργεια εναντίον ενός παιδιού θα μπορούσε να συνιστά φόνο».

Ο «Οδηγός περίθαλψης της άμβλωσης» του ΠΟΥ, που δημοσιεύτηκε αυτόν τον μήνα - έξι χρόνια αφότου το Υπουργείο Υγείας αποκάλυψε ότι το Royal College of Midwives προωθούσε την ίδια πολιτική - συνιστά επίσης στις κυβερνήσεις:

Να επιτρέπεται η άμβλωση σε όλες τις περιστάσεις, καταργώντας τους νόμους που απαγορεύουν τον τερματισμό επειδή το έμβρυο είναι «λάθος» φύλου.

Να μην επιτρέπεται στις γυναίκες να χρειάζονται την έγκριση γιατρού ή νοσοκόμου για να κάνουν έκτρωση.

Να τεθούν σε εφαρμογή προγράμματα «χάπια ταχυδρομικώς», έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να λαμβάνουν φάρμακα για την άμβλωση μετά από ένα τηλεφώνημα.

Μείωση του δικαιώματος των ιατρικών επαγγελματιών να αρνούνται τη συμμετοχή σε αμβλώσεις για λόγους συνείδησης.

Τα Ηνωμένα Έθνη, που επιβλέπουν τον ΠΟΥ, χαιρέτησαν την πρόταση για την άρση των λεγόμενων «περιττών πολιτικών φραγμών στην ασφαλή άμβλωση», συμπεριλαμβανομένων «των ορίων για το πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί άμβλωση».

Αλλά πουθενά στο έγγραφο των 210 σελίδων δεν αναφέρεται η ηθική συζήτηση για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού ή εάν οι αμβλώσεις είναι ηθικά αποδεκτές όταν μετά τις 22-24 εβδομάδες το έμβρυο έχει πιθανότητες να επιβιώσει εάν γεννηθεί πρόωρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications