Η Ρωσία απαιτεί εξηγήσεις για τη χρήση οχήματος του ΟΗΕ από Ουκρανούς στις μάχες

Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που διεξάγεται αυτή την Τετάρτη, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Vasili Nebenzia, ζήτησε εξηγήσεις από την (εγκληματική) οργάνωση σχετικά με τη χρήση οχήματος με διπλωματικές πινακίδες στις μάχες στην περιοχή της ουκρανικής πόλης Χάρκοβο.

Σύμφωνα με τον Nebenzia, μάρτυρες των γεγονότων αναφέρουν ότι το όχημα με πινακίδα ΟΗΕ DP210015, που χρησιμοποιούσαν Ουκρανοί "εθνικιστές", συμμετείχε σε στρατιωτικές ενέργειες κοντά στην πόλη. Ο Ρώσος εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η Μόσχα γνωρίζει επίσης τη χρήση οχημάτων που ανήκουν στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη από Ουκρανούς «ριζοσπάστες».

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν και οχήματα της εταιρείας logistics DHL για τη μεταφορά όπλων. «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι, μεταμφιεσμένα σε τέτοια οχήματα ή οχήματα με υγειονομικά διακριτικά, η Ουκρανία, από γειτονικά κράτη, μπορεί να προμηθεύονται με αυτά τα όπλα που τόσο γενναιόδωρα υποσχέθηκε η Δύση στο Κίεβο», τόνισε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Ο Nebenzia τόνισε ότι ένα τέτοιο σενάριο θα συνεπαγόταν «ζημία στη φήμη» για κάθε διεθνή δομή που «κρύβει» το γεγονός ότι οχήματα με τα σήματα τους χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς.

Η «υστερία των κυρώσεων»
Από την άλλη πλευρά, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ τόνισε ότι οι μονομερείς κυρώσεις που υιοθετήθηκαν από τη Δύση μπορεί να οδηγήσουν σε παγκόσμια οικονομική κρίση. «Οι πραγματικές αιτίες, που απειλούν τη διεθνή αγορά τροφίμων με σοβαρές αναταράξεις, δεν βρίσκονται στις ενέργειες της Ρωσίας, αλλά στην υστερία των ασταμάτητας κυρώσεων που επέβαλε η Δύση κατά της Ρωσίας χωρίς να σκέφτεται τον πληθυσμό των χωρών της τον λεγόμενο παγκόσμιο νότο, ούτε στους ίδιους τους πολίτες του», είπε.

«Η προσπάθεια να απομονωθεί η Ρωσία οικονομικά, χρηματοοικονομικά και υλικοτεχνικά από τα κανάλια συνεργασίας που έχουν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια οδηγεί ήδη σε μια κρίση ιστορικών διαστάσεων», επεσήμανε ο Nebenzia.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι οι εντάσεις που παρατηρούνται αυτή τη στιγμή μεταξύ άλλων στον τομέα των logistics, των οικονομικών και της γεωργίας, μπορούν να αμβλυνθούν μόνο με την άρση των «μονομερών και παράνομων» περιοριστικών μέτρων.

«Υποκριτικές» προτάσεις
Σύμφωνα με τον Nebenzia, όσοι κατηγορούν τη Μόσχα για την κρίση επιδιώκουν να «καμουφλάρουν» τον δικό τους ρόλο στην πρόκληση της σύγκρουσης και στη δημιουργία μιας «αντιρωσίας» που έχει γίνει η Ουκρανία.

Ομοίως, ο Ρώσος εκπρόσωπος κατηγόρησε τις δυτικές χώρες για «υποκρισία» όταν πρότειναν ανθρωπιστικές παύσεις στην Ουκρανία και υπενθύμισε ότι την περασμένη εβδομάδα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν ενέκρινε το σχέδιο ρωσικού ανθρωπιστικού ψηφίσματος για την κατάπαυση του πυρός για την εκκένωση αμάχων. Σύμφωνα με τον Nebenzia, το ρωσικό σχέδιο, το οποίο όριζε επίσης την απαγόρευση της τοποθέτησης βαρέων όπλων σε κατοικημένες γειτονιές και τη χρήση αμάχων ως ανθρώπινες ασπίδες, ξεπέρασε τις δυτικές προτάσεις και θα μπορούσε να είχε σώσει πολλές ζωές.

Ουκρανοί "εθνικιστές"? οι μισθοφόροι και κατακάθια που έχουν μαζέψει και το παίζουν εθνικιστές και τάχα ναζι? ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ δεν καταλαβαίνει ότι οι τάχα εθνικιστές και δηθεν ναζι ειναι στρατός των διεθνών συμμοριτών τύπου ISIS ή τύπου άναρχο-κομμουνιστες? που ίδρυσαν και την εγκληματική οργάνωση ονόματι ΟΗΕ ως στρατός κατοχής της Γερμανίας που οχι μονο δεν έχει σταματήσει κανένα πολεμο αλλα συνεργάζεται με συμμορίες τους ?

Το ότι οι δήθεν ναζι βγάζουν φώτο μαζί με σημαίες του ΝΑΤΟ για να δείξουν οι συμμορίτες στους ψεκασμένους και μπολιασμένους σε αλλες χώρες πόσο πολύ ειναι τάχα ναζι δεν τον ενοχλεί? και φοράνε και κουκούλες σαν την εγκληματική οργάνωση τους ονόματι ISIS διότι ειναι εγκληματικά στοιχειά άναρχο-συμμορίτες και φυλακόβιοι που έχουν μαζέψει από δεκάδες χώρες και τους έχουν στείλει εκεί να το παίζουν ταχα ναζι και εθνικιστές?

Πως ειναι δυνατόν ολόκληρη Ρωσία (γιατί απο Νεοέλληνες πατριώτες της κακιάς ώρας δεν περιμένεις να καταλάβουν), να έχει εξαπατηθεί και να μην καταλαβαίνει οτι η τάχα εθνικιστές και τάχα ναζι δρουν για τον παγκοσμιο σιωνισμό και ειναι το ακριβώς αντίθετο? τι είπαμε ότι ειναι στην Ρωσία? χριστιανοί? μάλιστα έτσι εξηγείται , πέραν απο την κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου που είχαν φάει πολλοι θα ειναι σαν τους Νεοέλληνες που βλέπουμε σε τάχα πατριωτικές σελίδες και αναπαραγουν κομμουνιστική ψεύτικη ιστορια ως δεδομένη να μην καταλαβαινουν τίποτα πέραν απο αυτα που τους είπαν στα σχολεία και οι ιστοσελίδες των διεθνών συμμοριτών τύπου Μηχανή του Χρόνου κτλ , και να έχουν την εντύπωση πως οι κακοί ηταν οι ναζι Γερμανοί (δεν μας εξήγησαν όμως αφου κέρδισαν οι κάλοι οπως νομίζουν γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο έχει εκφυλιστεί εντελώς ποιοι ειναι αυτοι που βάζουν εικόνες με το Μπαφομετ και γιατί επικρατεί παντού ο κομμουνισμός που μεχρι και στο ίντερνετ κανει λογοκρισία ? ) και οχι οι κομμουνιστες που μεταξύ άλλων έκαναν και παιδομάζωμα παιδίων που ανηκαν στο γνησιο Ευρωπαικο γενος για να μεινουν πολυ περισσοτεροι οι τυπου νεολληνες στην Ελλαδα με τα σημερινα απολεσματα,για Νεοέλληνες ακόμα και τα παιδιά ηταν τάχα αντίθετη ιδεολογία αφου νομιζουν οτι οι συμμορίτες σκότωσαν τάχα ιδεολογικούς αντιπάλους ενώ απο το 1800 έλεγαν να ξεπαστρέψουν το λευκό γένος της Ευρώπης

Έτσι θα ειναι και στην Ρωσία λοιπόν με πάνω απο 100 χρόνια κομμουνισμό , όποτε οι συμμορίτες δεν μπορούσαν να εμφανίζουν άναρχο-συμμορίτες στην Ουκρανία και για το λόγω οτι στην Ουκρανία ειναι πολύ περισσότερο αντί-κομμουνιστες απο οτι στο Ελλαδιστάν επειδη εκει δεν ειναι εντελώς εκφυλισμένοι σαν τους μιγάδες της μεσογείου στην πλειοψηφία τους που εχουν την εντύπωση μαλιστα πως ειναι και απόγονοι αρχαίων ολοι στην Ελλαδα ασχετα τι γενος ειναι ενώ πολλοι έχουν σημιτική λογική αυτο φαίνεται και απο το γεγονός οτι διαβάζουν σημιτικές ιστοσελίδες που ειναι ολες στην πρωτη θεση, ειναι και αρνητές της πραγματικότητας και δεν βλεπουν ότι πολλοι Νεοέλληνες συμπεριφερονται και σκεφτονται σαν να ειναι οι ιδιοι Ιουδαίοι, ασχετα που αν μπεις σε ιστοσελίδες τύπου lifo πρωτο θέμα κτλ νομίζεις οτι είσαι στο Ισραήλ, το γεγονός πως η άναρχο-μασονικη σελιδα τους facebook ελληνικός βόθρος (αδελφή των "ανεξαρτήτων" ellinika hoaxnes (!)) που έκλεισαν το 2020 (μόλις ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α) και παραβίασε ολους τους κανόνες τους στο facebook και τους νομούς τους είχε άνω των 50.000 like απο ελληνόφωνους με εντελώς σημιτική λογική και έτοιμοι να αρχίζουν να σφάζουν (όπως το 40) δεν κανει εντύπωση σε ραγιάδες Νεοέλληνες? απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA και αυτοί?? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications