Ντοστογιέφσκι, o προφήτης της παγκοσμιοποίησης

Το έργο Δαίμονες δεν έτυχε καλής υποδοχής, επειδή εξηγούσε πολύ καλά αυτό που αρνήθηκαν οι μάζες . Για άλλους ήταν απλή συκοφαντία. Πολλά χρόνια αργότερα, ήδη στις αρχές του 20ου αιώνα, ο κομμουνιστής Γκόρκι ισχυρίστηκε ότι: «Οι δαίμονες είναι η πιο διεστραμμένη από όλες τις προσπάθειες δυσφήμισης του επαναστατικού κινήματος».

Με εξαιρετική διαύγεια, ο Ντοστογιέφσκι μπόρεσε να δει τις τρομερές καταστροφικές συνέπειες του κομμουνισμού, σήμερα κρυμμένος στον πολιτισμικό νεομαρξισμό. Μισό αιώνα μετά την εμφάνιση του βιβλίου, οι απόγονοι αυτών που τότε ήταν τόσο επικριτικοί για το βιβλίο, έφυγαν από τη μπολσεβίκικη Ρωσία η σφαγιάστηκαν απο τους κομμουνιστές.

Ποια θα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που κατήγγειλε ο Ντοστογιέφσκι, που αναπτύσσεται και σήμερα;

Αθεϊσμός. Μηδενισμός. Απώλεια ηθικών και παραδοσιακών αναφορών. Φεμινισμός, πολυπολιτισμικότητα, LGTBI, παιδεραστία, άμβλωση, τρανς και εκφυλισμός εθίμων.

Θεωρήστε το καλό ως κακό και ως προκαταλήψεις που πρέπει να εξαλειφθούν στη νέα τάξη που θα επιβληθεί.

Κολακεία της ματαιοδοξίας. Χρησιμοποιώντας τις φιλοδοξίες των άλλων.

Επιρροή των επαναστατών στις γυναίκες.

Επίδειξη αγένειας και κοροϊδίας και η ευγένεια η «καλή» παιδεία ( για όσους δεν το έπιασαν μιλάει για την υποκριτική γλωσσά ώστε να μην φαίνονται οι μοχθηροί που έχουν ονομάσει ευγένεια ).

Υπάρχουν μέτρα για την αφαίρεση της θέλησης και τη μετατροπή τους σε κατάσταση αγέλης, χάρη στην εκπαίδευση ολόκληρων γενεών (χα χα! αυτά που λέμε τόσο καιρό δεν ειναι τυχαίο που οι συμμορίτες πρώτα έπιασαν τα σχολεία γνωρίζοντας οτι χάριν στην εκπαίδευση που αποκαλούν τάχα μόρφωση μετατρέπουν ορδές σε δούλους με πτυχία που έχουν και την εντύπωση πως ειναι και μορφωμένοι ).

1. Χρησιμοποιώντας ό,τι συμβαίνει για δικούς τους σκοπούς, οικειοποίηση γεγονότων .
2. Προκαλέστε ταραχές.
3. Κατεδάφιση επαγγελματικών και κοινωνικών παραγόντων υπονομεύοντας το ηθικό και την κοινωνική συνοχή.
4. Το έγκλημα δεν είναι πια τρέλα αλλά καθήκον.
5. Μία ή δύο διεφθαρμένες γενιές είναι πλέον απαραίτητες. Μιας ανήκουστης, ποταπής εξαχρείωσης, στην οποία ο άνθρωπος γίνεται ένα αποκρουστικό, δειλό, σκληρό, εγωιστικό ον...
6. Θα καταφύγουμε στη φωτιά, θα αφήσουμε τους θρύλους να πετάξουν…
7. Συμβιβάστε μέλη και συμπαθούντες με κάποιο έγκλημα για εκβιασμό και τερματισμό της αλληλεγγύης, έστω και με τη βία.
8. Προωθήστε τη δυσπιστία και ακόμη και το μίσος και τα εξευτελίστε δημόσια όσους ξεχωρίσουν από την μάζας για τη διατήρηση της πειθαρχίας. Ακόμη και δολοφονία αντιφρονούντων.
9. Βρείτε έναν βασιλιά μαριονέτα.

Με μια υποτιθέμενη κεντρική εξουσία άγνωστη στα κοινά μέλη, που αποτελείται από ένα δίκτυο συγγενών (λίγο πολύ αληθινών) τμημάτων που προσηλυτίζουν και εξαπλώνονται. Λέσχη, κατά τη γνώμη, Εσωτερικές Ομάδες, Ιδρύματα υποτιθέμενης επίσημης ετικέτας και αλλα φανταχτερού χαρακτήρα.
Κάθε οργανισμός έχει αποστολές (δηλωμένες ή κρυφές) να εκτελέσει. Οι αποστολές, μέσω μιας συστηματικής ενδεικτικής προπαγάνδας, θα ήταν:
Υπονομεύει συνεχώς την εξουσία των τοπικών εξουσιών και θεσμών.
Δημιουργεί αμφιβολία στους γείτονες, με παράλογα, μεταβαλλόμενα και αντιφατικά συνθήματα. Ενθαρρύνετε τον κυνισμό και το σκάνδαλο, την απόλυτη δυσπιστία σε όλα τα πράγματα, την επιθυμία για βελτίωση. Σε αυτό βοηθά ένα ρεπερτόριο ακατανόητων δικαστικών αποφάσεων, η έλλειψη αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας, που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι οι πολίτες είναι ανυπεράσπιστοι λόγω της ανυπαρξίας και της τεχνικής και ηθικής αφερεγγυότητας των θεσμών.
Το να ανάβεις φωτιές ως λαϊκό σημαίνει κατ' εξοχήν, να ρίχνεις μια περιοχή, την κατάλληλη στιγμή, αν χρειαστεί, ακόμα και σε απόγνωση. Τώρα διαπράττεται από τους antifa που υποστηρίζεται από τον Σόρος ονομαζόμενο Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ.

Όπως θα καταλάβει ο αναγνώστης, πρόκειται για μια εξαιρετική προφητική ανάλυση, εμπνευσμένη λογοτεχνία για αυτο έγινε καταδίκη του Ντοστογιέφσκι σε εξορία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications