Δυο παιδιά είδαν τέσσερις εξωγήινους  με σκάφος σαν μπάλα στην Γαλλία  το 1967

Στις 31 Αυγούστου 1967, περίπου στις 10:30 π.μ., ο 13χρονος François Despleches και η 9χρονη αδερφή του Anne-Marie βρίσκονταν σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι τους στο οροπέδιο Cantal, κοντά στο χωριό Cussac στην Γαλλία.

Τα παιδιά φρόντιζαν ένα κοπάδι από αγελάδες φάρμας και ο σκύλος τους ήταν μαζί τους. Κάποια στιγμή οι αγελάδες πήγαν στην άλλη πλευρά του χωραφιού, που το διέσχιζε ένας παλιός χαμηλός πέτρινος φράχτης. Ο François ανέβηκε στον φράχτη για να δει καλύτερα την κίνηση των αγελάδων και πάγωσε στη θέση του.

Περίπου 40 μέτρα μακριά, είδε κινούμενες φιγούρες που έμοιαζαν με παιδιά της ηλικίας του. Ωστόσο, για τα παιδιά της περιοχής έδειχναν περίεργα, καθώς ήταν εντελώς μαύρα. Τα ρούχα τους έμοιαζαν με μια στενή μεταξένια στολή. Δίπλα τους στο γρασίδι στεκόταν ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα μπάλας, το οποίο εξέπεμπε δυνατή λάμψη που ήταν επώδυνο να κοιτάς. Ένα από τα μικρά ανθρωποειδή κάθισε και έκανε κάτι στο έδαφος, ο άλλος κρατούσε κάποιο εργαλείο στο χέρι του που αντανακλούσε στον ήλιο και κούνησε τα χέρια του σε δύο ανθρωποειδή που στέκονταν λίγο πιο μακριά.

Ο François νόμιζε ακόμα ότι ήταν παιδιά και τους φώναξε «Ε, θα έρθετε να παίξετε μαζί μου;». Και εκείνη τη στιγμή και τα τέσσερα ανθρωποειδή συμπεριφέρθηκαν σαν να αιφνιδιάστηκαν.

Το πρώτο "ανθρωπάκι" αμέσως «πέταξε» κάθετα, ενώ στη συνέχεια χάθηκε μέσα στην μπάλα, σαν να «βούτηξε» μέσα της. Ο δεύτερος έκανε το ίδιο και μετά ο τρίτος. Ο τέταρτος πρώτα σήκωσε κάτι από το έδαφος και εκείνη τη στιγμή η στρογγυλή σφαίρα πέταξε ψηλά και άρχισε να κινείται κυκλικά . Το τέταρτο ανθρωποειδές έπρεπε να πετάξει πίσω της, και στη συνέχεια να «βούτηξε» μέσα της.

Όταν η σφαίρα απογειώθηκε. Ο François και η αδερφή του άκουσαν ένα σφύριγμα. Η σφαίρα έκανε πολλούς κύκλους, και μετά αύξησε απότομα ταχύτητα και πέταξε προς τα βορειοδυτικά. Τη στιγμή που η σφαίρα πέταξε μακριά, τα παιδιά μύρισαν μια έντονη μυρωδιά θείου και οι αγελάδες άρχισαν αμέσως και να κινούνται ανήσυχα.

Ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει δυνατά κοιτάζοντας προς την κατεύθυνση όπου η σφαίρα είχε εξαφανιστεί. Επειδή οι αγελάδες ταράχτηκαν και σκορπίστηκαν στο χωράφι, ο François και η αδερφή του χρειάστηκε να περάσουν μισή ώρα επιπλέον για να τις μαζέψουν. Μετά πήγαν τις αγελάδες στο χωριό και είπαν στους γονείς τους αυτό που είδαν.

Κατάφεραν να δώσουν περιγραφές της σφαίρας και των ανθρωποειδών, αν και ήταν αμφίβολοι για ορισμένες από τις λεπτομέρειες. Έτσι η Anne-Marie ισχυρίστηκε ότι η σφαίρα στεκόταν στο γρασίδι σε τέσσερα στηρίγματα, αλλά ο François δεν είδε κάτι τέτοιο. Και οι δύο, ωστόσο, συμφώνησαν ότι η σφαίρα ήταν αρκετά μικρή σε διάμετρο, μόλις 2 μέτρα περίπου.

Όσο για τις λεπτομέρειες της εμφάνισης των πλασμάτων, εδώ τα παιδιά περιέγραψαν τα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Τα πλάσματα δεν ήταν ψηλότερα από 120 εκατοστά, αλλά δεν είχαν το ίδιο ύψος, άλλα ήταν πιο κοντά, άλλα ήταν πιο ψηλά. Τα κεφάλια των πλασμάτων ήταν μαύρα, αλλά ήταν δύσκολο να καταλάβουν αν αυτό ήταν το χρώμα του δέρματός τους ή το χρώμα καποιου ειδους κράνους.

Τα χέρια των πλασμάτων φαινόταν μακριά και λεπτά, και ο François και η Αν-Μαρί δεν πρόσεχαν τα δάχτυλά τους. Τα πόδια ήταν επίσης λεπτά, αλλά κοντά, και τα πόδια έμοιαζαν περίεργα, σαν να ήταν δικτυωτά, σαν τα πόδια μιας πάπιας.

Το κεφάλι των πλασμάτων δεν φαινόταν πολύ μεγάλο σε σχέση με το σώμα, αλλά η μύτη και το πηγούνι έμοιαζαν ασυνήθιστα «μυτερά». Δεν ειχαν ορατά μάτια ή στόμα, αλλά φαινόταν μερικές τρίχες στα πλαϊνά του κεφαλιού, σαν φαβορίτες. Τα παιδιά δεν είδαν κανένα σύστημα στο σώμα των πλασμάτων, έτσι δεν μπορούσαν να απαντήσουν στην ερώτηση πώς τα ανθρωποειδή μπορούσαν να πετάξουν. Αργότερα, οι ερευνητές Joel Mesnard και Claude Pau μίλησαν με τα παιδιά και στη συνέχεια το όλο περιστατικό δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Phenomena Spatiaux.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications