Δημοσιογράφος του Forbes αποκαλύπτει ότι απολύθηκε  επειδή έκανε έρευνα για τον Anthony Fauci

Ένας μακροχρόνιος συνεργάτης του Forbes είπε τη Δευτέρα ότι απολύθηκε από το περιοδικό για την κάλυψη των οικονομικών συναλλαγών του Δρ. Άντονι Φάουτσι, συμπεριλαμβανομένης μιας αναφοράς για το τεράστιο πακέτο συνταξιοδότησης των 350.000 δολαρίων του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Λευκού Οίκου.

Ο Adam Andrzejewski εργαζόταν στο Forbes τα τελευταία οκτώ χρόνια, γράφοντας περισσότερες από 200 στήλες. Αλλά είναι τα τέσσερα κομμάτια του Fauci από πέρυσι που τον έφεραν σε μπελάδες,λέει ο ερευνητής ρεπόρτερ σε μια εμφάνισή του στο Fox News.

"Σαφώς, οι συντάκτες του Forbes δεν ήθελαν την επίβλεψή μας για τα οικονομικά του Δρ. Anthony Fauci" και γι' αυτό η στήλη του "ακυρώθηκε", δήλωσε ο Andrzejewski, ο οποίος είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του ιστότοπου OpenTheBooks. com. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, έξι ανώτερα στελέχη από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) έστειλαν πρόσφατα στον ίδιο και έναν ανώτερο στέλεχος ένα email με παράπονα για το περιεχόμενο του Forbes.

«Παρουσιάστηκε ως διορθωτικό email, αλλά οι διορθώσεις, ουσιαστικά δεν υπήρχαν ουσιαστικές διορθώσεις και μάλωναν για μικρά πράγματα στη στήλη μου», είπε.

Παρόλα αυτά, η επιστολή έγινε «η δικαιολογία που χρησιμοποίησε το Forbes για να ακυρώσει τη στήλη». Μέσα σε 24 ώρες από αυτό το email, ο συντάκτης του στο Forbes επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι «δεν μπορούσε να δημοσιεύσει περισσότερα για τον Anthony Fauci», είπε ο Andrzejewski.

Ο δημοσιογράφος υπενθύμισε στο κοινό ότι τα άρθρα του για τον κορυφαίο ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, ο οποίος έγινε ένα από τα πιο αναφερόμενα ονόματα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ήταν «αιχμή του δόρατος» και συγκέντρωσαν εκατομμύρια επισκέψεις για το Forbes (ναι αλλα για τους συμμορίτες πρέπει όλοι να γράφουν καλα λογία για τους δικούς τους εντελώς δημοκρατικά ).

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο Φάουτσι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος κρατικός υπάλληλος το 2019. Ο Φάουτσι κερδίζει 456.000 δολάρια ετησίως, περισσότερα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, του οποίου ο μισθός είναι 400.000 δολάρια το χρόνο. Η σύζυγος του Fauci, Christine Grady, η οποία, παρεμπιπτόντως, εργάζεται ως επικεφαλής βιοηθικός στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, και ο ίδιος ο Fauci κέρδισε 1,7 εκατομμύρια δολάρια το 2020.

"Επομένως, αν λάβετε τους μισθούς τους, προσθέστε το κόστος των ομοσπονδιακών παροχών που πληρώνουν οι φορολογούμενοι στο 30%, το οικογενειακό τους εισόδημα, που καταβάλλεται από τους φορολογούμενους κάθε χρόνο είναι 900.000 $", είπε ο Andrzejewski, εκτιμώντας την περιουσία. Η καθαρή αξία του Fauci στα 10,4 $ εκατομμύριο.

Όταν επικοινώνησε η New York Post, ο εκπρόσωπος του Forbes, Bill Hankes, επιβεβαίωσε ότι ο Andrzejewski δεν συνεργαζόταν πλέον μαζί τους (τα εκδοτικά πρότυπα ειναι να γράφουν υπέρ? λογοκρισία ακόμη και σε περιοδικά κάνουν συμμορίτες οχι μονο στο ίντερνετ αλλα θέλουν το κάλο σας). «Το Forbes αφαιρεί τακτικά συνεργάτες που δεν πληρούν τα υψηλά εκδοτικά μας πρότυπα», εξήγησε σημειώνοντας ότι οι προηγούμενες στήλες του δημοσιογράφου για τον Fauci εξακολουθούσαν να είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του περιοδικού.

Ο Andrzejewski επέμεινε ότι «σήμερα, αν είσαι μια ανεξάρτητη φωνή, έξω από τα όργανα της κρατικής εξουσίας, κινδυνεύεις(πράγματι). Είμαι ένα παράδειγμα αυτού. Η στήλη μου στο Forbes έγινε ένα παράδειγμα αυτού».

«Οι τρελοί επιστήμονες που παίζουν Θεοί»: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα ζητά να απολυθεί ο Fauci λόγω «επικίνδυνων και σκληρών» πειραμάτων με σκύλους.Στρατιωτικά έγγραφα έρχονται σε αντίθεση με την ένορκη μαρτυρία του Dr. Anthony Fauci ενώπιον του Κογκρέσου.Ο πρώην διευθυντής του NIH ζήτησε από τον Fauci να πραγματοποιήσει μια "ταχεία και καταστροφική δημοσιευμένη αφαίρεση" της Διακήρυξης του Great Barrington. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν πώς ο Άντονι Φάουτσι και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ συνεργάστηκαν για να επιβάλουν τον έλεγχο στην αφήγηση της πανδημίας.

Με λίγα λογία αυτός ο Anthony Fauci ειναι υπηρέτης των διεθνών συμμοριτών και τον πληρώνουν με κρατικό χρήμα και τον έχουν να εμφανίζεται αυτός δηθεν οτι κινεί τα νήματα τα κλασικά δηλαδή και ετσι οι μάζες δεν βλέπουν τους αληθινούς δυνάστες και τους υπευθύνους της δυστυχίας τους αλλα τα πιόνια τους (γνωστά ως χρήσιμα goim στην γλωσσά τους και στας γραφας τους που σημαίνει ανθρωπινά χρήσιμα ζώα χωρίς ηθική και ολα αυτα που διαχωρίζουν τον άνθρωπο απο τα ζώα ) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications