Ισπανία : Ένας 15χρονος ανήλικος σκοτώνει τους γονείς του και την αδελφή του επειδή του έκοψαν το Wi-Fi

Ένα 15χρονο αγόρι συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από την Εθνική Αστυνομία αφού φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και την 10χρονη αδερφή του στο οικογενειακό σπίτι τους στην Algoda, μια συνοικία της πόλης Elche. (Αλικάντε) της Ισπανίας.

Όπως αναφέρεται το γεγονός ανακαλύφθηκε απόγευμα της Παρασκευής, αλλά το έγκλημα θα είχε γίνει μέρες πριν, οπότε ο ανήλικος ζούσε με τα πτώματα στο σπίτι.

Αν και αργά το βράδυ οι πληροφορίες για το συμβάν ήταν ακόμα συγκεχυμένες, φαίνεται ότι ο νεαρός έδειξε μεγάλη ψυχρότητα τη στιγμή της σύλληψής του.

Οικογενειακή διαμάχη

Οι πρώτες υποθέσεις της έρευνας εξετάζουν το ενδεχόμενο να προκλήθηκε καβγάς λόγω των κακών βαθμών του αγοριού και την τιμωρία που του επιβλήθηκε γι' αυτό.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Informacion», είχε αποτύχει σε πέντε θέματα, για τα οποία η μητέρα του είχε κόψει το Wi-Fi. Προφανώς ο νεαρός θα είχε σκοτώσει πρώτα τη μητέρα και την αδερφή και όταν ο πατέρας έφτανε στο σπίτι τον πυροβόλησε επίσης στο στήθος.

Ήταν συγγενείς που ανακάλυψαν τα πτώματα μετά από μέρες όταν επισκέφτηκαν σπίτι χωρίς να γνωρίζουν για το έγκλημα .

Οι φερόμενοι ψυχολόγοι (που έχουν μονο τον τίτλο "ψυχολόγοι " και καμία σχέση με το πνεύμα ) δεν έκαναν την εμφάνιση τους να πουν τις γνώστες ηλιθιότητες που τους διδάσκουν σε σχόλες, του τύπου είχε άσχημα παιδικά χρόνια και δήθεν "ψυχολογικά προβλήματα" οχι ότι ηταν έτσι εξ αρχής λόγω βάρβαρου και μοχθηρού πνεύματος του (όπως ειναι πολλοί λόγω της ρατσας τους που πάει πακέτο με το πνεύμα γι΄ αυτό λένε ηλιθιότητες σε σχόλες ψυχολογίας για να το αποκρύψουν) και που άπλα εκδηλώθηκε ... αλλα τι να πεις σε έναν έκφυλο κόσμο ο οποιος δεν έχει και ο ίδιος καμία σχέση με το πνεύμα και νομίζει πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι όπως του λένε ? .

Αν δεν ήσαν υλιστικές οι μάζες εκτός ότι δεν έπεφταν θύματα μοχθηρών και θα ηταν αδύνατο να εξαπατηθούν απο μοχθηρά πνεύματα, θα είχαν καταλάβει πολλά συμπεριλαμβανομένου την αληθινή αίτια δυο παγκοσμίων πόλεμων γιατί κουβαλούν ορδές λαθρο κτλ κτλ, να λοιπόν γιατί δεν καταλαβαίνουν τίποτα πάρα το γεγονός ότι τα γεγονότα και η πραγματικότητα μιλάνε από μόνα τους, ακόμα και στην προσωπική τους ζωή δεν καταλαβαίνουν τους μοχθήρους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications