Πιστεύετε ότι ο θάνατος του Νόμπελ Ιατρικής Luc Montagnier οφείλεται σε «φυσικά αίτια»;

Ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής το 2008, πέθανε την Τρίτη στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Sein.

Το μυστήριο ξεκίνησε το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου. «Ο Luc Montagnier μόλις μας άφησε. RIP», έγραψε η εφημερίδα «France Soir», η οποία διαβεβαίωσε ότι πέθανε «ειρηνικά στις 8 Φεβρουαρίου 2022 παρουσία των παιδιών του». Πέρασαν αρκετές ώρες και κανένα άλλο μεγάλο γαλλικό μέσο απο τα καθεστωτικά δεν δημοσίευσε κάτι σχετικά, ούτε για να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τον θάνατό του, όπως και όλη η γαλλική τηλεόραση.

Η οικογένεια του τον τελευταίο καιρό είχε αποκηρυχτεί από ορισμένους συναδέλφους του για τις θέσεις του κατά των εμβολίων και την προέλευση του κορωνοϊού.

Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου για να φτάσει η επιβεβαίωση του θανάτου του μέσω της εφημερίδας «Libération», η οποία επιβεβαίωσε την αλήθεια του άρθρου «France Soir». «Θέλουμε να μάθουμε αν πέθανε και πώς πέθανε», ρώτησαν αρκετοί άνθρωποι στο δίκτυο .

Η συνένοχη σιωπή που περιβάλλει την εξαφάνιση του Montagnier είναι παρόμοια με τη σιωπή για τον θάνατο του De Donno ( που δήθεν αυτοκτόνησε το περασμένο καλοκαίρι) λέει πολλά για το γεγονός ότι το καθεστώτος έχει απαλλαγεί από δύο πολύ άβολες φιγούρες.

Ανεξάρτητα από τα αίτια του θανάτου του, ο Luc Montagnier κέρδισε το δικαίωμα να θεωρείται η κορυφαία επιστημονική αρχή στον κόσμο κατά της χρήσης εμβολίων.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αξία της μετοχής των έξι φαρμακευτικών κολοσσών έχει εκτοξευθεί κατά περισσότερα από 350 δισεκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω Covid-19. Ενώ συνέβαινε αυτό, 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν περιέλθει σε ακραία φτώχεια ως αποτέλεσμα των οικονομιών που καταρρέουν. Σύμφωνα με στοιχεία μετοχών, στις αρχές του 2020, οι Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Moderna, BioNTech και Novavax είχαν αγοραία αξία περίπου 697.000 εκατομμύρια. μέχρι το τέλος του 2021 είχαν ήδη αξία άνω του 1 δισεκατομμυρίου , που αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση κατά 50% των μετοχών τους.

Ο «περίεργος» θάνατος του Γάλλου νομπελίστα συνδυάζεται με τους όχι λιγότερο περίεργους θανάτους του Kary Mullis, του Andreas Noack και πολλούς άλλους ενοχλητικούς γιατρούς που δεν μπορούν εύκολα να πουν ότι ηταν ψεκια .

Πολλοί επιστήμονες έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν παρενοχληθεί αφού αμφισβήτησαν την επίσημη εκδοχή της πανδημίας. Το περιοδικό Nature αναφέρει, για παράδειγμα, την περίπτωση της λοιμωξιολόγου Krutika Kuppalli, τον Σεπτέμβριο του 2020, κάποιος την κάλεσε και την απείλησε να τη σκοτώσει.

Η Kuppalli, η οποία μόλις είχε μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στο Τσάρλεστον, αντιμετώπιζε διαδικτυακό εκφοβισμό απο αναρχο-συμμορητές για μήνες αφού έδωσε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον COVID-19 και ο φόβος της αυξήθηκε όταν έλαβε κλήση που την απειλούσε με θάνατο. Σε απάντηση μιας δεύτερης παρόμοιας κλήσης, η αστυνομία πρότεινε να αγοράσει ένα όπλο.

Η εμπειρία της Kuppalli κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν είναι μεμονωμένη.

Οι επιθέσεις ποικίλλουν από επιθέσεις στην αξιοπιστία και τη δολοφονία χαρακτήρων έως φυσικές απειλές , το πρωτο γίνεται δημοσία και βλέπεις άναρχο -συμμορίτες χωρίς καν να ειναι γιατροί να συκοφαντούν και να βγάζουν fake news με ασυναρτησίες γιατρούς που λενε κατα της συνωμοσίας τους και ουδείς καταλαβαίνει τι γίνεται ακόμα και προ COVID-19 εποχή συκοφαντούσαν ενοχλητικούς ,ο άλλος λέει σε μήνυμα ότι το facebook βγάζει ότι βάζουμε fake news, όταν ολόκληρη η μασονία με τα αναρχο-μιασματα της έκανε δικτυακό πόλεμο αποδήμησης της σελίδας ήδη από το 2016 οχι για τον COVID-19 αλλα γιατί βάλαμε αληθινή ιστορία και πολλά αλλα που δεν έχει πει κανένας, άδικος κόπος όπως αποδείχθηκε, καθώς οχι μονο οι μάζες ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο και δεν καταλαβαίνουν τίποτα , αλλα ακόμα και οι "πατριωτικές" σελίδες που διαβαζουν και φαινομενικά κατα του συστήματος ειναι για τα μπάζα και λένε τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων και κρατούν ακομα και αυτούς που δεν διαβάζουν καθεστωτικές σελίδες συμμοριτών στην άγνοια και σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο, αυτο γίνεται διότι ανήκουν σε τύπου Νεοέλληνες, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν τίποτα, γιαυτό και έχουν κόσμο και καμιά δικτυακή ενόχληση από τους συμμορίτες, άντε να του πεις τώρα πως τσεκάρουν και όλα τα post και ανάλογα δίνουν απήχηση η δεν δίνουν καθόλου θα νομίζει οτι λες το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας" αφου βλέπεις πως με μια μασονικη φράση ακυρώνουν την πραγματικότητα στα μυαλά εκατομμυρίων πιο ελεγχόμενοι σε νοητικό επίπεδο δεν γίνεται, τα τσιπάκια τους μάραναν κάποιους το οτι παπαγαλίζουν μασονικές λέξεις και φράσεις δεν το βλέπουν!! στο μετάξυ φόβος και τρόμος μην γράψουμε τον αληθινό λόγο που τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια και έβγαλαν την λέξη ρατσιστής και τι θα πουν μετα ? οτι ειναι θεωρίας συνωμοσίας η δικιά τους λέξη ρατσιστής και οτι δεν τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια? οι μάζες δεν έχουν μάθει απο την ιστορία ότι παντα τους έξυπνους τους σοφούς και τους μύστες κυνηγούσαν...

Δεν έχουν κάνει καν την αρχή όταν εμείς έχουμε φτάσει στο 90% αυτοί ειναι ακόμα στο 5% ειναι σαν μιλάς σε παιδιά του νηπιαγωγείου γιαυτό και δεν καταλαβαινουν καν οτι η φράση θεωρίες συνωμοσίας ειναι των συμμοριτών για να σκεπάσουν μια αλήθεια ή μια πληροφορία ,(αυτοι που διαβαζουν σελίδες συμμοριτών χωρις να το καταλαβαίνουν ειναι στο - 50% ούτε καν στο 0%, αυτό σημαίνει ότι και στην ζωή τους ειναι με μοχθηρούς μεχρι να εκδηλωθουν και κανουν κανενα βιασμο καμια δολοφονια ,να γιατί οι μάζες πρέπει να διαβαζουν σελίδες συμμοριτών μετα την τηλεόραση και τα μασονικά σχολεία), γιαυτό και στην αρχαιότητα υπήρχαν στάδια μύησης στην γνώση. Ενδεικτικά στο 15% αρχίζεις και βλέπεις αυτούς που ειναι μοχθηροί εκ γενετής (λόγω πνεύματος) άσχετα αν μιλούνε με ευγένειες και καθοπρεπισμους, αυτο σημαίνει οτι ειναι αδύνατο να εξαπατηθείς απο αυτούς αφου εκ των ύστερων γνωρίζεις οτι λειτουργούν σαν αυτούς που ξέρετε απο θρησκείες (τους) ως διάβολοι που διαβάλουν τα πάντα ... .

Είναι πιθανό ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Luc Montagnier, αλλά τουλάχιστον δεν θα μπορέσουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη για τον εαυτό μας.

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Τί να υποθέσει κανείς! Συμβαίνουν περίεργοι θάνατοι , ναι! Πιστεύω ότι ο θάνατός του εξυπηρετεί το σύστημα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications