Άντρας τεμάχισε και την έψησε στα κάρβουνα τη γυναίκα του και μετά ξαναπαντρεύτηκε

Ο Μάουρο Σαμπρίετρι είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 1η του γυναίκας, τον τεμαχισμό της και το ψήσιμό των κομματιών της στα κάρβουνα. Παρόλα αυτά δραπέτευσε από τη φυλακή και κατάφερε να ξεφεύγει από τις αρχές και να διαφεύγει της σύλληψης για 5 ολόκληρα χρόνια.

Ο 59χρονος Μάουρο Σαμπιέτρι, ήταν φυγάς εδώ και 5 χρόνια, για να συλληφθεί τελικά έξω από ένα νοσοκομείο στην πόλη της Κορούμπα, το πρωί της Πέμπτης 10 Φλεβάρη.

Όλο αυτό τον καιρό παρίστανε τον Ιταλό μετανάστη και εντωμεταξύ είχε παντρευτεί ξανά, παρά τον φόνο, τον τεμαχισμό και το ψήσιμο της πρώτης του γυναίκας, Κλοντέτ Σαμπιέτρι.

Η άτυχη σύζυγος πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον Μάουρο στις 20 Γενάρη του 2017, στην πόλη Πινχάις της Βραζιλίας.

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισή της, το τμήμα ανθρωποκτονιών βρήκε ένα καρβουνιασμένο πόδι πεταμένο δίπλα σε έναν αθλητικό χώρο της πόλης.

Η σήμανση διαπίστωσε ότι πρόκειται για μέλος της εξαφανισμένης γυναίκας και ο Μάουρο συνελήφθη την ίδια κιόλας μέρα, με την απόφαση του δικαστηρίου να τον καταδικάζει σε φυλάκιση 21 ετών.

Ο Σαμπιέτρι κατάφερε να αποδράσει και να ξεκινήσει καινούριο σπιτικό, περίπου 1450 χιλιόμετρα μακριά, στην πόλη Κορούμπα.

Όμως η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει ενώ έφτανε για να πάρει την καινούρια γυναίκα του από τη δουλειά.

Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, ο Μάουρο παρουσιάστηκε ως «Ντομένικο» και ισχυρίστηκε ότι ήταν Ιταλός.

Όμως η αστυνομία είχε λεπτομερή περιγραφή του φυγά δολοφόνου, αλλά και την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, αλλά και άλλες λεπτομέρειες που επιβεβαίωναν ότι πρόκειται για τον άντρα που καταζητούσαν.

Στην ανάκριση που επακολούθησε, ο Μάουρο παραδέχτηκε ότι ήταν ο ίδιος άντρας που είχε σκοτώσει, τεμαχίσει και ψήσει στα καρβουνά τη γυναίκα του.

«Λάβαμε μια αναφορά για έναν πολίτη που βρισκόταν εδώ για αρκετό καιρό τώρα και ζούσε ευτυχισμένος στην πόλη μας. Η ομάδα μας τον πλησίασε, είδε την πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά αυτός μας είπε ότι είναι Ιταλός πολίτης και δεν έχει μαζί του ταυτότητα» λέει ο αστυνόμος Ντιέγκο ντα Σίλβα Φερέιρα Ρόζα, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Μιας και είμαστε τροχαία, τον πιάσαμε και τον πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα. Αλλά εκεί αποφάσισε να ομολογήσει ότι ήταν ο ίδιος άντρας που είχε διαπράξει το έγκλημα» συνέχισε ο αστυνομικός, σύμφωνα με το Campo Grande News.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications