«Θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλο σου»: Ιερέας έβαζε 16χρονη να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε στην εκκλησία

Σοκ προκαλεί η είδηση του βιασμού ανήλικης από ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος συνελήφθη χθες.

>

Το κορίτσι ήταν 16 ετών όταν ασέλγησε σε βάρος του και το βίασε ο ιερέας, ενώ οι βιασμοί λάμβαναν χώρα για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας των Κάτω Πατησίων (και όχι στην Ηλιούπολη όπως είχε αναφερθεί αρχικά).

Ο ιερέας φέρεται να είχε γνωρίσει το κορίτσι στο κατηχητικό όπου δίδασκε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του και το βίασε επανειλημμένως κατά τη διάρκεια ενός πενταμήνου μέσα στον ιερό ναό.

Η κοπέλα, η οποία μόλις έβλεπε τον κακοποιητική της λιποθυμούσε από τον φόβο της, αποκάλυψε πρόσφατα το μαρτύριο που βίωνε στους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να ζητούσε αρχικά γυμνές φωτογραφίες από το κορίτσι, την ώρα που της έστελνε πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Αδιανόητο είναι το γεγονός ότι ο ρασοφόρος, την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Ποιος είναι ο βιαστής-ιερέας

Ο Σ.Β. είναι 37 ετών, 35 την περίοδο για την οποία καταγγέλλεται, όταν, όπως κατηγορείται, για ένα πεντάμηνο βίαζε την ανήλικη.

Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την επαρχία όπου και υπηρέτησε αρχικά, μετά την αποφοίτησή του από εκκλησιαστικό ΙΕΚ επί επτά χρόνια και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα.

Χωρίς χειροπέδες στον ανακριτή ο ιερέας

Ο ιερέας αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στον ανακριτή, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 11.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως πως πήγε στον ανακριτή χωρίς να του έχουν περασμένες χειροπέδες, ενώ για άλλα κι άλλα αδικήματα βλέπουμε ανθρώπους να οδηγούνται με χειροπέδες για να απολογηθούν.

Χειροπέδες μπήκαν στον ιερέα όταν έβγαινε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications