Φάουτσι στο WEF: Έτσι «μαγειρέψαμε» τα κρούσματα με τα τεστ - Πώς θα είναι η «νέα κανονικότητα»

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, μίλησε στην τηλεδιάσκεψη του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο προωθεί την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη και αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει να είναι η «μετα-Covid» εποχή.

Ο Α.Φάουτσι ομολόγησε εμμέσως ότι όλη η πανδημία «στήθηκε» από τα πολύ ευαίσθητα PCR τεστ, τα οποία έπιαναν... ακόμα και θραύσματα ιών, με αποτέλεσμα να φουσκώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι, κάτι που είχε παραδεχθεί προσφάτως και ο Γκίγκας Μαγιοκρίνης, ενώ μίλησε και για το πώς θα είναι η «νέα κανονικότητα».

Ο Α.Φάουτσι δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν πρόκειται να εξαλείψουμε αυτή την ασθένεια εντελώς.

Ελπίζω η νέα κανονικότητα επίσης να περιλαμβάνει μια πραγματικά ισχυρή μνήμη του τι μπορούν να κάνουν οι πανδημίες, έτσι ώστε να μην συνεχίσουμε χαλαρά, όταν την θέσουμε υπό έλεγχο, ξεχνώντας πως πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα τόσο στην επιστημονική ετοιμότητα, όσο και στην ετοιμότητα της δημόσιας υγείας. Η νέα κανονικότητα πιστεύω ότι θα δώσει πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην ικανότητα εξάπλωσης των αναπνευστικών ιών».

Στην συνέχει αναφέρθηκε στην τεστ για τον COVID, πετώντας «βόμβα»:

«Το PCR είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.

Στην πραγματικότητα, σ’ ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ‘ναι λίγο παραπλανητικό, επειδή θα μπορούσατε να αναρρώσετε απ’ την οξεία φάση (της ασθένειας) και να μην έχετε ιό ικανό να αναπαραχθεί. Και αφού η PCR δεν σας λέει αν (ο ιός) είναι ικανός να αναπαραχθεί, σας λέει ότι έχεις θραύσματα νουκλεοτιδίων εκεί».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications