Κυβερνητικά «φερέφωνα» τσακώθηκαν μεταξύ τους on air: Καυγάς Μ.Παγώνη-Ι.Χασαπόπουλου

«Τελειώνει» το αφήγημα με την πανδημία και αυτοί που το στήριξαν εδώ και δύο περίπου χρόνια έχουν ξεκινήσει να τσακώνονται μεταξύ τους.

Ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε το πρωί της Παρασκευής άγριο καυγά με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την περιπέτεια που είχε μια 41χρονη στην Κοζάνη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγων (η κυβέρνηση έχει βγάλει 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας) της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, από όπου την παρέπεμψαν ξανά σε άλλο νοσοκομείο!

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στις ευθύνες των γιατρών και τις παθογένειες του ήδη διαλυμένου (και λόγω Covid) συστήματος υγείας.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξεμάνη:

«Επιτέλους! Μόλις βρείτε ένα θέμα, αμέσως εναντίον των γιατρών», δήλωσε με τον παρουσιαστή να της απαντά έξαλλος πως «ελάτε τώρα κυρία Παγώνη! Αν πέθαινε αυτή η γυναίκα τι θα γινόταν; Μα την πέταξε έξω από το νοσοκομείο».

«Αυτή τη στιγμή δεν φταίνε όλοι οι γιατροί της Κοζάνης και των Γρεβενών που 2 χρόνια τώρα έχουν δώσει μάχη κατά της Covid», δήλωσε σε έντονο ύφος η κα Παγώνη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μην δίνει συνέχεια ψελίζοντας ένα ειρωνικό «ναι, ναι ,ναι…».

Το απόσπασμα έχει τη σημασία του, καθώς σε αυτά τα 2 χρόνια oι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ και οι γνωστοί «ειδικοί» δεν είχαν τσακωθεί ποτέ στον αέρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications