Αποκαλύψεις του δημάρχου Σ. Δανιηλίδη για τις τιμές των PCR και τις απειλές που δέχτηκε

Ο δήμαρχος που κατέρριψε με την ενέργεια του όλο το κυβερνητικό αφήγημα, αφού εξήγησε πως ακριβώς έκανε τον διαγωνισμό με όλες τις προδιαγραφές και κατάφερε να επιτύχει αυτή την τιμή, ανέλυσε την έρευνα που είχε διενεργήσει για το πραγματικό κόστος των μοριακών τεστ PCR, τους οποίους οι Έλληνες πληρώνουν ακόμα και σήμερα στο διπλάσιο κόστος συγκριτικά με την Κύπρο

Όπως ο ίδιος είπε, έπειτα από την ανακοίνωση της τιμής που πέτυχε, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές. Λέγοντάς του μάλιστα πως έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του δημάρχου! Ερωτώμενος ο δήμαρχος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενόχληση από τον Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Η βόμβα όμως ήταν στην αμέσως επόμενη κουβέντα του: Έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίηση του, κατήγγειλε ότι δέχτηκε ισχυρές πιέσεις, όπου κάποιοι τον συμβούλεψαν «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα»! Ο ίδιος μάλιστα έκανε αναφορά στον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον υπουργό Υγείας της κυβέρνησης Σημίτη που παραιτήθηκε αηδιασμένος, λέγοντας ότι στην υγεία «υπάρχουν πιράνχας που τρέφονται με ανθρώπινες σάρκες»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications